Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 22/10/2021)

Jos suunnittelet ensimmäistä matkaa Eurooppaan, on muutama asia, joista sinun on tiedettävä eniten kauneimmista kaupungeista maailmassa. olemme suunnitelleet täydellisen oppaan 10 matkavirheitä, joita sinun tulisi välttää Euroopassa. Matka linnojen maahan, hienoja ruokia, kansallispuistot, ja luonnonkauniita kyliä, voi olla yksi ikimuistoisimmista lomistasi. Päinvastoin, se voi myös muuttua jumalattomaksi legendaksi ja sillä voi olla huono loppu, jos et ole kunnolla valmistautunut.

Olitpa matkalla Eurooppaan ensimmäistä kertaa tai palaatko takaisin, nämä vinkit tekevät matkastasi turvallisimman, mukavin, ja ehdottomasti eeppinen.

 

1. Ei vierailu pienissä kaupungeissa ja syrjäisillä paikoilla

Jos se on ensimmäinen matkasi Eurooppaan, sitten olet ehdottomasti menossa paikkoihin, joista kaikki puhuvat. kuitenkin, jos haluat tutustua erityiseen Eurooppaan, Pienissä kylissä ja tunnetuissa kaupungeissa vierailematta jättäminen on yksi matkustusvirheistä, joita on vältettävä Euroopassa. Sinun tulee suunnitella matkasi Euroopan unohtumattomimpiin paikkoihin.

Tietysti, jos haluat nähdä ja saada samat kuvat kuin muut miljoonat turistit Pariisin kaduilla, Milano, ja Praha, seuraa sitten väkijoukkoja. Mutta, jos sinulla on tutkijan sielu, ja etsivät noita piilotettuja helmiä, sitten Suunnittele matkasi ympäri pienet ja ainutlaatuiset kylät Euroopassa.

Firenzestä Milanoon junan hinnat

Firenzestä Venetsiaan junahinnat

Milano - Firenze Juna hinnat

Venetsia - Milano junien hinnat

 

woman walking on grass

 

2. Matkavirheitä, joita sinun tulisi välttää Euroopassa: Ei käytä julkista liikennettä

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka tulevat mieleen, kun kuulet julkinen liikenne, on täynnä ja kuumia busseja, jonot, ja liikenne. kuitenkin, julkinen liikenne Euroopassa ei ole vain busseja, vaan raitiovaunuja ja junia. Jotkut turistit mieluummin vuokraavat auton, kuin työmatka, mutta julkinen liikenne Euroopassa on erittäin mukavaa, täsmällinen, halpa, ja suositellaan.

Pääset helposti Euroopan syrjäisimpiin osiin, upeita luonnonsuojelualueita, linnat, ja henkeäsalpaavat näkymät, junalla. Ei ole parempaa tapaa matkustaa ympäri Eurooppaa kuin junalla, se on ehdoton ajan ja rahan säästö.

München - Salzburg Juna hinnat

Wien - Salzburg Junien hinnat

Graz - Salzburg junien hinnat

Linz - Salzburg junien hinnat

 

Not Using Public Transport is a Travel Mistakes You Should Avoid In Europe

 

3. Ei saa matkavakuutusta

Joo, Euroopan kaupungit ovat yksi kehittyneimmistä ja turvallisimmista kaupungeista maailmassa. Mutta, olet edelleen ihminen, ja Euroopan kansallispuistojen kalliot ovat jyrkkiä ja armottomia. Vaikka voit olla kokenein retkeilijä ja matkustaja, voit silti saada kylmän, kierrä nilkkaa, tai varastaa kamera.

Matkavakuutus Euroopassa on tärkeää terveydellisistä ja muista matkustussyistä. Matkavakuutuksen saaminen Euroopassa on välttämätöntä, ja sinun ei pitäisi säästää sellaisesta välttämättömyydestä. Matkavakuutuksen saamatta jättäminen on virhe, jota kannattaa välttää matkustettaessa Eurooppaan, koska se voi maksaa sinulle pienen omaisuuden.

Marseille - Lyon Junahinnat

Pariisi - Lyon junahinnat

Lyon - Pariisi junien hinnat

Lyon - Avignon junien hinnat

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is not a hike in the great outdoor

 

4. Matkavirheitä, joita sinun tulisi välttää Euroopassa: Ei osta lippuja etukäteen

Eurooppa on kallista. Vaikka matkustatkin edullisimpiin paikkoihin, museot ja vetoliput maksavat sinulle pienen omaisuuden. Lippujen ostaminen etukäteen on yksi suurimmista virheistä, joita vältetään Euroopassa, miljoonat turistit, jotka vierailevat Euroopassa vuosittain, takaa sinulle sen.

Niin, löydät upeita tarjouksia Euroopan ikonisille sivustoille, nähtävyydet, ja toiminta, jos tutkit ja varaat etukäteen. Joskus saat todella hyviä tarjouksia yksinkertaisesti lippujen ostaminen verkossa, ja se säästää niin paljon arvokasta aikaa matkallasi. Lisäksi, jos se on ensimmäinen matkasi Eurooppaan, sinun pitäisi olla valmis pitkiin jonoihin. Niin, matka- ja vetolippujen ostaminen verkosta säästää sinua seisomasta sateessa, kuumina kesäpäivinä, ja jättää sinulle aikaa siihen näkökulmasta ja piknik.

Nürnberg - Praha junahinnat

München - Praha Juna hinnat

Berliinistä Prahaan junan hinnat

Wien - Praha-junan hinnat

 

woman laughing next to flowers

 

5. Rahanvaihto lentokentällä

Vieraaseen maahan matkustaminen voi olla stressaavaa, ei puhu kieltä tai etsi tiesi ympäri kaupunkia. Budjettisi ja valuuttasi käsittely voi myös olla stressaavaa. Rahanvaihto lentokentällä on erittäin mukavaa ja luotettavaa, se on yksi matkavirheistä, joita on vältettävä Euroopassa.

Palkkiot maksa ja vaihda valuuttaa maksaa sinulle, siksi on parasta tehdä tutkimuksesi verkossa sähköisessä muodossavaihtopisteet. Myös, voit aina kysyä hotellin vastaanotosta, he suosittelevat mielellään luotettavia rahapisteitä alueella. On suositeltavaa vaihtaa tarpeeksi matkaa lentokentältä, ja summa, joka kattaa ensimmäisen 1-2 päivää matkaa.

Pariisin ja Rouenin junahinnat

Pariisista Lille-junaan hinnat

Rouen - Brest-junan hinnat

Rouen - Le Havre -junien hinnat

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is to exchange money in the airport

 

6. Varaaminen majoituksesta väärässä naapurustossa

Sijainti on yksi tärkeimmistä tekijöistä luomisessa täydellinen loma Euroopassa. Et tee tutkimustasi kaupungin parhaalla osalla, naapurustossa, tai kylä, on virhe, jota on vältettävä matkustettaessa Eurooppaan. Majoituspaikan valinta on yhtä tärkeää kuin majoitustyypin valinta. Pysyminen väärässä osassa kaupunkia voi maksaa sinulle matka-ajan, liikenne, hinta, ja turvallisuus.

Bryssel - Amsterdam-junahinnat

Lontoo - Amsterdam-junahinnat

Berliini - Amsterdam-junan hinnat

Pariisin ja Amsterdamin junahinnat

 

Accommodating on a mountain

 

7. Matkavirheitä, joita sinun tulisi välttää Euroopassa: Syöminen ensimmäisessä ravintolassa, jonka näet

Jos olet tyypillinen turisti, sitten etsit suosittuja pikaruokaketjuja lounaaksi tai ensimmäiseksi ravintolaksi matkallasi. kuitenkin, saatat unohtaa upeita ravintoloita, upeilla paikallisilla annoksilla ja näkökulmilla, jotka vievät sanattomuutesi.

Jos varat vain jonkin aikaa tutkimiseen ennen matkaa, hemmottelet itseäsi unohtumattomalla kulinaarisella kokemuksella. sitä paitsi, yrittää herkullista ruokaa, voisit säästää muutaman sentin, sen sijaan, että höpöttelisi ensimmäisessä ravintolassa. Hyvää kahvia, leivonnainen, paikallinen keittiö, ja sensaatiomainen ruokia hauskalla hinnalla, voi olla aivan nurkan takana.

Firenzestä Roomaan -junien hinnat

Napoli - Rooma Junahinnat

Firenzestä Pisaan junan hinnat

Rooma – Venetsia-junahinnat

 

Eat at the right place and avoid Travel Mistakes in Europe

 

8. Pysyminen opaskirjaan pikemminkin kuin ilmaiset kaupunkikävelyretket

Opaskirja on loistava inspiraation lähde Eurooppamatkalle, ja siitä, että sinulla on yleinen matkasuunnitelma. kuitenkin, oppaasi noudattaminen on yksi suurimmista vältettävissä olevista matkavirheistä Euroopassa. Se tarkoittaa, että vierailet samoissa paikoissa kuin miljoonat muut turistit, ja kuin turisti.

Löydä kaupunki a ilmainen kävelykierros on paras tapa nauttia upeimmista kaupungeista Euroopassa. Paikallinen englantilainen opas vie sinut ympäri kaupunkia. Suosittujen ja tunnettujen sivustojen näyttämisen lisäksi, kävelykierroksen opas kertoo kaupungin parhaiten säilyneistä salaisuuksista ja antaa sinulle paljon suosituksia ja vinkkejä kaupunkiin. Tämä sisältää ruokasuositukset, Hyviä tarjouksia, piilotetut paikat, ja mikä tärkeintä kuinka pysyä turvassa.

Amsterdam - Lontoo-junan hinnat

Pariisin ja Lontoon junien hinnat

Berliinistä Lontooseen -junien hinnat

Brysselistä Lontooseen -junien hinnat

 

 

9. Matkavirheitä, joita sinun tulisi välttää Euroopassa: Ei pakkaa Eurooppaan

Aurinkoinen, sateinen, kolea, tai kostea, yksi Euroopan erikoisimmista asioista on se, että voit kokea kaikki 4 vuodenajat vuodessa. Niin, Ei pakkaus erityisesti Euroopan säätä varten on matkavirhe, jota on vältettävä hinnalla millä hyvänsä.

T-paidat, sade- ja tuulitakki, mukavat kengät ovat yksinkertaisesti välttämättömiä pakata matkalle Eurooppaan. On parasta pakata ja käyttää kerroksia, tällä tavalla voit olla mukava kaikissa sääolosuhteissa, eikä kuljeta mukana kokonaista vaatekaappi.

München - Zürich junien hinnat

Berliinistä Zürichiin junahinnat

Basel - Zürich-junien hinnat

Wien - Zürich-junien hinnat

 

eiffel tower black and white

 

10. Käteisen pitäminen yhdessä paikassa

Euroopan kaupungit tunnetaan upeista, mutta myös taskuvaras, turisti ansoja, ja erilaisia ​​ohjelmia turistien huijaamiseksi. Sukellus matkabudjettisi välillä päiväretkesi laukku, turvallinen, ja luottokortti on paras tapa matkustaa turvallisesti ja nauttia.

On parasta pysyä turvassa ja välttää käteisen ja luottokortin pitämistä yhdessä paikassa. Niin, jolla on arvokas kuulumistasi sinussa kaikkina aikoina ja missä tahansa, on matkavirhe, jota sinun tulisi välttää Euroopassa.

Amsterdam - Pariisi-junan hinnat

Lontoosta Pariisiin -junien hinnat

Rotterdam - Pariisi-junan hinnat

Bryssel - Pariisi-junan hinnat

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is not to take a Canal trip

 

johtopäätös

lopuksi, Euroopassa on monia upeita nähtävyyksiä. Voit viettää upean viikonlopun tai suunnitella pitkän euromatkan, mahdollisuudet ovat rajattomat. Mutta, kun matkustat ulkomaille, Pelisäännöt vaihtelevat kaupungeittain. Ainoa asia, joka pysyy samana, ovat turistien tekemät virheet jokaisella matkalla. Meidän 10 matkavirheitä vältettäväksi Euroopassa, pitää sinut turvassa ja tekee matkastasi todella ainutlaatuisen.

 

täällä Tallenna juna, autamme mielellämme suunnittelemaan lomasi valitsemaasi Eurooppaan junalla.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme "10 matkavirhettä, joita sinun tulisi välttää Euroopassa" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-mistakes-avoid-europe/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)