Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 05/03/2021)

Matkustaminen kaikkialla on aina mahtava ja teemme sen löytää kauneimmista kaupungeista, historiassa maan tai hyvin erilaisten kulttuurien meidän. kuitenkin, sinun ei tarvitse mennä kauas kotoa löytää kauniita paikkoja. On olemassa muutamia eurooppalainen juna matkat ainutlaatuisen charmia, joka varmasti ansaitsee paikan meidän matkailijan toivelistalla. From viehättävä Euroopan kaupunkien isoiksi rikas historia ja kulttuuriset vaikutteet, vie aikaa löytää missä kaupungeissa vierailla.

 

Tässä muutamia Euroopan juna matkat älä unohda:

San Sebastián

Käymme hieman lämpimämpi maa, erityisesti, kaunis alue Baskimaassa. Tässä näemme, mitä toinen Euroopan kulttuuripääkaupunki oli 2016: San Sebastián. Tämä kaunis kaupunki sijaitsee pohjoisrannikolla aina topit maailman listoilla sen gastronominen tarjous ja sen vilkas yöelämä. Toisaalta, lainelautailu, osapuolet ja rento ilmapiiri ovat jotain et rakastua. Se on yhteinen etsi tapahtumia taiteesta, musiikki, ja tanssivat puolilta kaupunkia. Siksi, se on yksi suurimmista Espanja ja osa Euroopan junan matkat vierailla ja viettää päivän tutustuen sen parhaita paikkoja ja lopuksi illalla herkullisen päivällisen ja cocktaileja meren.

Saat eurooppalaisten Train Tours San Sebastián

leipzig

Sydämessä Saksa, noin tunnin Berliini, on toinen kaupunki saisi menettää. Leipzig tulossa yhä modernein ja toteuttamiskelpoinen vaihtoehto pääoman. Ehkä se johtuu sen maineikas historia, liittyvät nimet kuten Bach ja Wagner; tai, ehkä, sen suuri viheralueet, ei vielä valloitti spekulatiivisten käsien. Se voisi olla myös sen hiljainen sielu, jossa taide ja musiikki ovat poikkeuksellisia. Sikäli kuin loistava eurooppalainen juna matkat menevät, tämä on varmasti sen arvoista.

Bremen Leipzig Junat

Berliini Leipzig Junat

Hannover Leipzig Junat

Hampuri Leipzig Junat

 

Länsi Rein Railway Euroopan Train Tours, Saksa

Ominaisuus kaikille rehevä, tyrmäys kauneus, linnat, ja auringonlasku kylpenyt viinitarhoja, tämä luonnonkaunis venyttää Reinin joki on minne pitäisi mennä. Junamatka välillä Saksan kaupungeissa Köln ja Mainz on yksi tulet aina muistamaan aina ja ikuisesti. Sen kuvan täydellinen maisemat jättää sinut hengästynyt! totta romantikkoja jotka uskovat onnellisia loppuja ja sadun taikaa ihastuvat viehättävä linnat peeking kautta vihreä viinitarhat. West Rein rautatie tunnetaan maailmanlaajuisesti osana ”romanttinen Rein” matka, joten jos sinulla joku rakastat olla mukana, tee niin. Sinulla on unohtumaton hetki, sama kuin monet muut, jotka ovat tehneet Länsi-Reinin rautatien osaksi eurooppalaista junamatkaa.

Köln Mainz Junat

Frankfurt Mainz Junat

Berliini Mainz Junat

Bryssel Mainz Junat

 

Lyon, Ranskan European Train Tours

Kaunis Lyon on kolmanneksi suurin kaupunki Ranska ja tosi dynaamista keskellä maata. Se on ehdottomasti asuttavamman ja rento kohde kuin pääoman, tarjoaa viihdettä joka kolkassa. Lyon on kaikki: museot, ravintolat, putiikit, ja alkuperäinen kauppoja, sekä a lukuisia baareja ja klubeja. Se on myös vilkas yliopistokaupunki kaupunki, näkemisen arvoinen teidän Euroopan junassa matkat. kauniita rakennuksia näkymät Rhone-joen, suuri puistot, ja ympäristö kehua Ranskan eri kulttuurivaikutteet - mikä ei rakastaa?

Junat Brysselistä Lyoniin

Paris Lyon Junat

Marseillen välillä Lyonin nopeaan junaan

Amsterdamista Lyonin nopeaan junaan

 

[https://www.youtube.comwatch?= MozmhlEKk0E

 

Toscana

Yksikään eurooppalainen juna matkat ovat täydellinen ilman ratsastus läpi maalauksellisia maisemia Toscanan. Tämä Italian keskiosien tarjoukset henkeäsalpaava nähtävyyksiä ja tarjoaa melkoisesti kiinnostavia sinun ehdottomasti käydä. Legendaaristen renessanssin Michelangelon ja Botticelli Äiti Luonnon hienoimpia teoksia Apenniinien, Toscana on upea. Hyvin suunniteltu juna kiertue voisi viedä sinut pitkin Tyrrhenanmerellä, tai voit nähdä kuuluisa viinitarhat Chianti.

Milan Chianti Castellina Junat

Florence Chianti Castellina Junat

Napoli Chianti Castellina Junat

Rooma Chianti Castellina Junat

 

Tallenna juna auttaa varata junalla perille 3 minuutit, halvin hinta ja vapautuvat vastenmielinen varausmaksua!

 

Haluatko upottaa blogiviestimme sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-european-train-tours%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)