Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 11/04/2022)

Poleeminen on juna vs. bussi Euroopassa on loputon aihe, jokaisella on oma mielipiteensä. Mutta, me edes puhumme turvallisuudesta, ja jos olemme - riittääkö se? Valitsemamme kuljetuksen turvallisuus tulee aina olla etusijalla, ja me käsitellään tänään. Yleensä, ihmiset yleensä lähestyä aihetta eri tavalla, riippuen oman matkoilla mieltymykset. Edelleen, viimeisimmät uutiset puhutaan onnettomuuksista ympäri maailmaa tekijä, yhtä hyvin. Vaikka sinun harvoin kuulla oli junaonnettomuus jonnekin, se tapahtuu. Aivan kuten se tekee ilmaa, auto, bussi ja muut liikennevälineet. Jopa niin, tilastot ovat selvät - virallisesti, juna on yksi turvallisimmista kuljetustavat näinä päivinä! Sama turvallisuustaso koskee lentoliikennettä, kun taas kaikki muut kulkuvälineet tulevat sen jälkeen.

 

Onko juna yksi turvallisimmista liikennemuodoista kaikissa maissa?

Ei, se ei ole. Ei kaikki kiskot ja junat ovat samaa laatua. Kun puhumme rautatieliikenteen turvallisuudesta, me yleensä puhua yhteydessä tiettyyn maahan. Yleisesti, rautatieliikenteen on erittäin turvallinen, mutta ei silti haittaa maan kiskojen ja yhteyksien kunnon tarkistamista, jos haluat matkustaa junalla.

Esimerkiksi, vain seitsemän vuotta sitten kuin Yhdysvaltoihin. lasketaan 32,367 liikennekuolemat, 570 rautatie kuolemantapaukset, ja 485 ilma kuolemantapaukset. Nämä ovat vain karkeita numeroita, mutta ne maalata melko selvää kuva, jossa näkyy, että juna ja lentoliikenne ovat huomattavasti turvallisempia kuin maantieajoa.

Jos matkustat ympäri Eurooppaa, tarkista nämä yllättävää juna tosiasiat.

Interlaken Zürich Junat

Luzernin Zürich Junat

Bern Zürich Junat

Geneve Zurich Junat

 

Juna on yksi turvallisimmista kuljetustavat 1

 

Mitkä ovat vähiten turvallinen kulkuväline?

Sen pitäisi olla moottoripyörä. Leikillään (ole, että on mitään hauskaa siellä) lääkärit tavallisesti viitataan moottoripyörien (toisin sanoen, aiheutuneista onnettomuuksista ratsastus yhden) kuten “luovuttaja sykliä.” Ilmeisesti, nämä onnettomuudet ovat yleensä niin usein ja kohtalokasta, että ne tuottavat runsaasti elinluovuttajien. Matkustaminen nopeimmin Euroopan junissa ei aiheuta niin paljon onnettomuuksia.

München Berliini Junat

Frankfurt Berliiniin Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

train car bike

 

Miten voin olla varma, että juna on yksi turvallisimmista matkustusmuodot Now?

Tässä muutamia alkuun syitä, miksi juna on yksi turvallisimmista kuljetustavat:

vähemmän onnettomuuksia

Kun sekä rautateitä ja junat ovat asianmukaisesti hoidettu (toisin sanoen, säännöllisesti huollettu, säilyy, vaihdettava tarvittaessa, jne.), sinun harvoin koskaan todistamaan mitään onnettomuuksia tämän kuljetusvälineet. Yksi syy on, että, toisin tieliikenteen, on vain yksi tapa ja yksi matkustustapa (toisin sanoen, kouluttaa) Seuraavat yksi reitti määränpäähän. Mitään odottamattomia ajoneuvot tulevat perille, hallinnan menettämiseen pyörän yläpuolelle. Ei ole olemassa äkillisesti ja kääntyy, tai muissa stressaavissa ja mahdollisesti vaarallisissa tilanteissa. Tämä saattaa olla yksi syy siihen, miksi kuljetus rautateitse on pysynyt yhtenä turvallisimmista kuljetustavat toistaiseksi.

Lille Pariisiin Junat

Luxemburg Pariisiin Junat

Frankfurt Pariisiin Junat

Geneve Pariisi Junat

 

Juna on yksi turvallisimmista kuljetustavat 3

 

Juna on yksi turvallisimmista kuljetustavat kanssa Ympäristöhyödyt

Jos me vertailla rautatie- maantie- ja lentoliikenteeseen, osoitamme helposti, että juna on yksi turvallisimmista liikennemuodoista, mutta myös paljon muuta kestävä kuin mikään muu kuljetusväline. Millä tavalla? Junat eivät tuota niin paljon CO2-päästöt, ja juna päästöjä ei päästetään suoraan ylempään ilmakehään. Plus, junat eivät kuluta liikaa energiaa tai tilaa, ja niiden melutaso on vähemmän kuin muiden kuljetus menetelmät. Suurin osa ympäristötietoisista työmatkalaisista valitsee lähijunat valitsemaansa kuljetusmenetelmäksi. Matkailijoille ympäri Eurooppaa, liian, rakastavat ympäristöystävällisyys junia sekä niiden turvallisuusselvitykset.

Amsterdam Lontoo Junat

Rotterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Terveyshyödyt

Edellä mainittujen ympäristöetuja jotka ovat, samaan aikaan, oman terveyshyötyjä, paitsi juna on yksi turvallisimmista kuljetustavat mutta ratsastus junat ovat erinomaisia ​​meidän yleistä terveyttä.

Koskevat lähijunat, niiden avulla ne, jotka ratsastaa heitä:

  • Liikkua koriin ja kävellä käytävillä junan liikkeellä ollessasi. Tämä auttaa elimistöä oleskelua mobiili
  • Kävele alas niiden toimistojen ja kotien jälkeen he lähtevät asemalta. Tämä on suuri kehonsa
  • Ottaa torkut matkalla töihin ja takaisin töistä vaarantamatta pääsyä a auto-onnettomuus. Tärkeä turvallisuustekijä ehkäisy
  • Nauttia vapaa-ajan aktiviteetit pisteiden A ja B välillä. Loistava tapa rentoutua ja saada itseäsi huonolla tuulella

Näinä päivinä, Kun kaikki ovat ylityöllistettyjä ja hyppäämällä autonsa istuimen heidän tuoli töissä ja päinvastoin, välillä on viihtymistä ratkaiseva. On mahdollisuus levätä junassa kun matkustaa on ehdottomasti yksi monista syistä, miksi ihmiset valitsevat junat.

 

Juna on yksi turvallisimmista kuljetustavat CO2

 

Puhuminen kaukoliikenteen junissa, he ovat loistava vaihtoehto matkustaa koska ne mahdollistavat joitakin seisokkeja. Getting pisteestä A pisteeseen B 2 tuntia lentokoneella on tehokasta, mutta onko se turvallinen terveydelle? Se haastaa blogikirjoitus “Juna on yksi turvallisimmista kuljetustavat”? Voiko kehon ja mielen käsitellä äkillinen ilmaston, ilmakehän paine, ja kaikkea muuta siltä väliltä? Tuskin. Siksi matkustat kouluttaa ympäri Eurooppaa antaa kehosi tottua muutoksiin ja käsitellä niitä a terveellinen tapa.

Berliini München Junat

Frankfurtista München Junat

Wien München Junat

Stuttgart München Junat

 

matkatavarat (turvallisuus) hyötyjä

Ei tarkasti terveys- tai turvallisuus- hyöty, mutta matkatavarat turvallisuus näyttelee melko merkittävä rooli joidenkin matkustajien. Ei ole väliä, jos Pack kevyt matkustamiseen tai ei, haluat matkatavarat yhtenä kappaleena. Useimmat matkustajat ovat keräilijöiden kallisarvoisia esineitä, hahmoja, asiakirjat, jne. ja he haluavat muistonsa kanssaan. valitettavasti, Lentomatkustus tunnetaan kadonneista ja vahingoittuneista matkatavaroista, joita harvoin tapahtuu junalla matkustettaessa. Plus, matkatavarat on aina mukanasi, joten kukaan ei voi riistää sitä matkatavaroiden. Onko tämä syy sanoa juna on yksi turvallisimmista kuljetustavat? Ajattelemme niin.

 

 

Junamatka ei ole kaikkien kupin teetä, mutta se varmasti on yksi turvallisimmista kupit, ja eniten viehättävä yhdet, liian. Seuraavan kerran olet suunnittelu lomasta määränpää, katsovat, että Train on yksi turvallisimmista liikennemuodoista, ja älä epäröi antaa junamatkailulle mahdollisuuden. Se on mukava, Se on turvallista, se on erittäin viehättävä, ja kokemus muistat ikuisesti. Jos olet matkustaa ympäri Eurooppaa, yhteyttä osoitteeseen https://www.saveatrain.com varata lippu alle kolmessa minuutissa ja alkaa nauttimaan turvallinen liikkuminen raiteilla!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-safest-transportation%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)