Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 28/01/2022)

Luxemburgin kaupunki on maaginen yhdistelmä vanha ja moderni yhdistettynä paikallisten ja maailmanlaajuisten, yksinkertaisuus ja ylellisyys. On turvallista sanoa, että kaikki nämä eklektinen vaihtoehdot, ei ole mitään mahdollisuutta sinun kyllästy. Siksi oli vaikeaa meille nimetä vain Ylös 5 Tekemistä lyhyt vierailu Luxemburgiin. Mutta, annamme sen mennä!

 

1. Historia, Taide & Kulttuuri

Tämä kaunis kaupunki tarjoaa kiehtova sekoitus historiaa, kulttuuri, taide, ja luonnollista Maisemat. Monien Euroopan unionin virastojen ja laitosten isännöi Luxembourg City, on olemassa todellinen monikulttuurinen näkökulma tähän kaupunkiin.

Lukuisine näyttelyissä ja museoissa, linnat, ja linnoitukset, Luxemburg yhdistyvät uskomattoman erilaisia mielenkiintoisia kulttuurin paikkoja. Kulttuuria ja taidetta Luxemburg ovat oikeaa kuvaa sen väestöstä, monipuolisen ja monikulttuurisen. Luxemburg voivat olla ylpeys sen maailmanlaajuisesti vain kulttuuritoimintaa vaihdellen taidetta ja perinteitä näyttelyissä ja festivaalit. Jotta se helpompi löytää taiteen ja kulttuurin Luxemburg, Luxemburg Matkailu luonut Luxemburg Card: vapaa pääsy yli 60 kulttuurikohteista Luxemburgissa ja Suur alue.

Osana Top 5 Tekemistä lyhyt vierailu Luxemburgiin, kannattaa ehdottomasti vierailla Letzebuerg kaupunginmuseo. Museo on sijoitettu neljään historiallisia rakennuksia. Perusnäyttely ”Luxemburgin Story” kuvaa yli tuhatvuotisen historian pääoman suuriruhtinaskunnan. Vieressä monet alkuperäiset esineet, Näyttely kertoo kaupungin kehittämistä käyttäen sarjaa kaupunkimallien. Vaihtuvia näyttelyitä järjestetään säännöllisesti kaksi muuta tasoa museon. Muista tarkistaa, mitä he ovat, kun käyt!

Antwerpenin Luxemburg Junat

Brysselistä Luxemburgiin Junat

Metz Luxemburg Junat

Paris Luxemburgiin Junat

 

2. Bock Casemates - Bockin kasematit

visit the wall when you do a short visit to Luxembourg

Bockin kasematit ovat melko helposti alla entinen linnan, Clausenin nousu. Bock Casemates on 17 kilometri pitkä tunneli, aluksi veistetty kiven Espanja välillä 1737 ja 1746. Kasemaatit tunnetaan historiallisesta merkityksestään Luxemburgissa, ollessa suojan yli 35,000 paikalliset ja tuhansia sotilaita aikana Ensimmäisen ja toisen maailmansodan. Joka koostuu ilmakehän käytäviä ja vaikuttava kallio portaikot, historiallinen tunnelin Casemates on Unescon maailmanperintökohde. Lataa ne matkapuhelimesta ja pack että pussi. Tämä on must see on Top 5 Tekemistä lyhyt vierailu Luxemburgiin!

Köln Luxemburg Junat

Frankfurt Luxemburgiin Junat

Amsterdam Luxemburg Junat

Rotterdam Luxemburg Junat

 

3. Uskonnollisen perinnön Luxemburg

Quirinus chapel is a must on a short visit to Luxembourg

Kiinnostuneet uskonnolliseen perintöön täytyy käydä Quirinus kappeli. Siellä pystytettiin goottilainen pyhiinvaelluskappeli 1355 ja osittain hakattu kallioon. Sen päällä, oli alun perin pakana pyhäkkö jonka roomalaiset myöhemmin palvotaan varhaiskristillinen pyhäkkö. Kivi lähde tulva täällä. Ihmiset köynnökset hyödyllinen kuivatuksen tehoa sen vesillä, jos silmä vaivoja.

Koska 11-luvulla, sivusto on pyhitetty Saint Quirin ja alusta 13., palvelut pidettiin kaksi luolissa kappelin.

Gothic pyhiinvaellus kappelin rakensivat 1355, kun taas katto ja pienet kellotornit lisättiin myöhemmin, lopussa 19th century.

Mikaelin kirkko on vanhin kirkko Luxemburg kaupunki ja tuhoutui ja kunnostettu useita kertoja viime vuosisatojen. Saint Michel kirkko on yksi vanhimmista uskonnollisista rakennuksista Luxemburg. Rakennukset historia on ajalta 1987 kun Kreivi Luxemburgin pystytetty pieni kappeli sisällä hänen linnan. Nykyinen kirkko yhdistyvät romaanista julkisivu gotiikan rakenneosat ja barokin sisustus. Huomaa huomautti matalassa nave. Suuret lasimaalaukset. Eräät uskonnolliset veistokset. Ja valtava Neitsyt maalauksen asennettu barokki alttarille.

 

 

4. Suurherttuan palatsista lyhyt Luxemburgiin

Jos arkkitehtuuri on sinun juttusi, silloin Palais Grand-Ducalin on oltava osa huippua 5 Tekemistä lyhyt vierailu Luxemburgiin. Koska alkuperäinen asuinpaikka suuriruhtinaan ja kuninkaallinen perhe, Suurherttuan palatsi Luxemburgissa City on mahtava kappale arkkitehtuurin, rakennettu 16-luvun aikana Flanderin Renaissance. Palatsin sisustus näyttää olevan hieno yhdistelmä erilaisia ​​tyylejä. Herkkä vuorovaikutus romanttinen ja keskiaikainen-goottilainen tyyli, ja teollisuuden valoa mallien mukaan Saksan kieli teollinen suunnittelija – Ingo Maurer.

 

5. Chocolate House Luxembourg City

Chocolate house in Luxembourg

Chocolate House Luxemburg tunnetaan suklaan tietenkin. Mutta sen lisäksi makea puremat ja erilaisia ​​kakkuja, voit myös nauttia suolaisia ​​piirakoita ja salaatit. Kun terassi on täynnä, voit aina istua sisällä pohjakerroksessa tai yläkerrassa.

Chocolate House sijaitsee edessä suurherttuan Palatsi. Joten ota istuin ja nauttia Hotchocspoon. Olemme varmaan tekee Chocolate House suosikki paikka. unohtumaton, superlatiivi kokemus, kaikilla mittareilla.

*Extra Vihje:

Ylimääräistä määrä hauskaa, älä unohda Kesä kaupunginjuhlissa. Se tapahtuu kesäkuun loppuun saakka syyskuun alkuun. Tänä aikana voit nauttia vapaa konsertteja, markkinat, näyttelyitä, ja urheilu tapahtumia ympäri kaupunkia.

 

Junalla Luxemburgiin käyttäen SaveATtrain! Nopein ja helpoin paikka varata seikkailuja ympäri Eurooppaa.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-things-short-visit-luxembourg%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)