Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 21/02/2021)

Junalla matkustaa ympäri Eurooppaa ovat välttämättömiä matkailijoille. ensiksi, on olemassa monia erilaisia ​​syitä matkustaa Eurooppaan. Haluat ehkä nähdä kauniita siltoja, rautatieasemat, and equally henkeäsalpaavia maisemia. Tai ehkä olet matkalla nähdä uskomattomia kulttuuri Italia. Toisaalta, saatat olla liike. Tai kaikki edellä mainitut ja liikematkat sekä hauskat matkat – Vaikka syy matkustaa ovat aina erilaisia ​​välttämättömyys vihjeitä ja hakata matkustamiseen pysyvät samoina.

 

Junalla ja hakata
Omatoimimatkailijoille Euroopassa.

 

Paras Junalla & Hacks for traveling Europe by train

Rookie virheitä

ensiksi, älä tee alokas matkavirhe yrittää nähdä kaikki Euroopassa yhdellä matkalla. Sen lisäksi, että Eurooppa on liian suuri nähdä yhden matkan, Euroopan kaupungeista ovat myös liian suuria nähdä yhden matkan. Todellisuudessa, se on parempi valita keskittyä matkallesi ja pysyä siinä. Siinä tapauksessa, että tämä on ensimmäinen matka Eurooppaan, kannattaa harkita väestön kuten Ranskassa, Italia, Espanja, ja Saksa.

Lyon Nice Junat

Pariisista Nizzaan Junat

Avignon Nizza Junat

Marseillen Nizzaan Junat

 

Junalla Eurooppaan reittejä

 

Suunnitella ja varata etukäteen

Juna vihjeitä varata eteenpäin on, että ei vain varaamaan lippuja etukäteen auttaa budjetti se voi myös auttaa takaamaan olet varannut paikkaa koko matkan. Valossa ennakkovaraushinnat lippujen ollessa maksimaalisen hyödyn, suosittelemme kirjautumista varata lippuja heti kun ne tulevat saataville (2-3 kuukautta ennen matkaa). Lisäksi, Suunnittelemalla matkanne sesongin ulkopuolella voit varmistaa, että vältät väkijoukkoja ja saat vielä paremmat hinnat. Mainitsematta, että varaus aikaisin voi auttaa välttämään suuria väkijoukkoja ja suuret jonot. Lisäksi, Jos varaat mennä turisti kuormittajat sesonkiaikoina aikoina heinä / elokuussa, you are less likely to encounter local people and more likely to be surrounded by tourists. So although you may still be able to see all the sights at these times you will miss out on the authentic experiences. Jos matkustat parina tai ryhmässä saatat olla oikeutettu alennettuihin hintoihin matkoihisi. Mutta muista nämä alennukset on voimassa vain, jos pysyt yhdessä pari / ryhmä koko matkan ajan.

Zurich Pariisiin Junat

Geneve Pariisi Junat

Montpellier Pariisi Junat

Kiva Pariisi Junat

 

mATKUSTUSASIAKIRJAT

Ensimmäinen juna vinkkejä matkustusasiakirjojen on, että: Euroopan maat ovat yleensä sopineet niistä, jonka avulla matkailijat mennä rajojen yli näyttämättä matkustusasiakirjoja. Maat Euroopan unionissa, erityisesti, matkustajat voivat lähteä ja tulla ilman näyttää passia. kuitenkin, ei kaikissa Euroopan unionin maissa, joissa näitä avoimen rajan politiikkaa like Croatia, Bulgaria, ja Romaniassa. Verrattuna, there are countries that are not part of the European Union that do participate in the agreement like Switzerland and Norway.

Lyon Geneve Junat

Zurich Geneve Junat

Paris Geneve Junat

Bern Geneve Junat

 

 

Käytä juna vinkkejä erinomaista lippujen hintoja

Save A Train haluaa säästää niin paljon rahaa kuin mahdollista. So our search engine finds you the cheapest tickets. Browse to our Save A Train site now and take 3 minuuttia löytää seuraava junalippuja. Voit maksaa luottokortilla, ja 10 muita vaihtoehtoja.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-tips-hacks%2F%3Flang%3Dfi - (Selaa nähdä upotuskoodin)

  • Jos omistat verkkosivuston, voit liittää myös RSS-syöte.