Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 16/12/2022)

Turhautumiset ja aikaa vievä tekijä lentoasemien lähtöselvitysjonoissa ja liikenneruuhkissa lentokentälle ovat aivan liian tunnettuja. Liikematkailijat. Riippumatta siitä, olet menossa lyhyellä Työmatka junalla tai pidemmän joka kestää useita tunteja tai päiviä, Train Liikematkustus on usein halvempaa ja nopeampaa kuin muiden matka-. Mutta nopeus ja hinta eivät ole ainoita etuja junamatkus-. Katso kaikki edut alla.

 

Nainen hymyilee kun tekee Train Business Travel

Säästää rahaa:

Tutkimus paljastaa, että suosituin liiketoimintaan liittyvä matkustaminen menetelmä on junalla, vastaan ​​ilman ja vuokrata auton matka. Kouluttaa Liikematka on nopein kuljetusmuoto Yli puolet matkoista (yhden kerran Ilmoittautumis- ja saapumisajat otettiin huomioon) ja maksaa lähes viidesosa on hinta lentämisen ja kolmannes ajo- määränpäähän.

liikematkustajat ja yritysmatkojen ostajilla on mahdollisuus leikata matkakustannuksia entisestään ja varata lippuja tavalla, joka tekee matkasta mahdollisimman mukavaa matkustajalle. Yrittää Online junaliput varaus kanssa SaveATtrain ja ennakkosuunnittelu on paras tapa saada diilit!

Rimini Milan Junat

Roomasta Milanoon Junat

Turin Milan Junat

Venetsia Milan Junat

 

Maksimoi aikaasi junamatkan liikematkalla:

Kun sinä matkustaminen junalla sinulla on mahdollisuus varata taulukko istuin etukäteen mikä tarkoittaa, että voit jatkaa työskentelyä, kun olet matkoilla, maksimoi aikaa poissa toimistosta!

Bryssel Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Marseille Pariisiin Junat

Amsterdam Pariisiin Junat

 

viiveet:

Tarkista uusimmat matkatiedot verkossa tai rekisteröityä tekstiviesti-ilmoituksia. Saat ilmoituksen kaikista viiveitä tai ongelmia matkalla ennen lähtöä asemalle.

Salernosta Florence Junat

Lecce Florence Junat

Bari Rooma Junat

Genova Firenze Junat

 

Juna Business Lounge:

Some train stations offer business class lounges where priority customers can relax and access wifi and working spaces. Saapuvia matkaasi hieman aikaista? Hyödyntää näitä tiloja hakemaan työtä odottaessa.

Köln Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

 

WiFi:

Junamatka voi tarjota monia tiloihin kohdistuvat etuja Liikematkailijat. Yksi esimerkki tästä voisi kohdistua-asemalla ja junassa Wi-Fi. Tämä mahdollistaa matkustajien pysyä yhteydessä liikkeellä ollessaan. Mikä ei ole mahdollista, jos autolla.

Schiphol Lontoo Junat

Rotterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Yksi parhaista tavoista aloittaa oikean juna liikematkustus on ostamalla junalippusi verkossa käyttämällä Save-A-Train !

 

Haluatko upottaa blogiviestimme sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-business-travel%2F%0A%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)