Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 25/02/2022)

Perheloma Euroopassa voi olla hauskaa kaiken ikäisille vanhemmille ja lapsille, jos suunnittelet sen hyvin. Eurooppa on linnojen ja siltojen maa, vihreät ylelliset puistot, ja varaa missä nuorten tyttöjen ja pojat voivat teeskennellä olevansa prinsessoja ja prinssejä päivän. On upeita vaellusreittejä ja runsaasti paikkoja seikkailuihin upeassa ulkona, mutta lasten kanssa matkustaminen on haaste.

Suunnittelusta pakkaamiseen, Olemme suunnitelleet lopullisen oppaan unelmalliselle perhematkalle. Seuraa vain meidän 10 parhaat vinkit perhelomalle Euroopassa eeppisen perhematkan varmistamiseksi.

 

1. Vinkkejä perhelomalle Euroopassa: Ota lapset mukaan

Salaisuus suuri perheloma on, kun koko perhe on aluksella ja innoissaan. Eurooppa on täynnä upeita maamerkkejä, nähtävyydet, Huvipuistot, ja vierailukohteet, ja saada lapsesi osallistumaan matkasi suunnitteluun Euroopasta, siitä tulee unelmaloma. Tee tutkimuksesi etukäteen, valitse nähtävyydet, joissa haluat käydä, ja paikkoja lapsesi rakastaisivat, ja anna lasten valita 3-4 luettelossa olevat nähtävyydet. Näin kaikki ovat onnellisia ja heillä on jotain odotettavissa joka päivä.

Bryssel - Amsterdam-junahinnat

Lontoo - Amsterdam-junahinnat

Berliini - Amsterdam-junan hinnat

Pariisin ja Amsterdamin junahinnat

 

kid sitting on a suitcase in an airport

 

2. Pysy AirBnB: ssä

Airbnb on halvempi, yksityisempi, ja on kodikas tunnelma, mikä on erittäin tärkeää lapsille kaukana kotoa. Airbnb on loistava majoitusvaihtoehto perhelomalle Euroopassa, koska hotellit Euroopassa kalliiksi, jopa aamiaisella. Airbnb: ssä majoittuminen tarjoaa sinulle keittiön aterioiden valmistamiseen, lounas-mennä, ja aamiaisen aika, jolloin voit keskustella päivästä.

Myös, lapsille ja vanhemmille on runsaasti tilaa ja yksityisyyttä, lepäämään pitkän tutkimuksen jälkeen.

Firenzestä Roomaan -junien hinnat

Napoli - Rooma Junahinnat

Firenzestä Pisaan junan hinnat

Rooma – Venetsia-junahinnat

 

3. Vinkkejä perhelomalle Euroopassa: Poistu kiireisestä keskustasta

Eurooppa on täynnä luonnonkauniita luonnonsuojelualueita ja kansallispuistoja, upeilla retkeilyreiteillä ja piknikpaikoilla. Luonnollinen loisto Euroopassa on niin monipuolista, että vaikka matkustatkin pienten lasten kanssa, voit silti tutkia vesiputouksia ja näköalapaikkoja.

Useimpiin puistoihin on pääsy junan kautta alkaen suurkaupungin keskustat. Jos suunnittelet etukäteen ja tulet valmistautunut, ei ole mitään syytä, miksi sinun ei pitäisi pitää hauskaa ulkona ja nauttia raikkaasta ilmasta, metsät, ja teemapuistot.

Milano - Rooma Junahinnat

Firenzestä Roomaan -junien hinnat

Pisan ja Rooman junien hinnat

Napoli - Rooma Junahinnat

 

Get Out Of Busy City Center and do A Family Vacation In European Alps

 

4. Varaa kuljetus

Tietäen tapasi kiertää vieraassa paikassa on tärkeää matkoilla lasten kanssa. Et halua eksyä ja vaeltaa ympäri kaupunkia jalkaisin tai matkustamalla lentokentältä, säästä riippumatta. Siksi, kuljetusvälineesi suunnittelu ja varaus Euroopassa lupaa loistavan perheloman.

Julkinen liikenne on erittäin luotettavaa ja mukava Euroopassa. Kaupungin keskustassa ja sen ulkopuolella on monia matkavaihtoehtoja. Junalla ja raitiovaunulla liikkuminen on ihanteellista lasten kanssa, koska pääset kaikkialle, välttää liikennettä matkan budjetissa.

Verrattuna auton vuokraus ja viettää paljon aikaa pysäköinnin etsimiseen tai vain keskittymiseen tielle, voit nauttia ratsastuksesta ja välipaloista, kun junamatka lasten kanssa Euroopassa. Valtava etuna matkustaa Euroopassa lasten kanssa junalla on, että lapset matkustavat ilmaiseksi Euro-junalipulla.

Amsterdam - Lontoo-junan hinnat

Pariisin ja Lontoon junien hinnat

Berliinistä Lontooseen -junien hinnat

Brysselistä Lontooseen -junien hinnat

 

5. Vinkkejä perhelomalle Euroopassa: pack Light

Matkustaminen Euroopan rautatieasemat rattaiden ja suurten matkalaukkujen kanssa voi olla haastavaa. Joillakin rautatieasemilla ei ole hissiä tai liukuportaita, joten on parasta pakata ja matkustaa kevyesti. Pakkaa taitettava rattaat ja käsimatkatavarat, tällä tavalla, jos lapset ovat tarpeeksi vanhoja, he voivat kuljettaa omia matkatavaroitaan.

sitä paitsi, pakkausvalo tarkoittaa kaikkien perhematkailun välttämättömyyksien pakkaamista. Täten, pitää lapset kiireisenä junamatkoilla väritystarvikkeilla, äänikirjat, tai sarjakuvien katseluaika iPadilla, on suuri apu.

München - Salzburg Juna hinnat

München - Passau Juna hinnat

Nürnberg - Passau junan hinnat

Salzburg - Passau junan hinnat

 

6. Ulkona syöminen lasten kanssa Euroopassa

Sinun pitäisi tietää, että eurooppalaiset ravintolat eivät tarjoa lapsille aterioita, joten se on aikuisia’ annokset kaikille. Tämä on erityisen tärkeää huomata esimerkiksi, jos matkustat Italiaan, et löydä lasten kokoista pizzaa tai pastaa, joten ole valmis.

Mutta, sinun ei tarvitse syödä ulkona. Yksi parhaista vinkkeistämme lasten kanssa matkustamiseen Euroopassa on perhepiknikit. Paljon on sanottu Euroopan puistoista ja luonnosta, koska vihreät ylenmääräiset maat on yksinkertaisesti suunniteltu järjestämään perheen piknik. Tartu leivonnaisia, tuore hedelmä, ja vihanneksia paikallisilla markkinoilla ja olet valmis lounaspiknikille. Hinnat maanviljelijöiden markkinoilla ovat huomattavasti halvempia kuin supermarketeissa ja ravintoloissa. Kaiken kaikkiaan, Ajattele vain näkymiä, joista nautit jokaisella puremalla ja täysin ilmaiseksi.

München - Zürich junien hinnat

Berliinistä Zürichiin junahinnat

Basel - Zürich-junien hinnat

Wien - Zürich-junien hinnat

 

Picnic is a good Tip For Family Vacation In Europe

 

7. Vinkkejä perhelomalle Euroopassa: Vene- ja ilmaiset kävelykierrokset Euroopassa

Voit tehdä kaiken itse kartalla, kirjoilla ja sovelluksilla, mutta liittyminen veneeseen tai kävelykierrokselle on parasta. Useimmissa Euroopan kaupungeissa on ilmaiset kaupunkikävelyretket paikallisen oppaan kanssa. Tämä iloinen opas näyttää ja kertoo kaupungin parhaiten varjeltuja salaisuuksia, eksymättä kaduilla sokkelossa. Opas kertoo myös paikallisista ravintoloista, joissa on kiinteät lounasmenut, ja antaa parhaat neuvot kaupungin tekemiselle.

Eurooppa on täynnä kanavia ja jokia, joten veneretki on toinen hauska ja ainutlaatuinen tapa matkustaa ja tutkia. Se on sekä jännittävää lapsille että rentouttava sinulle.

Interlaken - Zürich junien hinnat

Luzern - Zürich junien hinnat

Bern - Zürich junien hinnat

Geneve - Zürich junien hinnat

 

Boat And Walking Tours while doing a Family Vacation In Europe

 

8. Tee aikaa karusellimatkoille

Useimmissa Euroopan kaupungeissa on kirkas ja upea karuselli pääaukio. Sen sijaan, että juokse seuraavalle sivustolle, lopettaa, ja anna kiddojen mennä niin monta ratsastusta kuin haluavat. Nauti karusellimatkasta, kun Eiffel-torni on aivan takanasi, on ikimuistoinen hetki pikkulapsille ja aikuisille.

Amsterdam - Pariisi-junan hinnat

Lontoosta Pariisiin -junien hinnat

Rotterdam - Pariisi-junan hinnat

Bryssel - Pariisi-junan hinnat

 

Make Time For Carousel Rides in a fun fair

 

9. Vinkkejä perhelomalle Euroopassa: Tee aikaa "Hups"

Vain koska olet Sveitsissä, ei takaa, että kaikki menee sujuvasti perhematkallasi. Kun matkustat lasten kanssa, mitä tahansa voi tapahtua, jopa Euroopassa, joten muista jättää aikaa hups matkalle. Tee aikaa suunnittelemattomille yllätyksille, viivästyksiä, muutoksia suunnitelmiin kiukkuisten kidojen ansiosta, ja olla läsnä ja valmis sopeutumaan.

Salzburg - Wien-junien hinnat

München - Wien-junien hinnat

Graz - Wien Junamatka

Prahasta Wieniin -junien hinnat

 

10. Näytä Kids Europe pois lyötyltä polulta

Yksi tärkeimmistä vinkeistämme lasten kanssa matkustamiseen on näyttää kuinka matkustaa pois pahasta polusta Euroopassa. Vältä massoja pääaukkoilla, linjat gelatolle, ja perhekuvat, viemällä ne piilotettuihin paikkoihin, luonnonkauniita kyliä, ja ylimääräinen luonto.

Lapset rakastavat satuja ja seikkailuja, joten vie ne paikkoihin, joista legendoja on tehty. Se on hieno tapa viettää laadukasta aikaa yhdessä, hyödynnä perheloma Euroopassa parhaalla mahdollisella tavalla, ja opettaa heille Euroopan rikkaasta kulttuurista ja historiasta.

Eurooppa on loistava perhelomakohde kaikkina vuodenaikoina. Olitpa sitten seikkailua etsivä perhe tai kiinnostunut nähtävyyksistä ja museoista, Eurooppa on saanut kaiken. Lisäksi, Eurooppa on perheystävällinen kuljetusten ja erityisten kaupunkilippujen suhteen. Meidän 10 parhaat vinkit perhelomalle Euroopassa ovat suureksi avuksi, kun suunnittelet seuraavaa tai edes ensimmäistä matkaa linnojen ja legendojen maahan.

Milano - Venetsia Junahinnat

Padovan ja Venetsian junahinnat

Bologna - Venetsia Juna hinnat

Rooma – Venetsia-junahinnat

 

Hiking is among the best Tips For Family Vacation In Europe

 

täällä Tallenna juna, autamme mielellämme suunnittelemaan Euroopan parhaan perheloman junalla.

 

 

Haluatko upottaa blogikirjoituksemme "10 parasta vinkkiä perhelomalle Euroopassa" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/tips-family-vacation-europe/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)