Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 31/03/2021)

Eurooppaa kiertävä rautateitse on pitkät perinteet, joka ei aio pois kiire – Junat ovat nopein, ympäristöystävällisin, ja tehokkain tapa liikkua paikasta toiseen. Vaikka junalippu järjestelmä vie kipua pois järjestäminen junan matkustaa, paljon suunnittelua ja valmistelua jäännökset. Joiden avulla voit suunnitella täydellinen matka ympäri Eurooppaa, Tässä parhaat vinkit matkustaa Euroopassa junalla.

 

Suunnittele reittisi, kun Matkustaa Eurooppaan junalla

Matkustaa Eurooppaan junalla vuonna 2020 on tärkeää harkita reitin suunnittelua ja kuinka paljon aikaa vietät kussakin määränpäässä. Jos Amsterdam, Berliini, Lontoo, Milano, Pariisi, ja Venetsia ovat sinun ehdoton must see listan, selvittää järkevintä reittiä, jotta näin tapahtuu. Tee lista paikoista haluat nähdä ja näin voit karkeasti kartoittaa matkaa. Päätä päivämäärät ja kuinka monta päivää vietät kussakin paikassa valmistuminen reittisuunnitelma.

Milanosta Como Junat

Turin Como Junat

Padovan Como Junat

Venetsia Como Junat

 

Älä yritä pakata matkojen liian moniin kohteisiin

Yksi pahimmista mitä voi tehdä, kun matkustat junalla Euroopan on yrittää sovittaa liikaa. On luonnollinen taipumus yrittää hilloa niin monissa kaupungeissa ja maissa kuin mahdollista matkaa, kuitenkin, ei ole mitään järkeä käyttää matkan, jos et aio kokea jokainen kohde kunnolla! Pakkaus liian moniin kohteisiin omaan matkareitti voi olla kallista ja voi kääntää loma tulee hämärtää hotellin check-in ja check-out.

On tärkeämpää nauttia jokaisen pysäytyksen täysillä kuin yrittää sovittaa liikaa. Säästät kuljetus ja saada enemmän aikaa tutkia kohteisiin.

Bryssel Brugge Junat

Antwerpen Brugge Junat

Halle kaksi Brugge Junat

Gent Brugge Junat

 

Tarkista valuutta

Kun suunnittelet reittiä matkustaa Euroopassa junalla, varmista tarkistaa maan valuutassa. Ei joka maassa Euroopassa käyttää euroa. Jopa jotkut EU-maat, kuten Bulgarian ja Kroatian, silti käyttää omaa valuuttaa, joka on spesifinen kotimaahansa. Tarkistaa tämän listan Euro ja euroalueen maissa.

Frankfurt Praha Junat

München Praha Junat

Berliini Praha Junat

Wienistä Prahaan Junat

 

Varaa majoitus etukäteen

Vaikka se on mahdollista varata hotellit ja hostellit, kun siirryt paikasta toiseen, suosittelemme yrittää parhaansa tule perille sinne ilman majoitusta turvattu. Yritä varata hostellit/hotellit etukäteen ensimmäinen kolme kaupunkia, Erityisen suosittuja kaupungeissa sesonkiaikaan kuten Berliinin ja Praha. Tapahtumat, kuten festivaalit kaupungeissa, myös vaikuttavat saatavuuteen. Ei huolta majoitusta avulla voit viettää aikaa tehdä enemmän asioita, kuten sightseeing ja vapaa-ajan viettoon!

Frankfurt Köln Junat

Bryssel Köln Junat

Wien Köln Junat

Hannover Köln Junat

 

Yön yli niin paljon kuin mahdollista – Matkustaa Eurooppaan junalla

Jos vain suunnitelma menojen vain yksi päivä kaupunki, yrittää päästä sinne yöjuna. Et halua olla viettää aikaa päivällä matkustaa Ottamalla yöjunalla, sinä pystyt säästää rahaa majoituksesta ja voi olla enemmän aikaa tutkia määränpäähän. Varatessasi yössä junalippu varmista tarkistaa, kuinka kauan kestää päästä paikasta toiseen.

 

 

Keskustele ihmisten kanssa Travel Europe -junallasi junalla

Muista puhua paikalliset tai muita matkustajia oman juna matka. Tietoja, joita ne antavat voit olla arvokkaampaa kuin mitään löydät vuonna matkaoppaan. Puhumalla muille, hän saattaa pyytää sinua on parhaita ravintoloita, lähteä tanssimaan, piilotetuista helmistä, loistava nähtävyyksistä, ja helpoin tapa kiertää.

 

Aiotko matkustaa Eurooppaan junalla 2020? Aloita pitäminen ajan tasalla parhaan junalippu tarjoaa meidän Facebook ja Viserrys sivuja tai tule käymään Save A Train verkossa lyömätön junalippujen hinnat Euroopassa

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-tips-travel-europe-train-2018%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)