Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 13/11/2021)

Muodossa pysyminen matkan aikana on epäilemättä haaste. Houkuttelevia ruokia on aina tarjolla. Tämä yhdistetään tauolle tavanomaisessa harjoitteluohjelmassa, joka johtaa usein putoamiseen kuntovaunusta. Joten kuinka yksi pysyy sopivana matkalla? Se ei ole niin vaikeaa kuin luulet. Kiinnitä vain muutamiin yksinkertaisiin sääntöihin, käyttää tahdonvoimaa, ja voit tulla kotiin samassa loistavassa terveydessä, jolla lomasi alkoi.

 

Kävele niin paljon kuin pystyt pysymään kunnossa

Siitä huolimatta käyttäen julkista liikennettä saattaa kuulostaa helpoimmalta suunnitelmalta, yritä kävellä sen sijaan. Lyhyet etäisyydet ovat hienoja niille, jotka eivät ole kovin sopivia, vaikka enemmän teetkin, mitä enemmän kuntoasi matkallasi paranee. A long brisk walk can make all the difference when staying in shape while traveling for those who are already quite fit. Consider getting off your bus or taxi a few blocks before so that you can walk the rest. Junat ovat, tietysti, on myös hieno tapa kiertää paitsi maasta toiseen, mutta kaupunkien välillä ja jopa kaupunkien sisällä. Hyppää junasta a muutama pysäkki aikaisin, and take in the sites and sounds of your holiday destination to maximize your ability to stay in shape while traveling.

Milan – Rooma liput

Lippuja Firenzestä Roomaan

Pisa – Rooma liput

Napoli – Rooma liput

 

staying in shape while traveling a bike

 

Pakkaa oikeat jutut

Jos aiot pysyä kunnossa matkan aikana, valmistaudu jatkamaan juoksemista, tai vaellus, tai jopa pyöräillä, sinun on oltava varma, että sinulla on oikeat varusteet. Pidä tämä mielessä, kun pakkaat. Jos joudut valitsemaan toisen älykkäiden kenkäparien tai lenkkarien välillä, pakata lenkkarit. Ei ole mitään pahempaa kuin pääsy kauniiseen määränpäähän, tajuaaksesi, että todella haluat juoksua, etkä voi, koska jätit oikean vaihdetta kotona. Varhainen herääminen ja lenkkeily on yksi parhaista tavoista kiertoajeluun. Ennen kuin kaikki muut ovat sängystä, maailma on hiljainen ja kaunis. Tätä ei kuitenkaan voi tehdä farkkuissa ja saappaissa.

Lippuja Zürich To Bern

Lippuja Geneve To Bern

Interlaken To Bern liput

Zürich – Hampuri liput

 

Sijoita sivuun 15 Muodossa pysymisen minuutit matkalla

Muodossa pysyminen matkalla tarkoittaa liikuntaa. Et voi ylläpitää lihasmassasi ja kuntoasi matkalla, jos syöt paljon ruokaa, juoda paljon juomia, ja älä tee mitään harjoituksia. Tarvitset vain 15 minuutteja joka aamu saadaksesi miniharjoituksen sisään. Jos olet luonnollisella alueella, kuten rannalla, mene ulos ennen kuin se tulee liian kiireiseksi, ja tee jooga- tai voimaharjoittelua hiekalla. Sydän voidaan saavuttaa juoksemalla, vaellus, tai reipas uinti. YouTubessa on monia hienoja videoita, joissa on lyhyitä ideoita, lomapohjaiset harjoitukset kuntoilun ylläpitämiseksi ja parantamiseksi matkoilla. Yritä myöskään olla antamatta ylenpalttia iltaisin, koska tämä vaikuttaa aamuharjoitteluisi ja viime kädessä siihen, kuinka hyvin pysyt kunnossa matkan aikana.

Bryssel – Brugge liput

Antwerpen – Brugge liput

Bryssel – Wien liput

Gent – ​​Brugge liput

 

 

Pysy muodossa matkoilla syömällä terveellisesti

Herkullinen, voivoileat croissantit ja muut herkut voivat kutsua sinua lasitiskien takaa, mutta on aina hyvä idea ylläpitää kohtuullinen määrä tahdonvoimaa. Syö herkkuja, kaikin tavoin, mutta älä mene yli laidan. Hanki hedelmiä aamiaiseksi, ja lounasalaatti, joka auttaa sinua pysymään kunnossa matkalla. Näin olet pitänyt kalorit tarpeeksi alhaisina, jotta voit nauttia illallisesta.

Lontoo - Amsterdam liput

Pariisi – Lontoo liput

Berliini – Lontoo liput

Bryssel – Lontoo liput

 

eat well to stay in shape while traveling

 

Pysyminen muodossa matkan aikana By Taking The Stairs

Jos yövyt hotellissa, jolla on useita kerroksia, sinulla on täydellinen tilaisuus! Sen sijaan, että ottaisit hissin, ota portaat! Tämä yksinkertainen muutos tapaan antaa joka päivä paljon sydäntä sydämesi, ja varaa sinut paljon terveellisemmälle ja mukavammalle matkalle. Jos sinulla ei ole portaita tai sinulla on vain yksi lento, löytää joitain lähialueeltasi ja juosta niitä ylös ja alas muutaman kerran auttaaksesi pysymään kunnossa matkoilla.

Düsseldorf – München liput

Dresden – München liput

Pariisi – München liput

Bonn – München liput

 

use the stairs to stay in shape while traveling

 

Aja pyörällä pysyäksesi muodossa matkan aikana

Samalla tavalla kuin ehdotimme, että kävelet bussin sijasta, yritä vuokrata polkupyörä sen sijaan, että saisit kuljetusta. Monilla mailla on polkupyöriä vuokrattavana. Ota juna määränpäähänsi, ja sitten pyöräretkelle loppuun asti. Kun haluat palata, yksinkertaisesti kiertää takaisin juna-asema ja jätä pyöräsi mistä löysit sen, hienoa pysyä kunnossa matkan aikana!

Frankfurt – Berliini liput

Kööpenhamina – Berliini liput

Hanover – Berliini liput

Hampuri – Berliini liput

 

Tutustu paikallisiin aktiviteetteihin ja pysy muodossa matkan aikana

Monissa maissa on suunniteltu paikallisia harrastuksia kaupunkeihin. Jooga tai plastinen voimistelu puistoissa tai järjesti retkiä ovat usein saatavissa. Liity näihin aktiviteetteihin pysyäksesi kunnossa matkan aikana. CrossFit on toinen maailmanlaajuinen ilmiö, joka parantaa kuntoa, joten vie jonkin aikaa aikataulustasi liittyäksesi luokkaan, joko sisällä tai ulkopuolella. Your local guide or concierge should be able to point you in the right direction for these.

Amsterdam – Pariisi liput

Lontoo – Pariisi liput

Rotterdam – Pariisi liput

Bryssel – Pariisi liput

 

nature hiking

 

Käytä rautatieasemia ja lentokenttiä kävelyreitteinä

Niin hauskaa kuin junalla matkustaminen on, liikunnalla ei ole niin paljon mahdollisuuksia liikkuessasi. Sama pätee lentokoneisiin. Kun odotat lentosi tai junaasi, Ota tilaisuus kytkeä joitain kuulokkeita ja käydä reippaasti kävelyllä terminaalin ympäri auttaaksesi pysymään kunnossa matkan aikana. Varmista, että matkalaukkusi on ensin turvallinen, kuitenkin! Always leave your carry-on with someone that you trust. Kun kävelet, sisällyttää joitain lunges kävelylle. Saatat näyttää hauskalta, mutta kehosi kiittää sinua myöhemmin. Muotoon pysyminen matkalla edellyttää kaikkien mahdollisuuksien ottamista käyttöön. Varaa junalippusi verkossa täällä nyt, ja anna itsellesi ylimääräistä aikaa käyttää tuottavasti pysyäkseen kunnossa!

Milan – Venetsia liput

Liput Padova - Venetsia

Bologna – Venetsia liput

Rooma – Venetsia liput

 

Use Train Stations And Airports As Walking Tracks

 

Pakkaa kuntobändisi pysyäksesi muodossa matkan aikana

Liikuntanauhat ovat kevyitä, helppo kantaa ja loistava tapa pysyä leikkana matkustettaessa. Voit asettaa ne huoneeseesi, ja luo mini-kuntosalipiiri sopivimpaan tilaan. Ota aikaa joka päivä tehdä kierros tai viisi piiristä, etkä tunne niin pahaa syöessään kaikkia herkullisia leivonnaisia.

Salzburg – Wien liput

München – Wien liput

Graz – Wien liput

Lentoliput Praha - Wien

 

equipment to staying in shape while traveling

 

Limit Your Alcohol

Ottaa tuo cocktail uima-altaan äärellä, tai jäinen olut pubissa on aina mukavaa. Overdoing it will result in a drop in your fitness. Not just because of the sugar but also the lack of motivation the next day. Ota pariton juoma, jos haluat, mutta yritä pitää ne minimissään. Muista, että sokeriset makeat cocktailit ovat erittäin kaloreita, samoin kuin olut ja jopa valkoviini. Kun he työskentelevät kunnossa pysymisen helpottamiseksi matkalla, suunnitelmat harjoitukset ovat paljon vaikeampia.

Nürnberg – Praha liput

München – Praha liput

Berliini – Praha liput

Wien – Praha liput

 

Limit Your Alcohol while traveling

 

Matkustaminen on hauskaa useimmissa tapauksissa. Se voi, kuitenkin, olla erittäin häiritsevä kunto-olosuhteissa. Muodossa pysyminen matkalla koostuu terveellisten ruokailuohjelmien noudattamisesta ja liikunnasta niin paljon kuin mahdollista. Älä unohda rajoittaa sokeripitoisia alkoholijuomia. Valita Tallenna juna, haluamme mielellämme auttaa sinua nauttimaan matkastasi!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “10 Vinkkejä muodossa pysymiseen matkalla” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luottoa kanssa linkki tähän blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-staying-shape-traveling%2F%3Flang%3Dfi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)