Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 11/06/2022)

Retkeily on yksi mielenkiintoisimmista tapoja matkustaa, ja hyvästä syystä. Vapaus ottaa kaiken tavaransa selällään ja hyppii junalla kouluttaa ja maittain on uskomaton kokemus. Koska tämä on tullut niin suosittu, luulimme antaa sinulle matkustaa backpacking vinkkejä matkustamiseen junissa.

 

lukeminen backpacking vinkkejä rautatieasemalla

Aloitetaan siitä, mihin suosittelemme sinua menemään, ennen kuin annamme sinulle Backpacking vinkkejä matkustamiseen junissa.

trip ehdotus 1: Lontoo Amsterdam

Kesto: 23 päivää

Uusimmat: Rooma, Viareggio (Toscana), Venetsia, Wien, Budapest, krakow, Praha, Berliini, Amsterdam, käytetty, Lontoo

Lontoosta Brysseliin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Lontoosta Lyon Junat

Lontoo Amsterdam Junat

trip Ehdotus 2: Lontoo Istanbuliin

Kesto: 25 päivää

Uusimmat: Lontoo, Pariisi, Lausanne, Zermattissa, Laittaa, München, Salzburg, Wien, Budapest, Sighisoara, Brasov, Bukarest, Veliko Tarnovo, sofia, Plovdiv, Istanbul

reitti kohokohdat: Eiffel torni, Luxembourgin puisto, Genevejärven, Sveitsin Alpit, Neuschwanstein, Dachaun keskitysleiri, Budan linna, kylpylä Budapestissa, Black Church, sen Palatsi parlamentin, Jeesuksen syntymäkirkko, Aleksanteri Nevskin kirkko, Grand Bazaar, St. Sophia.

Zurich Lausanne Junat

Geneve Lausanne Junat

Bern Lausanne Junat

Luzernin Lausanne Junat

 

Meidän 1st pick Backpacking vinkkejä: pack Light!

Vaikka ajatus lugging liikaa omalla selkä ei kuulosta houkuttelevalta, se on helppo lisäpäällys kun olet innoissaan matkaa! Ensinnäkin, sano hyvästit siitä rullalaukku ja pikemminkin hanki mukava reppu joka kiertyy vyötärölläsi tukea varten. kun pakkaus, Kysy itseltäsi: ’Do I Todella tarvita tätä?’Jos vastaus on ei, oja se! Vielä parempi, jos voit ajaa ylös ja alas portaita muutaman kerran - tämä antaa sinulle viitteitä siitä, miten voit hallita, jos olet myöhässä junaa ja täytyy ajaa sen kiinni!

Junat Brysselistä Lilleen

Junat Antwerpenistä Lilleen

Paris Lille Junat

Junat Rouenista Lilleen

 

Kärki 2: Make Rail Planner -sovelluksen sinun paras ystäväsi.

Tämä sovellus lataa kaikki junan aikataulut puhelimeesi, jotta voit käyttää niitä offline ja on tärkeää backpacking vinkkejä! Se sopii erinomaisesti matkojen suunnitteluun ollessasi liikkeellä ja nauttimasta ajasta uudessa, ulkomainen paikka. Myös, app voit suodattaa rautatie vaihtoehdot perustuvat ainoastaan ​​suorilla yhteyksillä, junissa ilman pakollista varausta, ja junat polkupyörän vaunun. Vaikka emme tiliin, polkupyörän backpacking matka!

Dortmund Frankfurt Junat

Nürnberg Frankfurt Junat

Stuttgart Frankfurt Junat

Bonn Frankfurt Junat

 

Kärki 3: Älä sekoita spontaanisuutta olemiseen sekavaa!

Asian ydin Backpacking vinkkejä on oltava vapaus liikkua nopeasti, kevyesti, ja edullisesti ilman hoitoa maailmassa! Jos päädyt ostaa rautateiden pass, voit säästää rahaa, mutta jos et junasi, se voi alkaa saada tyyris. Niin, heraa ylös mitä haluat tehdä ja anna itsellesi melkoisesti aikaa tehdä sitä. Ostaminen liput etukäteen säästää rahaa, mutta se rajoittaa joustavuutta.

Köln Nürnberg Junat

München Nürnberg Junat

Stuttgart Nürnberg Junat

Dortmund Nürnberg Junat

 

Kärki 4: Viime backpacking vinkkejä – Pidä kuiva sukat käden

Paras matka backpacking vinkit tulevat omasta kokemuksesta. Mikään pilaa tällaisena päivänä märkä sukkia, varsinkin jos olet tarvitsevat kävelemään pitkiä matkoja. Voit kukkuraksi, toiseksi huonoin asia tapahtuu ei pysty edes löytää sukat kun kipeästi niitä! Tämä päätyy purkamisen uudelleen pakkaus. Jotain kukaan ei halua tehdä! Kummassakaan tapauksessa ei ole hauskaa, niin pitää kuivana pari taskussa yläosassa laukkuun. Siten, jos sinulla sattuu kävellä suoraan, että jättiläinen lätäkkö, ratkaisu on käden ulottuvilla.

 

 

Saadaksesi parhaan junakokemuksen reppuilla, klo fantastinen hinnat ja ilman varausmaksua, käyttää Tallenna juna, ja älä unohda tulostaa matkatuotteitamme backpacking, ennen kuin teet junamatka.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-backpacking-tips%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)