Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 28/03/2021)

Nämä Top Vinkkejä matkoilla lemmikkisi pitäisi auttaa helpottaa ahdistusta. Koska Totta puhuen, matkustavat lemmikkisi on stressaavaa! Mutta mitä enemmän stressaavaa, on ajatus jättää eläimet kotona tai muiden hoidossa. ilmeisesti, kukaan ei huolehdi heistä samalla tavalla kuin sinä! oikea?

On olemassa lukuisia vaihtoehtoja, mitä tehdä kulkiessasi poissa kotoa. koira hotellit, talonmiehen palkkaaminen, tai taakan siirtäminen, vaikkakin söpö, ystäväsi ovat valintoja. Nämä ovat yleisimpiä, että ihmiset turvautuvat. kuitenkin, Joskus ei ole muuta vaihtoehtoa, ja sinun täytyy matkustaa lemmikin. Vaikka se voi olla melko vaikea prosessi, Save A Train on parhaita vinkkejä, jotka auttavat sinua kun lemmikkieläinten kanssa matkustaville!

 

Pet Vinkkejä 1: Tuo Treat!

koira leikkii hänen lelu

Matkustaminen uuteen paikkaan voi ja todennäköisesti tulee olemaan stressaavaa oman lemmikin. Joten varmista, että hän pysyy mahdollisimman rennosti on avain mukava matka kaikille osapuolille. Tuo hänen säännöllinen lelut, peitot, ja muita esineitä, jotka saattavat tehdä koirastasi tai kissastasi mukavan. Olivatko he rauhallinen ja tehnyt mitään väärää? Varmista, että olet palkita heitä tekemään lemmikkieläinten kanssa matkustaville mukavampaa tulevaisuudessa.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

Pet Vinkkejä 2: Mutta ei Liian monet makupalat…

sulhasen ennen matkaa lemmikkiesi

Minusta tuntuu tämä on ilmeinen, mutta aion kirjoittaa sitä sinulle joka tapauksessa! Älä anna heille raskaan aterian tai anna heidän juoda liikaa vettä niin, että lemmikkisi ei tarvitse halu vapauttaa itsensä hankalaan paikalla! (Teimme varoittaa, että matkustat lemmikki voi olla hankalaa!)

Firenze Rooma Junat

Napoli Rooma Junat

Firenze Pisa Junat

Rooma Venetsiaan Junat

 

Pet Vinkkejä 3: Liikunta

juoksu ja matkustavat lemmikkisi

Pidit siitä tai et, nämä parhaat vinkit lemmikkisi kanssa matkustamiseen tarkoittavat, että joudut tekemään jonkinlaista liikuntaa! Juuri ennen matkalle lähtöä, ottaa ne jostain ripeää liikuntaa! Koska pidemmät kävellä tai voimakasta soittoaikaa rakkaimman pörröinen ystävä, hän saattaa olla juuri jaksanut murehtia asioita. jos olet saanut kissa, joka ei ole niin ihastunut otetaan lenkille, pyrkii lisäämään nurin. Make-shift-lelut voivat olla esimerkiksi pölymoppeja! Luota minuun… minulla on kokemusta matkoilla lemmikkien kanssa!

Berliini Potsdam Junat

Berliini Hampuri Junat

Frankfurt Berliiniin Junat

Berliini München Junat

 

Pet Vinkkejä 4: Tutkimus Suurlähetystö Vaatimukset

koira pelinappula

Eri maissa on erilaisia ​​vaatimuksia. Monet maat vaativat karanteeniaikojen, joten jos haluat viettää aikaa matkustaa lemmikkisi kanssa, varmista, että tarkistamaan tämän! Useimmat maat vaativat laukausta raivotaudin, Bordetella (kennelyskä), ja parvo. Soita suurlähetystön ja tee tutkimusta verkossa mitä maan vaatimukset, ja varmista, että on paperityöt kätevä ylittäneen rajan.

Voit tutkia lemmikkien kanssa matkustamista ja maakohtaisia ​​vaatimuksia osoitteessa PetTravel.com.

Bryssel Antwerpeniin Junat

Amsterdam Antwerpeniin Junat

Lille Antwerpeniin Junat

Paris Antwerpeniin Junat

 

5. Get terveystodistus

Vet kokeet koira

Terveystodistuksia vaaditaan lentoyhtiöt, rajaviranomaisten, hotellit, lemmikkieläinten hoitoa keskuksiin, ja muita, kun matkustat lemmikkisi. Monessa tapauksessa, matkustettaessa lemmikkien sinun täytyy saada terveystodistus sisällä 10 päivän aloittaa matkasi. Tutkimus erityiset vaatimukset matkasuunnitelmastanne Ennen kuin vierailet eläinlääkäri, joten ne voivat sisältää kaikki tarvittavat todistuksessa.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

6. Pidä sähköinen kopio lemmikkisi terveystodistus

monet hotellit, matkatoimistot, lemmikkieläinten päiväkodit, lentoyhtiöt, ja tulli- ja maahanmuuttoviranomaisille tarvitsevat tulostetun kirjaa lemmikin eläinlääkärintodistus. Sen sijaan, että painatus pois riisiä kappaletta jokaista mahdollista esimerkiksi, tulostaa pari ja pitää sähköinen kopio, kun lemmikkieläinten kanssa matkustaville.

Myscha Theriault on myydyin kirjailija ja kansainvälisesti syndikoitu matkakolumnisti, joka matkustaa kokopäiväisesti tiedetoimittaja aviomiehensä ja jättiläisen Labradorin noutajansa kanssa. Hänen sähköinen kopio kätevä, hän on aina valmis tuottamaan hänelle koiran terveystodistuksia tarpeen.

“Hotellin liikekeskus tulostimen avulla voin tulostaa PDF kopio meidän Labradorin laukoi kirjaa tarvittaessa, Esimerkiksi aina kun täytyy varata iltapäivällä päivähoidon hänen tieltä. Se pitää paperin sotkua alas päivittäin, pysyessä valmistettu viime hetken muutokset aikataulumme.”

Reggio Emilia Florence Junat

Genova Firenze Junat

Sestri Levante Roomaan Junat

Parma Florence Junat

 

7. Tutkimus Paikallinen Eläinlääkärit

Vain jos jotain tapahtuu tiellä, et halua olla muokkaamisella löytää hyvämaineinen eläinlääkäri. Tallentaa yhteystiedot muutama eläinlääkärit alueella olet vierailulla ennen kuin aloitat lemmikkieläinten kanssa matkustaville.

Genovan Venetsiaan Junat

Turin Venice Junat

Parma Venetsiaan Junat

La Spezia Venetsiaan Junat

 

Toivomme Top Vinkkejä matkustavat lemmikit ovat helpottaneet hermot hieman! Kerro meille, jos sinulla on muuta alkuun vinkkejä jakaa Save A Train ja yhteisömme. Olisi kiva kuulla sinusta!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Top Vinkkejä Matkalla Lemmikkieläimet” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-traveling-with-your-pets%2F%3Flang%3Dfi- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)