Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 24/02/2022)

Heidän tulevaisuutensa voi tietää, tuntemalla menneisyyden, ja mikä olisikaan parempi tapa oppia menneisyydestä kuin matkustaminen. Nämä 1o suosituinta historian nörttikohdetta ovat loistava tapa oppia muinaisista kulttuureista, ja ehkä minne tulevaisuus vie meidät.

Piilossa kaukaisessa Kiinassa, tai kulman toisella puolella Colosseumista, jos kuuntelet tarkkaavaisesti, saatat kuulla muinaisten imperiumien johtajien kuiskaavan maailman pyhimpiä salaisuuksia.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Parhaat History Geeks -kohteet: Berliini

East Side Gallerysta murhatun juutalaisen kansan muistomerkille, Berliinissä on historian palasia joka kulman takana. Täten, trendikäs kaupunki on aina ollut Euroopan tapahtumien keskus. Siksi, vain sisään 48 tuntia kuka tahansa historiannörtti voi oppia sosiaalisista asioista, kulttuurinen, ja poliittiset tapahtumat Euroopassa, vain vaeltelemalla Berliinin maamerkkien ja museoiden ympärillä.

Lisäksi, historian ystävät voivat valita vierailun tai historian vuorovaikutuksen välillä. Esimerkiksi, sisällä DDR-museo, voit avata laatikoita, jotka paljastavat valokuvia ja oivalluksia elämästä Itä-Saksassa. lopuksi, Preussin aikakaudesta toiseen maailmansotaan ja Itä-Saksan muuriin, Berliini on monien koti historialliset paikat historian tärkeimmistä tapahtumista.

Frankfurtista Berliiniin junalla

Leipzig Berliiniin junalla

Hannover Berliiniin junalla

Hampurista Berliiniin junalla

 

Walking the History Geeks Destinations: East Germany Wall

 

2. Rooma

Kanssa 2000 vuoden historia ja 10 upeita historiallisia arkeologisia kohteita, Rooma on jokaisen historian ystävän pakollinen vierailukohde. Italian pääkaupungissa on historiallisia kohteita joka kolkassa, Palatinuksen kukkulalta, jossa Rooma syntyi, Forum Romanumille ja Colosseumiin. Lisäksi, Colosseum on yksi niistä tunnetuimmat maamerkit vierailla rautateitse maailmassa.

Kerran Rooman valtakunnan ja poliittisen elämän keskus, nämä merkittävät kohteet vangitsevat sekä historian nörtejä että matkailijoita. Ei ole yksikään vierailija, joka katselee upeita maamerkkejä, joka ei halua oppia hieman enemmän Italian tärkeimpien historiallisten kohteiden takana olevasta historiasta.

Milanosta Roomaan junalla

Firenzestä Roomaan junalla

Venetsiasta Roomaan junalla

Napoli Roomaan junalla

 

St. Angelo Bridge In Rome in the afternoon

 

3. Parhaat History Geeks -kohteet: Vatikaanivaltio

Pikkuruinen, mutta sen kaduilla ja paikoissa vaeltaminen täyttää helposti koko viikon, Vatikaani on kohde, jonka jokaisen historian ystävän tulisi käydä ainakin kerran elämässään. Paikka, jossa kristinusko tuli jossain vaiheessa elämään 2 tuhat vuotta sitten, Vatikaani on edelleen pyhiinvaelluspaikka sekä kristityille että ei-kristityille.

Pienestä koostaan ​​huolimatta, osavaltio Vatikaanissa on paljon historiallisia kohteita jossa voit oppia kaiken kristinuskon historiasta, taide, ja kaupunki. Ihmiskunnan tarinoista Sikstuksen kappelin freskoissa St. Pietarin kirkosta, paras tapa löytää kiehtovia historiallisia tosiasioita on seurata taidetta. Voit aloittaa matkasi aikojen alkuun renessanssin ja barokin taiteilijoiden upeista teoksista.

Paras tapa saada kaikki irti historiallinen kiertue Vatikaanissa on liittyä opastetulle kaupunkikierrokselle. Sikstuksen kappelissa ja museoissa on upeita opastettuja kierroksia, st. Pietarinkirkko yhdessä kiipeämisen kanssa St. Pietarin tuomiokirkko kaupunkinäkymiin, ei ole parempaa tapaa kokea tämä ainutlaatuinen historiallinen kohde Italiassa.

 

Top History Geeks Destinations: The Vatican Museum Inside

 

4. st. Pietari

Historialliset tapahtumat, jotka tapahtuivat St. Pietari muokkasi Venäjän kulttuurielämää ja sielua ikuisesti. Tämä upea kaupunki on yksi parhaista 10 historian geeks-kohteita ympäri maailmaa. Vallankumouksista, Tsaarit, palatseja, ja henkeäsalpaava arkkitehtuuri, st. Pietarin maamerkit ovat eräitä maailman kauneimmista ja kiehtovimmista.

Niin, jos olet historianharrastaja, matka St. Pietari tulee olemaan eeppinen matka 300 vuosia ajassa taaksepäin. Voit valita Romanovin perheen elämän opiskelun välillä, Putinin kiertueelle. Lisäksi, ei pidä unohtaa mahtavia kulttuuritapahtumia, kuten klassinen baletti tai kansanperinneesitys. Musiikkinäytökset ja tanssiesitykset Pietarissa voivat olla loistava tapa oppia tekijöiden taustalla olevasta historiasta.

 

Savior On The Spilled Blood in good weather

 

5. Parhaat History Geeks -kohteet: York

Monet eivät tiedä, että Yorkilla on rikas viikinkiperintö Englannissa. kuitenkin, jos olet todellinen historiannörtti, tiedät todennäköisesti vähän viikingeistä’ matka Skandinaviasta Englantiin. Yorkin kaupungin Yorvikin keskusta on yksi 10 historialliset lomakohteet Euroopassa. Sisään 1976 arkeologit tekivät hämmästyttävän löydön ja löysivät viikinkien jäänteitä’ arkea ja kaupunkia.

Niin, tänään voit jäljittää 1000 vuotta takaisin viikinkiajalle, ja yhden päivän voit elää perinteiden mukaan, Kieli, ja kulttuuri. Yorkissa on monia muita hienoja nähtävyyksiä ja historiaa, Viikinkien historia tekee kaupungista fantastisen historiallisen lomakohde.

 

History Geeks Destinations: Yorkvik Center

 

6. Shaanxi

Valmiina taisteluun, lähellä Xi'anin kaupunkia, siellä on tuhansia luonnollisen kokoisia terrakottasotilaita. Terrakotta-armeija on hämmästyttävä ilmestys 1974, ja Kiinan kiehtovin historiallinen paikka. Nämä hämmästyttävät sotilaat luotiin seuraamaan kuollutta keisaria hänen kuolemanjälkeisessä elämässään.

Yksi asioista, joista historian ystävät tulevat kiehtomaan, on se, että terrakottasotilaat eivät olleet ainoa löytö Shaanxissa. Tämän lisäksi, arkeologit uskovat, että koko Xi'anin kaupunki voidaan löytää yhdessä ensimmäisen keisarin kanssa.

Tämä 259 – 210 eKr. löytö on pakollinen näkemys Xi'anissa jokaiselle historianharrastajalle päiväretkellä Xi'anista. Kiertueella opit Qin Shi Huangista, joka aloitti suunnittelun ja suunnittelun, on mausoleumi vuoden iässä 13, kun hän nousi valtaistuimelle yhdistyneen Kiinan ensimmäisenä keisarina.

 

 

7. Parhaat History Geeks -kohteet: Lontoo

Luonnonhistoria kiinnostaa, kuningatar Elizabeth, tai Viiltäjä-Jack? Englannin pääkaupunki on paikka, jossa voit matkustaa ajassa taaksepäin mihin tahansa historian ajanjaksoon. Olipa toinen maailmansota, Musta historia, tai ehkä Stonehedge, Se pitää sinut katsomassa historiakanavaa, niin Lontoo on täydellinen historian lomalle.

Niin monia historiallisia maamerkkejä yhdessä kaupungissa, sinun ei pitäisi yllättyä, että Lontoossa on Euroopan parhaat historialliset matkat. Siksi, voit valita palatseista ja parlamenttikierroksista, Lontoon verinen mennyt kiertue, päiväretkiä Lontoosta Bathiin, tai Oxford, ja jopa hauska Viiltäjä-Jack opastettu kierros. Vaihtoehdot ovat rajattomat, joten valmistaudu hyvin hyviin kävelykenkiin, ja innokkuus kuunnella ja omaksua yllättäviä historiallisia tosiasioita läheltä ja henkilökohtaisesti mielenkiintoisimmista historiallisista paikoista.

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

 

History Geeks Destinations: London in Fall time

 

8. Pariisi

Kauniit puutarhat, viehättäviä kujia, lumoavia rakennuksia, ja kahvilat, Pariisi on kauneus ja viehätys on vertaansa vailla koko Euroopassa. Kun vaeltelet Pariisin kaduilla, Et voi koskaan tietää, milloin astut historialliseen paikkaan ollessasi Pariisissa. Historialla, joka ulottuu 6. vuosisadalle, Pariisi on loistava lomakohde historian nörille.

Jokainen historian ystävä tietää, että Euroopan kaunein kaupunki syntyi pääasiassa keskiajalla. Niin, Melkein jokainen kivi on osallistunut nykyisen Pariisin muodostumiseen. Saint Germainista, Pariisin saaren katakombit, Marais, Louvreen, ovat vain muutamia tärkeitä historiallisia maamerkkejä, joissa voit vierailla historiallisella lomallasi.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

Parisian Streets on a cloudy day

 

9. Parhaat History Geeks -kohteet: Barcelona

Barcelonan kauniit kujat vievät sinut upeisiin paikkoihin paitsi tilassa, myös ajassa. Barcelona on upea kaupunki, kuuluisa Gaudin Sagrada Familiasta, Park Guell, ja monia muita henkeäsalpaavia maamerkkejä. Niiden upean arkkitehtuurin ja muotoilun lisäksi, Barcelonan maamerkit ovat täynnä historiaa.

Sinun pitäisi aloittaa historiallinen matkasi Casa Amatllerista, Gaudin ensimmäinen luomus. Tämä upea talo on loistava esimerkki Gaudin goottilaista työtä. Lisäksi, voit myös yrittää havaita maurilaisia ​​vaikutteita Casa Amatllerin arkkitehtuurissa. Viimeinen mutta ei vähäisin, voit vierailla monissa ainutlaatuisissa rakennuksissa, Picasso-museon lisäksi, ja roomalaiset arkeologiset kohteet, joita voi puristaa historialliseen lomaan Barcelonassa.

 

Mobile phone Picture of the Top 10 History Geeks Destinations: Park Guell

 

1O. Ateena

Ateena on kaunis ulkoilmamuseo. Pantheonin kaupunki on 3 km jalankulkija, ilman seiniä, joten voit yksinkertaisesti tulla lähelle ja koskettaa yhden maailman varhaisimman kulttuurin jäänteitä. Muita upeita historiallisia kohteita ovat Zeuksen temppeli, muinainen Dionysoksen teatteri, ja kaikista vaikuttavin, Akropolis.

Filosofien henget virtaavat oliivipuiden läpi, vuoret, ja jokainen Ateenan historiallinen paikka. Niin, jos olet kiinnostunut kreikkalaisesta mytologiasta, kiehtova Kreikan historia, ja varhainen sivilisaatio, sitten Ateena on täydellinen historiallinen kohde sinulle huipulta 10 historian geeks kohteet maailmassa.

 

Filming The Pantheon In Athens

 

Me klo Tallenna juna auttaa sinua mielellään suunnittelemaan matkaa näihin 10 Parhaat History Geeks -kohteet.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "10 Top History Geeks Destinations -kohdetta" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Ftop-history-geeks-destinations%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)