Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 06/03/2021)

Jos tämä on ensimmäinen kerta matkustaa junalla, ei ole epäilystäkään siitä tulee ensimmäinen monista. Rehellisesti, kuka on antanut mahdollisuuden junalla matkustamiseen, meni siitä täysin hulluksi! Miksi? Koska se on upea! Toisin kuin persoonaton kone ratsastaa, epämiellyttävä bussimatkat, tai liian vastuullista ajamista autolla, junamatka on turvallinen, nopea mutta uskomattoman viehättävä ja romanttinen. Voidaan väittää, että junamatka on todellinen sekoitus Virginia Woolfin poissaoloa ja nykypäivän käytännöllisyyttä. Ah, näet sen itse jo.

Koska olet jo saanut lippusi valmiiksi - tässä ovat paras 4 taktiikka saada irti junamatkan:

 

Pysy kaukana Laptop & Puhelin

Olimme suosittelemme välttämään tuijottaen kannettavan tietokoneen koko matkan, kuten sinua vaille paljon! Sen sijaan, Katso ympärillesi, mitä tapahtuu; nauttia ikkunanäkymään ja upeaan luontoon ulkopuolella. Tarkkailla ihmisiä ympärilläsi ja miettiä mitä ei yleensä ole aikaa tehdä. Se on erinomainen tilaisuus puhdistaa pois jokapäiväistä vempaimia ja omaksua kaunis monimutkaisuus junamatkan – missä tahansa.

Milanon ja Venetsian Junat

Padovan Venetsiaan Junat

Bologna Venetsia Junat

Rooma Venetsiaan Junat

 

nainen istuu tuolillaan ollessaan junamatkalla

 

Nauti uutuus junamatkan

Emme voi taata sinulla on, että Ethan Hawke – Julie Delpy junamatkan tilanne ensimmäisestä junamatka (vai niin, Älä viitsi, olemme kaikki nähneet ja swooned yli Ennen- Trilogy, salaa, toivoen saamme samat rakkaustarina meille tapahtuu.) Murtautua ulos oman kuoren ja anna kokemuksia esiintyvät. Kuinka monta älykäs, ilahduttava, ja hauskaa keskustelut teillä? Kokemusta ja saada vuorovaikutuksessa eri kulttuureista tulevien ihmisten on fantastinen tunne! Koskaan ei tiedä, kuinka monta kaunista Ystävyyssuhteet voit rakentaa, kuinka monta murskaa sinulla on, tai kuinka monta henkeäsalpaavaa persoonallisuutta tapaat. Jos et ole liian ujo, on ensimmäinen murtaa jäätä ja puhua ihmisille löydät mielenkiintoisia.

Lyon Geneve Junat

Zurich Geneve Junat

Paris Geneve Junat

Bern Geneve Junat

 

Travel Ryhmät

Mikään ei ole parempi kuin matkustaa ympäri maailmaa ja matkustaa junamatkalla suosikki kaupungeista Euroopassa jossa ryhmä ihmisiä rakastat. Joo, tiedämme mitä sinä ajattelet – Miten voin asioita yhtä kautta kaikkien toiveet, pyynnöt, kaikkien malttinsa, ja suunnitella etukäteen kohteisiin – ja olemme hieman kanssanne, että. Mutta, asia on niin että – Jos järjestät hyvin ja on rehellinen puhua ennen kuin aloittaa tällä matkalla, asiat ovat paremmin kuin uskotkaan.

Matkustaminen ryhmissä ja erityisinä päivinä alentaa hintaa merkittävästi junalippu (Joo, voit itse saada alennusta lippusi, sanoa, Trenitalia Jos menet viikonloppuisin). Se antaa sinulle myös jonkun jakaa kokemuksen ja nähdä asioita muiden ihmisten näkökulmasta. Että, ja – humalassa vieraassa Euroopan maassa on ehdottomasti parempi keskuudessa tiedät kuin tee sitä soolo… onko meillä oikeassa, vai olemmeko oikeassa?

Luxemburgista Brysseliin Junat

Antwerpen Brysseliin Junat

Amsterdam Bryssel Junat

Pariisin ja Brysselin Junat

 

Aloita junamatkan Journal & Ota valokuvia

Yksi parhaista tavoista käyttää aikaa junassa on aloittaa lehden dokumentointi kokemukset. Olemme kaikki aivan liian kääritty tutkimuksissamme, toimisto elämää, arkisia ongelmia, että me yleensä unohtaa astua ulos että ongelmalliset mielen runko ja hengittää toista. Kirjoittaminen lehden antaa sinulle näkökulman asioita, varsinkin kun palata siihen hetken kuluttua. Plus, se on erinomainen muisti matkalle, ja muistutus asioita haluat tuntea / ajatella / kokemuksen uudelleen.

 

 

Nauti sinun junamatka, anna itsellesi lupa rentoutua, ja käsittele kaikki junamatkasi! Luotettavin paikka junalippujen tilaamiseen on saveatrain.com varmasti, niin – saat Movin’!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-journey-4-tactics%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa nähdä upotuskoodin)