Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 28/05/2021)

Oletko ollut naimisissa jo vuosia, tai ovat vielä alkuvaiheissa suhde, jokainen pari voi hyötyä yhdessä vietetystä laadukkaasta ajasta. Se on erityisen mukavaa ponnistella Ystävänpäivä. Matkustaminen junalla on täydellinen tapa aloittaa romanttinen ja häämatka pako rakkaasi. Nopeuttaa hiljaa maaseudulla tai yli vuorten. Traverse ohi viehättävä, vanhat kaupungit tai rannoilla hyinen järvi. Tässä on ylin 5 romanttisin junamatkoja Euroopassa. Kukin tarjoaa jotain erityistä Ystävänpäivä.

 

Lontoo että Venetsia on ensimmäinen romanttinen junamatkat

Venetsia, Italia

 

Tämä juna matka tuo sinulle ja rakkaasi läpi rehevän maaseutu. Sitten voit kääriä ohi vaikuttava vuoristossa Sveitsissä ja Itävalta. Seuraava, koet rautateitse Italian Veronan kauneimmat maisemat ennen kuin vihdoin tulet Venetsian suurkanavan rannoille.

 

Pariisi Kiva, Ranska

Provence, Ranska Romanttinen junamatkat

 

Talking juna Ranskan kautta voit olla alttiina kuuluisan värin ja valon maan. Purppuranpunaisesta laventeliniittyjä Cote d'Azur sininen vesillä. Ihastele miten kultainen auringonvalo maagisesti upottaa kaiken, olet varten hoitoon. Vuodesta romanttisin kaupunki kaikista, Pariisi, oman junamatkan siirtyy haaveileva rannikoiden dramaattisia rantoja. Sinä myös nähdä viehättäviä kyliä ja auringonkukka ja laventeli aloilla Provence.

Lyon kaupunkiin Nizza junalla

Pariisista Nizzaan Junat

Avignon Nizza Junat

Marseillen Nizzaan Junat

 

Firenze Rooma, Italia

Rooma, Italia

 

Koe tuhansia vuosia kulttuurin ja kaksi ikoninen italialaista helmiä, kaikki yhdessä romanttinen seikkailu. Katso mestariteoksia ja Toscanan herkkuja Firenzen. Myös, vierailla kruununjalokivi Rooman, Vatikaani. Mikä voisi olla parempi?

Sinä ja rakkaasi voi matkustaa junalla kahden ihanaa kaupunkien upea Italian maaseudulla etenee ohi vaunun ikkunasta. Tämä on varmasti yksi romanttisimmista junamatkoja Euroopassa.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Venetsian Roomaan Junat

Napoli Rooma Junat

 

Levanto La Spezia – ylin 5 romanttisin junamatkoja Euroopassa

Cinque Terre, Italia Romanttinen junamatkat

 

Tämä pieni osa rautatie palvelee viisi italialaista Riviera kylissä Cinque Terre dramaattisesti. Junamatka on vähemmän kuin tunti kumpaankin suuntaan, joten junalla meno. Sitten voit viettää vaellus- hämmästyttävä kylän yhdistää polkuja takaisin mistä aloitit. Tämä juna matka on todella upea, josta on näköala Ligurianmerelle, pastelli kyliä, rivitalo viinitarhat sekä elinvoimainen kentät.

Milan Levanto Junat

Milan La Spezia Junat

Siena La Spezia Junat

Siena Levanto Junat

 

Zurich Innsbruck

Innsbruck, Itävalta Romanttinen junamatkat

 

Aloita romanttinen junamatkan Zürichissä. vierailun Bahnhofstrasse, yksi kaikista houkutteleva ostos katuja maailmassa, ja ostaa muistona. Ihastele huomionarvoista teoksia Van Goghin ja Monet'n klo rakastetun Kunsthaus art galleria. Pariskunnilla on niin paljon tekemistä Zürichissä, ennen kuin mahtuu kauniiseen maisemaan junamatkan Innsbruck. Matkustaa rannoilla Zürichjärvelle kohti huomattavaa alppimaisemia. Saat myös läpi upea vuoristoniityillä ja ihana näkymiä. Mikä voisi olla romanttinen?

Zurich Innsbruck Junat

Salzburg Innsbruck Junat

Wien Innsbruck Junat

Köln Innsbruck Junat

 

Ajatellut ottaa romanttinen junamatkan rakkaasi? Mene Save A Train tarkistaa kaikki yksinoikeudella hinnat ja alkaa suunnitella seuraavaa seikkailua!

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-5-romantic-train-journeys-europe%2F%3Flang%3Dfi- (Selaa nähdä upotuskoodin)