Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 19/08/2022)

Raskaana oleminen on yksi elämäsi hienoimmista ajoista. Se tekee, kuitenkin, tulevat tietyin rajoituksin. Varsinkin jos aiot matkustaa raskauden aikana. Vauvan kantaminen ja rakentaminen rajoittaa sellaista kuljetusta, jolla voit kiertää, etenkin matkustettaessa raskaana kansainvälisesti. Ei voi lentää ja monissa muissa matkustusmuodoissa olla raskaana tietyn kuukauden ajan, tai jos sinulla on komplikaatioita. Muista sisällyttää tämä kaikki raskaussuunnitelmaan. Erittäin helppo tapa päästä määränpäähän raskauden aikana matkustettaessa junan kautta. Junayhtiöt palvelevat usein raskaana olevia naisia, joten siitä on yksi suosituimmista kuljetusvälineistä, kun matkustat raskaana.

  • Juna liikenne on ympäristöystävällinen tapa matkustaa, Varsinkin kun Traveling kun raskaana. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin edes aloitat matkasi pikkuisen kanssa aluksella, kestää jonkin aikaa kehon valmistelemiseksi matkoille raskauden aikana. Yritä tehdä niin paljon liikuntaa kuin pystyt, Tämä tulee varmista, että kehosi on parhaassa kunnossa hioa matkan vaikeuksiin. Raskaana matkustaminen voi viedä paljon sinulta. Harjoittele venyttelyä, ja ytimen ja jalkojen vahvistaminen. Nukkuminen matkustamoissa on usein ahdas kuin olet tottunut, ja saatat tarvita ylimääräistä joustavuutta saadaksesi mukavaksi matkustellessasi raskaana.

Amsterdamista Lontooseen

Pariisista Lontooseen

Berliini Lontooseen

Brysselistä Lontooseen

 

Matkailu raskauden aikana 1: Tarkista lääkäriltäsi

Ennen kuin aloitat matkustamisen raskaana, tarkista asiakkailtasi, että olet tosiasiassa selvitetty siitä. Selitä, että matkustat raskauden aikana junalla eikä lentoteitse, koska sillä todennäköisesti on suuri ero lopputuloksessa. Korkean riskin raskaudet ja ne, jotka ovat myöhässä kolmannella kolmanneksella, voidaan estää matkustamasta raskauden aikana, joten on aina parasta puhdistaa etukäteen pettymysten välttämiseksi. Kun olet täysin selvä, varaa junalippu netistä.

Amsterdam Pariisi

Lontoosta Pariisiin

Rotterdam Pariisiin

Bryssel Pariisiin

 

Doctor check

 

Traveling kun raskaana Kärki 2: Suunnittele huolellisesti

Me kaikki tiedämme, että häät ja juhlat, kuten tapahtumat, eivät aina kuulu täydelliseen aikatauluusi, varsinkin jos aiot matkustaa raskaana. Missä mahdollista, kuitenkin, Yritä varmistaa, että matkasi osuvat raskautesi mukavimpaan osaan. Ensimmäinen raskauskolmannes on usein vaivannut pahoinvointia, ruokahaluttomuus ja yleensä kauhistuminen, mikä on huono uutinen matkoille raskauden aikana. Kolmas raskauskolmannes on, kun alat tuntea olevani vähän valaita, ja seisominen jonkin aikaa saa jalkasi haluamaan pudota. Lisää turvonneet nilkat, unen puute, ja jatkuvasti kasvavan vauvan liikkumiskierrot siihen ja sinulla voi olla erittäin epämiellyttävä matka, jos matkustat raskaana. Toinen raskauskolmannes on yleensä paras aika matkustaa. Et ole vielä liian iso, ja useimmissa tapauksissa, pahoinvointi on lakannut. Raskaana matkustaminen on aina parasta, jos et vie koko ajan haluamalla heittää, tai makuulle!

Milanosta Roomaan

Firenze Rooma

Pisa Roomaan

Napoli Rooma

 

 

Matkailu raskauden aikana 3: Tuo omat tyynyt

Ei ole helppoa saada mukavasti matkalla raskauden aikana. Tämä on erityisen totta, jos se on vähän myöhemmin raskauden aikana. Pakkaa omat suosikki tyynyt matkallesi. Omien tyynyjen omistaminen ei takaa vain lisää mukavuutta matkustaessasi raskaana, mutta se antaa sinulle myös tuntemuksen tuntemisesta auttaa sinua tuntemaan vähemmän stressiä. Raskaana matkustaminen voi tehdä selkänsä, niska, ja melkein jokainen osa teistä kipeä. Totta puhuen, melkein kaikki voi olla stressaavaa raskauden aikana, joten yritä aina tee asiat mahdollisimman helpoksi kun matkustat raskaana.

Milanosta Venetsiaan

Padova Venetsiaan

Bologna Venetsiaan

Rooma Venetsiaan

 

Bring your own pillow when Traveling while pregnant

 

Traveling kun raskaana Kärki 4: Pidä aikataulusi

Raskaana matkustaminen aiheuttaa usein monia odottamattomia viivästyksiä. Et koskaan tiedä miltä sinusta tuntuu matkasi aamuna, tai jos kehosi tarvitsee jonkin aikaa aikaa matkustettaessa raskauden aikana. Kaikki on stressaavampaa, ja voi usein myöhästyä. Laadi aikataulu ennen junamatkaa, ja lisää siihen mahdollisimman paljon lisäaikaa. Pyrki olemaan riittävän aikaisin siihen kuten liikenteen viivästykset tai mikä tahansa muu ei aiheuta sinun kiirettä matkustaessasi raskauden aikana. Varma, junassa odottaminen voi olla tuskaa, mutta se on äärettömän parempi kuin kiirehtiä, raskauden aikana, kiinni siitä.

Salzburg Wieniin

München Wieniin

Graz Wieniin

Praha - Wien

 

Matkailu raskauden aikana 5: Älä luota ostettuun ruokaan

Kaikenlaiset asiat voivat aiheuttaa vatsasi raskauden aikana. Puhumattakaan siitä, että siellä on luettelo niin kauan kuin käsivarsi asioita, joita sinun ei tule syödä. Oman ruuan mukana pitäminen osana matkasuunnitelmaa mitätöi suurimman osan näistä asioista raskauden aikana matkustettaessa. Kun pakkaat omat ateriasi, tiedät tarkalleen mitä siinä on, ja mitä juuri odottaa. Pakkaa ne jäähdytinrasiaan tai muuhun eristettyyn pakkaukseen, jotta se pysyy viileänä tai lämpimänä matkustettaessa raskauden aikana.

Nürnberg Prahaan

München Prahaan

Berliini Prahaan

Wienistä Prahaan

 

Food to eat while pregnant

 

Traveling kun raskaana Kärki 6: Kolminkertainen lääkitys

Tuo uppoamisen tunne, kun huomaat, että olet jättänyt tärkeän lääkityksen, on jotain, mitä kukaan meistä ei halua kokea, etenkin matkustettaessa raskaana. Kun odotat, saatat käyttää erilaisia ​​lääkkeitä jokapäiväiseen elämään. Nämä eivät välttämättä ilmesty heti mielesi kärkeen, kun pakkaat matkoille raskauden aikana. Muista tarkistaa kolminkertaisesti, että sinulla on enemmän kuin tarpeeksi lääkkeitä matkoille raskauden aikana, mutta myös saada joku muu tarkistamaan ne myös sinulle.

Frankfurtista Berliiniin

Leipzig Berliiniin

Hanover Berliiniin

Hampuri Berliiniin

 

Matkalla raskaana Kärki 7: Älä nosta matkalaukkujasi!

Tämä jätetään usein huomiotta, kun ajatellaan matkustamisesta raskaana. Joten usein meillä on vain matkalaukku tai laukku vain saadaksesi se aikaan ja pois tieltä. Matkalaukut ovat painavia, joten sen nostaminen raskaana on ei-ei! Pyydä joku muu antamaan sinulle käden, jos pystyt, muussa tapauksessa ilmoita vartija auttavana matkustaessasi raskaana.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Traveling while pregnant

 

Traveling kun raskaana Kärki 8: Älä matkusta yksin

Vaikka suunnittelisitkin matkaa itse, yritä sitoa se työtoverin tai ystävän kanssa, jonka on mentävä samaan paikkaan. Matkalla raskauden aikana yksin altistaa sinut valtaville riskeille. Et koskaan tiedä, voiko jokin mennä pieleen, joten tarvitset ystävällisiä kasvoja mukanasi auttaaksesi sinua ulos. Päätettäessä matkasuunnitelmasi, Yritä sisällyttää ainakin yksi muu henkilö, johon luotat matkustaa mukanasi.

München Zürich Junat

Berliini Zürich Junat

Basel Zürich Junat

Wien Zürich Junat

 

Matkalla raskaana Kärki 9: Tuo musiikkia

Koko pointti takana valmistautuneena matkustaessasi raskauden aikana on vähentää stressiä. Stressi voi aiheuttaa kaikenlaisia ​​ei-toivottuja ja epäterveellisiä vaikutuksia kehosi. Muista tuoda musiikkia mukanasi junaan. Kuuntele kuulokkeitasi, ja rentoudu vain kun pääset määränpäähän. Muista hengittää.

Luxemburgista Brysseliin Junat

Antwerpen Brysseliin Junat

Amsterdam Bryssel Junat

Pariisin ja Brysselin Junat

 

Bring Some Music and Headphones

 

Kärki 10: Varaa lippusi etukäteen

Varmista, että et vain varaa lippuja verkossa matkustaakseen raskauden aikana, mutta saat myös halvimmat junaliput Save A Train -sivulla. Varmista, että sinulla on mielenrauha parhaiden lippujen saamiseksi, tee se hyvissä ajoin etukäteen kuin mahdollista, Oikeiden junalippujen hankkiminen on välttämätöntä hyvän kokemuksen saamiseksi matkustaessasi raskaana ollessasi.

Düsseldorf München Junat

Dresden München Junat

Nürnberg München Junat

Bonn München Junat

 

Raskaana oleminen on hieno ja joskus pelottava kokemus. klo Tallenna juna haluamme mielellämme auttaa sinua nauttimaan matkastasi, Suunnittele ennakkoon, ja välttää mahdolliset sudenkuopat. Traveling raskauden aikana junalla on niin ihana kokemus, ja sen ei pitäisi muuttua, koska odotat vauvaa!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “10 Vinkkejä raskauden aikana matkustamiseen” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luottoa kanssa linkki tähän blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/tips-traveling-pregnant/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)