Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 10/09/2021)

Junalla matkustaa ympäri Eurooppaa ovat välttämättömiä matkailijoille. Ensinnäkin, on olemassa monia erilaisia ​​syitä matkustaa Eurooppaan. Haluat ehkä nähdä kauniita siltoja, rautatieasemat, ja tasapuolisesti henkeäsalpaavia maisemia. Tai ehkä olet matkalla nähdä uskomattomia kulttuuri Italia. Toisaalta, saatat olla liike. Tai kaikki edellä mainitut ja liikematkat sekä hauskat matkat – Vaikka syy matkustaa ovat aina erilaisia ​​välttämättömyys vihjeitä ja hakata matkustamiseen pysyvät samoina.

 

Junalla ja hakata
Omatoimimatkailijoille Euroopassa.

 

Paras Junalla & Hacks matkustaa Euroopassa junalla

Rookie virheitä

Ensinnäkin, älä tee alokas matkavirhe yrittää nähdä kaikki Euroopassa yhdellä matkalla. Sen lisäksi, että Eurooppa on liian suuri nähdä yhden matkan, Euroopan kaupungeista ovat myös liian suuria nähdä yhden matkan. Todellisuudessa, se on parempi valita keskittyä matkallesi ja pysyä siinä. Siinä tapauksessa, että tämä on ensimmäinen matka Eurooppaan, kannattaa harkita väestön kuten Ranskassa, Italia, Espanja, ja Saksa.

Lyon Nice Junat

Pariisista Nizzaan Junat

Avignon Nizza Junat

Marseillen Nizzaan Junat

 

Junalla Eurooppaan reittejä

 

Suunnitella ja varata etukäteen

Junavinkki ennakkovaraukseen on, että lippujen varaaminen etukäteen ei auta budjetoimaan, vaan se voi myös taata, että olet varannut paikkoja koko matkallesi. Valossa ennakkovaraushinnat lippujen ollessa maksimaalisen hyödyn, suosittelemme kirjautumista varata lippuja heti kun ne tulevat saataville (2-3 kuukautta ennen matkaa). Lisäksi, suunnittelet omaasi Matka sesongin ulkopuolella voi välttää väkijoukkoja ja saat vielä parempia hintoja. Mainitsematta, että varaus aikaisin voi auttaa välttämään suuria väkijoukkoja ja suuret jonot. Lisäksi, Jos varaat mennä turisti kuormittajat sesonkiaikoina aikoina heinä / elokuussa, kohtaat vähemmän todennäköisesti paikallisia ihmisiä ja olet todennäköisemmin turistien ympäröimä. Joten vaikka saatat silti nähdä kaikki nähtävyydet näinä aikoina, jäät paitsi aidoista kokemuksista. Jos matkustat parina tai ryhmässä saatat olla oikeutettu alennettuihin hintoihin matkoihisi. Mutta muista nämä alennukset on voimassa vain, jos pysyt yhdessä pari / ryhmä koko matkan ajan.

Zurich Pariisiin Junat

Geneve Pariisi Junat

Montpellier Pariisi Junat

Kiva Pariisi Junat

 

mATKUSTUSASIAKIRJAT

Ensimmäiset junavinkit matkustusasiakirjoihin ovat se: Euroopan maat ovat yleensä sopineet niistä, jonka avulla matkailijat mennä rajojen yli näyttämättä matkustusasiakirjoja. Maat Euroopan unionissa, erityisesti, matkustajat voivat lähteä ja tulla ilman näyttää passia. kuitenkin, ei kaikissa Euroopan unionin maissa, joissa näitä avoimen rajan politiikkaa kuten Kroatia, Bulgaria, ja Romaniassa. Verrattuna, on maita, jotka eivät kuulu Euroopan unioniin ja jotka osallistuvat sopimukseen, kuten Sveitsi ja Norja.

Lyon Geneve Junat

Zurich Geneve Junat

Paris Geneve Junat

Bern Geneve Junat

 

 

Käytä juna vinkkejä erinomaista lippujen hintoja

Tallenna juna haluaa säästää niin paljon rahaa kuin mahdollista. Joten hakukoneemme löytää sinulle halvimmat liput. Selaa Save A Train -sivustollemme nyt ja ota 3 minuuttia löytää seuraava junalippuja. Voit maksaa luottokortilla, ja 10 muita vaihtoehtoja.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-tips-hacks%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)

  • Jos omistat verkkosivuston, voit liittää myös RSS-syöte.