Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 27/03/2021)

On olemassa useita liikennemuotoja saatavilla tänään matkustaa ympäri Eurooppaa, mutta junamatka vs. lentokone matkustaminen on mielenkiintoisin.

kuitenkin, joka liikennemuoto on paras? klo Tallenna juna, olemme tietenkin puolueellinen ja ajatella, että junaa on ylivoimaisesti parempia kuljetustyyppi! Lue alta saadaksesi selville, mikä on parempi, ja anna meidän sukeltaa viestiimme junamatkalla tai lentomatkalla.

 

Eco- ystävällinen

Lentomatkustaminen on nyt tunnustettu nopeimmin kasvavaksi ilmaston lämpenemisen aiheuttajaksi. Vältetään lentokoneet kun on helppoa vaihtoehtoja matkustaa on mahdollisesti suurin yksittäinen asia, että jokainen voi tehdä leikata hiilijalanjälkeään. Ilmansaasteiden vähenee dramaattisesti ottamalla junaa kone. Useimmissa Euroopan maissa, rautatieverkoista ovat laajoja ja palvelut ovat usein, joten voit olla matkustaminen ympäristöystävällisiä ilman uhrauksia.

Foggia Bari Junat

Firenze Bari Junat

Napoli Bari Junat

Rooma Bari Junat

 

ekologiset junamatka

 

Junamatkan joustavuus verrattuna lentokoneeseen

Lentomatkoilla yleensä tarkoittaa sinun täytyy varmistaa paikkasi viikkoa, tai jopa kuukausia, etukäteen saada kohtuullinen hinta.

Kun olet varmistanut paikkasi, se ei ole helppo muuttaa lentosi joutumatta maksamaan ison maksun.

Vaikka jotkut junat vaativat voit tehdä Istuimen Ennakkoilmoittautuminen, siellä on paljon enemmän joustavuutta, varsinkin jos haluat muuttaa ajan haluat matkustaa.

Nyt Save A Train vaikka lipun hinta tippaa, ne voit tietää ja auttaa vaihtaa lipun halvemmalla!

Bryssel Antwerpeniin Junat

Amsterdam Antwerpeniin Junat

Lille Antwerpeniin Junat

Paris Antwerpeniin Junat

 

Ei hössötystä

Kuvitella ottaa matkalle ja joilla ei ole saapua kaksi tuntia aikaisin, odottaa pitkä turvatarkastusjonossa, mitata ulos nesteitä ja geelejä, tai riisua kengät tarkastusta. Tervetuloa maailmaan junamatka. Kun matkustat lentäen, enemmän aikaa ja turvatoimet ovat tarpeen. Rautateillä matkustavien yleensä tarkoittaa, että voit saapua 30 minuuttia etuajassa ja kävellä suoraan alustan ilman vaivaa ja ei tarvitse tarkista matkalaukkujen, joten tässä esittelimme sinulle toisen hienon junamatkan vs. lentomatkan, jos junamatka voittaa!

Dijon Pariisiin Junat

Reims Pariisiin Junat

Lille Pariisiin Junat

Matkat Pariisiin Junat

 

Junamatka vs. Plane matka, Nopeus - nopeampi ovelta ovelle

Lentomatka tiedetään olevan yksi nopeimmista tavoista päästä perille, kuitenkin, tämä on vain ottamalla lennon itse huomioon. Kuinka kauan etukäteen lentosi sinun täytyy saapua ylitettävä pitkään check-in ja turvallisuus linja? Jos olet kirjautunut laukkuun, sinun on odotettava kerättävä tämä saapuessasi - tämä vie aikaa. Toisin kuin lentokentillä, rautatieasemilla ei ole kirjautumisia tai Linjojen, joten sinun ei tarvitse olla asemalla tuntia ennen matkaa. Useimmat suuret rautatieasemat sijaitsevat aivan kaupunkien ne palvelevat. Enimmäkseen kun junalla, tulet suoraan määränpäähän. kuitenkin, ottamalla kone, voisit viettää tuntikausia päästä lentokentälle.

Amsterdam Lontoo Junat

Lyon Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Kustannustehokas

Viime vuosikymmenellä, junamatka on tullut yhä houkuttelevampi budjettitietoisia matkustajia. Vaikka otetaan lentokoneeseen määränpäätä on edelleen tehokas tapa päästä perille, on ylimääräisiä kustannuksia, jotka me yleensä laiminlyödä ottamaan huomioon. Harkittaessa kuljetusmuoto, sinun täytyy lisätä ylimääräisiä kustannuksia päästä lentokentälle. Tämä koskee joko polttoaineen hinta ja pysäköinti, tai lentoaseman bussilla tai taksi. Joista mikään ei ole halpaa.

München Potsdam Junat

Hampuri Potsdam Junat

Hannover Potsdam Junat

Frankfurt Potsdam Junat

 

Mukavuus

Ellet ole maksanut bisnesluokan, tilasi rajoittuu yleensä lentokoneessa istuin. Junassa, voit liikkua vapaammin, ja sinulla on enemmän jalkatilaa ympäri paikkaa. Aikana lentosi, sinun täytyy odottaa turvavyön merkki sammuttaa siirtyä paikkasi. kuitenkin, junassa liikkuessasi alaspäin käytävillä, tarttumalla purra tai kahvia, ja katsella maailman menoa. A luonnonkaunis junamatkan voi jopa olla vapaapäivä. Useimmissa eurooppalaisissa junissa on myös ilmainen WiFi - mitä ei voi vielä sanoa kaikille lentoyhtiöt.

Junamatka voi myös matkustaa mukavasti oman palvottu lemmikin. monet lemmikit eivät sovellu lentomatka terveydellisistä, ikä, tai rodun.

matkustajat Euroopan junat voi kestää koiria, kissat, ja muut pienet eläimet heidän kanssaan ja suurimman osan ajasta ilman lisäkustannuksia!

Ottaen huomioon kaikki nämä tekijät huomioon ottaen, se on helppo nähdä, miten junamatka on yhä hallitseva tänään. Koneet ovat käteviä saada sinut maihin mailin päässä. kuitenkin, jos matkustat ympäri Eurooppaa tai muilla alueilla, joilla on erinomainen rautatiekuljetus, junamatka on tehokkaampi ja mukava liikennemuoto.

Frankfurt Salzburg Junat

Berliini Salzburg Junat

Köln Salzburg Junat

Dresden Salzburg Junat

 

mukavasti junamatka

 

Joten nyt olemme tehneet voittaja junamatka verrattuna lentokoneella matkustaminen, Löytää paras junalippujen hinnat Euroopassa, vierailla Tallenna juna.

Lisätietoja, Seuraa Save A Train Facebookissa, Instagram Tili, ja Viserrys Tilit.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-versus-plane-travel%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)