Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 16/12/2022)

Innovatiivinen, taloudellisia mahdollisuuksia, luovia mieliä, ja paras markkinakattavuus ovat kukoistavan startup-keskuksen tärkeimmät ominaisuudet. Nämä 12 maailman parhaat startup-keskukset houkuttelevat lahjakkaimmat ihmiset perustamaan ja ruokkimaan mahtavia ideoitaan, IT-tiimit, ja yhteyksiä viemään eteenpäin upeita startupeja. Shanghaista Berliiniin, nämä top startup -ekosysteemit ovat maailman vahvimmat.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Suosituimmat käynnistyskeskukset maailmanlaajuisesti: Barcelona

Suosittu ulkomaisten startup-perustajien keskuudessa, Barcelona, on yksi maailman monipuolisimmista startup-keskuksista. Ensinnäkin, Barcelona tarjoaa parhaan vastineen rahalle, toimistotilavuokran suhteen, yhteyskohtaus, määräyksiä, ja investointien kasvu. toiseksi, Barcelonassa on eniten lahjakkaita teknologian perustajia, jopa enemmän kuin Tel-Aviv. Kolmanneksi, monien eurooppalaisten startup-keskusten joukossa, Barcelonassa on kyse tien antamisesta naisperustajille, kehittäjät, ja digialan ammattilaiset.

Kaikki edellä mainitut asettavat Barcelonan huipulle 5 startup hubeja maailmanlaajuisesti, ja Euroopan seitsemänneksi nopeimmin kasvava teknologiayhteisö.

Lupaavia startup-yrityksiä Barcelonassa:

x1 tuuli, Amenitiz, Koa Terveys.

 

Promising Startups in Barcelona

2. Moskova

Yhtenä Euroopan väkirikkaimmista kaupungeista, Moskovalla on valtava talous, ja hedelmällinen maaperä suurten mielien kokoontumiselle. Lisäksi, Moskova on kosmopoliittinen kaupunki, loistokas, jännittävä, nuori, samalla tasolla Lontoon ja Pariisin kanssa.

Niin, Moskova houkuttelee monia nuoria yrittäjiä kaikkialta maailmasta, työskennellä yhdistää voimat paikallisten kykyjen kanssa kasvavassa työskentelytilat kaupungissa. Täten, uraauurtava startup-yritysten määrä Moskovassa on saavuttanut ilmiömäisen tason 1900.

 

Bridge in Moscow

 

3. Suosituimmat käynnistyskeskukset maailmanlaajuisesti: Pariisi

Upeilla työskentelytiloilla, parannetut määräykset, taloudellisia vaihtoehtoja, ja upeita inkubaattoreita, Pariisi on nouseva startup-yritysten keskus Euroopassa. Vaikka kaupunki on kuuluisa muotipääkaupunki, siitä on tullut loistava ekosysteemi startup-yrityksille.

Tämä valtava nousu johtuu maailmankuulut yliopistot, erityisesti tekniikan tiedekunnat ja lahjakkaat valmistuneet. Lisäksi, yrityshautomoverkosto, kuten Silicon Sentier ja sen kuuluisa La Cantine -työtila. Tällaisilla eduilla, Pariisi on eurooppalaisten teknologiakeskusten kärjessä.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

Paris is a Top Startup Hub

 

4. Singapore

Moderni, luontoystävällinen, magneetti ulkomaalaisille, Singapore on yksi niistä parhaat kaupungit asua ja perustaa oma startup. Lisäksi, Monet liikemiehet ovat tunnustaneet Singaporen Aasian parhaaksi paikaksi kasvattaa liiketoimintaasi, työntää Hongkongin sivuun kilpailussa.

 

Skyscrapers in Singapore

 

5. Suosituimmat käynnistyskeskukset maailmanlaajuisesti: Berliini

Sisään 2016 Euroopan juhlakaupunki voitti Pariisin Euroopan toiseksi suurimmaksi startup-keskukseksi. Berliinin startup-ekosysteemi on kukoistanut siitä lähtien, uusien startup-yritysten määrä kasvaa vuosittain, ilman poikkeuksia. Edullinen toimistotilavuokra, ja helppo viisumi, houkutella monia yrittäjiä Berliiniin, sijoittamalla kaupungin kärkeen 10 tärkeimmät startup-keskukset maailmanlaajuisesti.

Kaupunki on kuuluisa vaihtoehtoisesta klubielämästään, ainutlaatuinen taidekeskus, niin ilmeisesti, kaupungin tunnelma ja infrastruktuuri ovat loistava tukikohta startup-yrityksille joka päivä. Lisäksi, yrittäjillä on monia mahdollisuuksia edistää startup-yrityksiään, hanki uusi rahoituskierros, ja luoda yhteyksiä moniin Berliinissä tapahtuviin tapahtumiin.

Berliinin lupaavat startup-yritykset:

Omio, Coachhub, infarm

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Berlin's Promising Startups

 

6. Lontoo

Yksi Euroopan johtavista startup-keskuksista, Lontoo on sijoittunut numeroon 1 muutaman viime vuoden aikana aktiivisten startup-yritysten määrässä. Lontoo johtaa teknologia- ja rahoitusalan startup-yrityksiä, vuosittaisella investointiennätyksellä 8.4 miljardilla eurolla 2019.

Vaikka Lontoo on yksi maailman kalleimmista startup-ekosysteemeistä, monet startup-perustajat valitsevat sen kerta toisensa jälkeen, hämmästyttävän rahoituksen saannin ansiosta. Lisäksi, Lontoon ravintolat, pubit, Tapahtumat, ovat loistava alusta yhteyksien luomiseen rennossa ilmapiirissä.

Lontoon lupaavat startup-yritykset:

Siirtosuuntaan, Revol, Hyppää kyytiin.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

London's Bridge and River

 

7. Suosituimmat käynnistyskeskukset maailmanlaajuisesti: Tel Aviv

Maailman korkeimmalla käynnistystiheydellä, / 1 käynnistys jokaiselle 154 asukkaat, Tel-Aviv on yksi parhaista 7 startup hubeja maailmanlaajuisesti. Yksi syistä, miksi Tel-Aviv on johtava startup-yritysten keskus, on se, että kaupungissa on ulkomaalainen R&D-keskuksia, luovia mieliä, ja monikielisiä yrityksiä.

Siksi, ei ole yllättävää, että Tel-Avivissa on enemmän kuin 60 NASDAQissa listatut startup-yritykset. Tel-Aviv on tekoäly- ja kyberturvallisuusyritysten kärjessä, nostaminen $2.9 Miljardia sisään 2020 yksin. Niin, jos aiot päästä Tel-Avivin startup-maahan, valmistaudu koviin neuvotteluihin kiihkeiden israelilaisten liikenaisten ja miesten kanssa.

Tel-Avivin lupaavat startup-yritykset:

Wix, maanantai, ja paljon muuta.

 

8. Piilaakso

Maailman perimmäinen startup-keskus on Piilaakso. Paras paikka maan päällä rakentaa oma startup ja saada moottorit käyntiin on Pohjois-Kaliforniassa. Tunnettu ympäri maailmaa innovaatio- ja teknologiakeskuksestaan, San-Fransisco on paras startup-hautomo.

Yksi tärkeimmistä asioista startup-yritysten kasvulle ja kukoistamiselle on vakaa ja ystävällinen sääntely. Toisin sanoen, startup ei voi menestyä ilman sen ideoita, kehitystä, ja mieltä vartioi laki. Täten, Piilaakso houkuttelee monia mieliä kaikkialta maailmasta, ja niitä on noin 40,000 Piilaaksossa sijaitsevat startup-yritykset.

 

Silicon Valley USA

 

9. Suosituimmat käynnistyskeskukset maailmanlaajuisesti: Amsterdam

Liberaali, tervetulleeksi, ja vilkas, Amsterdamin kadut ja kanavat ovat melko eloisia ja inspiroivia. Kaupungissa, joka ylpeilee avoimuudella, luovuus, ja taidetta, et ylläty kuullessani, että Amsterdamin startup-keskus on yksi kukoistavimmista maailmanlaajuisesti. Sijalla 4 luovin kaupunki maailmanlaajuisesti, Amsterdamin vakaa digitaalinen vaihtoalusta houkuttelee startup-perustajia ympäri maailmaa.

Niin, jos aiot sijoittaa, tai vaihtaa ajatuksia kekseliäimpien mielien kanssa, Amsterdamin pitäisi olla aloitussijoitusten kohde.

Lupaavia startup-yrityksiä Amsterdamissa:

DR., Dyme, Lento.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Top Startup Hubs In Amsterdam

 

10. Shanghai

Kiinalainen ahkera mentaliteetti on ollut osa kaupungin luontoa ja hämmästyttävää hoitokykyä 15 kaupunkipohjaiset yksisarviset. Paikalliset viranomaiset ovat kuuluisia tiukoista määräyksistään, Startup-tapahtumat, kuten Startup Weekends ja Barcamps Shanghaissa, luovat hedelmällisen maaperän paikallisten yksisarvisten perustalle.

Lisäksi, Shanghain osakemarkkinat työskentelevät jatkuvasti uusien startup-yritysten houkuttelemiseksi, ja suuren rahoituksen hankkiminen. Sähköisen kaupankäynnin sovelluksista sähköiseen oppimiseen, Shanghain startup-yritykset’ hub tarjoaa monipuolisuutta ja innovaatioita.

Lupaavia startup-yrityksiä Shanghaissa:

Liulishuo, Pinduoduo, Punainen.

 

Shanghai At Night

 

10. Suosituimmat käynnistyskeskukset maailmanlaajuisesti: Hongkong

Upeilla startup-konferensseilla, alhaiset verot, ja korot, Hongkong on Aasiassa kukoistava startup-ekosysteemi. Tunnetaan Aasian läntisimpänä kaupunkina, Hongkong on moderni, täynnä henkeäsalpaavia näkymiä ja pilvenpiirtäjät, niin taivas on rajana. Vaikka Hongkong on kuuluisa upeasta horisonttiin ja futuristisista näkymistä, startupin maisema on enimmäkseen rahoitusta ja fintechiä.

Täten, kaupungin monien yksisarvisten joukossa, näet enimmäkseen Fintech-yksisarvisia, ohjelmiston mukana $ Data. Paikallisten kykyjen kasvattamisen lisäksi, Hongkongin paikalliset co-working-tilat ovat erittäin tervetulleita valoisille ulkomaalaisille ihmisille. Koteloida, Hive Hong Kong, Good Lab on vain muutamia upeista yhteistyötiloista, tekee yhteistyötä ja houkuttelee perustajia Aasian ulkopuolelta.

Lupaavia startup-yrityksiä Hongkongissa:

Gatcoin, Cashyou, IP Nexus.

 

Startup Hub In Hong Kong

 

11. Peking

Xiaomin alkuperä, Pekingin pilvenpiirtäjissä on innovaatioita, tekniikka, ja lahjakkuus kohtaavat aivoriihiä varten. Pekingin futuristinen muotoilu on inspiraationa Aasian vilkkaimmalle startup-keskukselle. Siksi, yksin kaupungissa niitä on enemmän kuin 30 yksisarvisia, kaupungin lahjakkaiden mielien perustama.

Lisäksi, Peking erottuu joukosta 12 maailman parhaita startup-keskuksia ainutlaatuisissa ja kehittyvissä teknologioissaan. Esimerkiksi, Pekingissä’ Startup-ekosysteemi on täynnä yksisarvisia, jotka yhdistävät syvän oppimisen ja koneoppimisen, yhdessä tekoälyn kanssa.

Lupaavia startup-yrityksiä Pekingissä:

WeChat, Baidu, ByteDance.

 

Sunset In Beijing

 

12. Suosituimmat käynnistyskeskukset maailmanlaajuisesti: München

Ottaa yhden huipuista 3 hyvin yhdistetyt käynnistyskohtaukset, Münchenissä on loistava startup-ekosysteemi. Sen lisäksi, että se on loistava paikka yhteyksien luomiseen ja kannatusmahdollisuuksien luomiseen, Münchenissä on keskiarvo 290% investointien kasvu vuosittain.

siis, Münchenissä on yksi maailman suurimmista startup-yrityksistä, monipuolisia työpaikkoja, ja Euroopan parhaat startup-yritykset.

Düsseldorf München Junat

Dresden München Junat

Nürnberg München Junat

Bonn München Junat

Startup Hub In Munich

 

täällä Tallenna juna, olemme iloisia voidessamme jakaa kanssasi Topin 12 Startup Hubs maailmanlaajuisesti.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme “Ylös 12 Startup Hubs maailmanlaajuisesti”Sivustoosi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/fi/top-startup-hubs-worldwide/ – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)