Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 24/01/2020)

Olipa kerran, talousarviota ei osansa valita kohteet (tai ainakin, ei niin suuri ja rooli!) asiat olivat helppoja; näinä päivinä, jos haluamme matkustaa, Meidän täytyy olla fiksu siihen, miten hoidamme budjetti. Vaikka junaa Euroopassa on kaikkein budjetti sopiva vaihtoehto kaikille, jotka haluavat kokea mielenkiintoisimmista (ja rentouttava!) tapa matkustaa, voi silti olla lompakkoon ongelmatilanteita haluat vältellä.

Niin, joiden avulla saat kaiken irti matkasi, Olemme koonneet listan mitä tunnemme ovat alkuun rahaa säästäviä vinkkejä junaa Euroopassa.

 

Eivät matkustaa ruuhka loma-aikoina

Joo, Tämän pitäisi olla itsestään selvää, mutta ei ole mitään haittaa muistuttaa teitä vielä kerran. Kun se tulee kouluttaa matkustamista Euroopassa, juhlapäivät haluat vältellä ovat ensisijaisesti joulun, Uusivuosi, ja pääsiäisen sekä elokuussa. Syystä, sen hinnat räjähtävät näinä kuukausina, niin ... kiertää niitä hieman.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Pidä kiinni Itä -Euroopasta, kun matkustat Euroopassa

Vaikka neuvo ei tutkia puolille Eurooppaa haluat nähdä on eräänlainen epäreilu ja kaukaa haettu, teemme sen sinun eduksesi. Junaa Euroopassa, tulet huomaamaan, että kaikki länsipäässä on tapa kalliimpaa kuin itäblokin. Niin, kunnes lompakon paksunee, Suuntaa itään ja tutkia kauneutta tällä puolella Eurooppaa!

HUOMAUTUS: Kun Itä-Euroopassa, Varmista, että olet pysähtyä Praha (Tšekin tasavalta), Budapest (Unkari), Belgrad (Serbia), Bukarest (Romania), Zagreb Split (Kroatia), Sarajevo (Bosnia ja Hertsegovina) ja Moskova (Venäjä).

Nürnbergin Praha Junat

München Praha Junat

Berliini Praha Junat

Wienistä Prahaan Junat

 

Vältä 1. luokan Kun juna Matkustaminen Euroopassa

Hyvin, ilmeisesti! Edelleen, Älä olla yksi niistä matkailijoille, jotka ”vahingossa” istu 1. luokka. Miksi? Koska et päätyä maksamaan erittäin kallis hyvin jos jää kiinni joka maksaa enemmän kuin 1. luokan lipun itse!

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

Juna Matkustaminen Euroopassa Yöpyminen

Kirja yöjunat jos juna Matkustaminen Euroopassa maiden välillä

yöjunat, alias yöjunat ovat kaikkein kustannustehokkain vaihtoehto eurooppalaisille matkailijoille. Ei vain sinun säästää hinta sängyn mutta voit myös saada kokea Eurooppaan aivan uuden näkökulman.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Bologna Rooma Junat

Napoli Rooma Junat

 

Pack picnic

Hyvin, ei kirjaimellisesti piknik vaan ”jemma” ruokaa kotoa, joten sinun ei tarvitse ostaa kalliita ruokaa laivalla. Säästät omaisuuksia jos varastoida kohtelee supermarketissa!

Köln Frankfurt Junat

München Frankfurt Junat

Hannover Frankfurt Junat

Hampuri Frankfurt Junat

 

Välttyä ostamasta Advanced Liput lyhyempien matkojen sisällä Manner-Euroopassa

Kun junaa Euroopassa, odottaa lyhyillä matkoilla on arvokkaampi kuin pitkiä; edelleen, on hyötyä ei tarvitse varata etukäteen, joka ei lisää joustavuutta matkasi ja thriftiness se. Kun olet matkalla Manner-Euroopassa voit ostaa lipun asemalla ennen junaan nousua.

 

Save-A-Train on paras tapa varata fantastinen kohteisiin halvalla hinnalla ja nauti junaa Euroopassa mielenrauhasi.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-train-traveling-europe%2F%0A%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)