Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 30/04/2021)

Miksi matkustaa junalla? Junamatka on rentouttava, käytännöllinen ja tarjoaa sosiaalinen puoli, että muut liikennemuodot yksinkertaisesti ei täsmää. kuitenkin, matkustaa vamma voi olla pelottava joillekin. Tämä ei tarkoita, ettet voi nauttia hauskuudesta, vaikka. Tässä artikkelissa on joitakin perusasioita alueita, jotka sinun täytyy suunnittelussa huomioitavia teidän junamatka joten matkustaminen vammainen Euroopassa on vähemmän stressaavaa.

Vaikka varmasti joitakin saavutettavuus haasteita, perus tosiasia on, että mitä enemmän tutkimusta teet, enemmän saatavilla ja hauskaa matkaa on! Esimerkiksi; Tiesitkö, että Herculaneumista rauniot ovat lähes identtisiä Pompeji, mutta ovat pyörätuoliasiakkaita? Ja että risteilymatkustajien vammaiset ei tarvitse ottaa “aasi polku” ylös kallioita käydessään Kreikan Santorinin saarella? Lomasta ei tarvitse olla taistelua - tee kotitehtäviä ja matkasi voidaan täyttää täysin esteettömiä Hotellihuoneet, esteettömien reittien välillä saatavilla turisti nähtävyydet, ja ihana saatavilla matka kokemuksia.

 

Millä junalla kannattaa matkustaa Save-A-Junalla, jos matkustat vammaisen kanssa?

Jos sinulla on useita vaihtoehtoja teille (Joissakin maissa on vain yksi rautatiejärjestelmän), yritä valita operaattorin, joka tarjoaa eniten palveluita räätälöidään matkustaa vamma tarpeiden. Nimittäin; Lennolle apua ja helposti makuuvaunuista. Pesuhuoneet tulisi myös olla riittävän suuri sinulle ja pyörätuolin kanssa saattueen tai hoitaja. Kuten aina, kysyä niin monta kysymystä kuin voit etukäteen välttää turhia yllätyksiä!

Matkustaminen Vammainen, Miten junaan pyörätuolilla

Palvelut ja palvelut

Special Matkustaminen vammainen palvelu voi vaihdella alueittain, useista kriteereistä riippuen; autoista sinun junassa, tiloista eri asemat matkan varrella, ja jopa operaattorin esteettömyyskäytäntö.

Pariisi Lontoo Junat

Bryssel Pariisiin Junat

Frankfurt Pariisiin Junat

Köln Brysseliin Junat

 

Lue lippusi ja laitteen Reitin matkan aikana Vammainen

Tutki lippusi ja matkareitti huolellisesti, kun olet saanut ne. Varmista, että olet tyytyväinen sen toimet ja säädökset niin, että et ole yllättynyt teidän eri välilaskujen (varsinkin matkoilla merentakaisten).

Köln Frankfurt Junat

München Frankfurt Junat

Hannover Frankfurt Junat

Hampuri Frankfurt Junat

 

Luiskat ja painorajat

Getting päälle ja pois juna on tietenkin tärkeä osa matkaa. varmista, että lähtö- ja saapumisajat asemat on varustettu korkean tason alustoilla tai pyörätuolin hissit. Tämän ansiosta on paljon helpompi saada päälle ja pois juna matkan aikana Vammainen.

Milan Pompeji Junat

Firenze Pompeji Junat

Salernosta Pompeji Junat

Napoli Pompei Junat

 

Matkustaminen Vammainen, juna ramppi pyörätuolille

Ylimääräiset matkatavarat matkustettaessa Vammainen

Suurin osa harjoittajien tekee parhaansa täyttääkseen matkustavien vammaisen ja mahdollinen ylimääräistä matkatavaraa ne voivat vaatia (esim. pyörätuoli, happitankkeja, jne.). Jos tiedät menossa on lisämatkatavarat vaatimukset, anna operaattorin tietää etukäteen.

Venetsian Roomaan Junat

Venetsia Milan Junat

Lyon Pariisi Junat

Zurich Interlaken Junat

 

Kun saavut

Pysyä helpoimmin osista kaupunkia. Tämä on yksi vaikeimmista osista suunnitellessasi junamatkaa, kun matkustat vammaisella. Olet ehkä löytänyt suuren saavutettavissa oleva hotelli, mutta mitä löydät kun kävelet / rulla ulos etuovesta? Onko mäkiä ja portaat kaikkiin suuntiin? Sinun tarvitse kaatuminen mukulakivillä? Onko saatavilla ravintoloita? On tärkeää tutkia hotellin naapurustossa. Voit käyttää Google Maps Street View saada lomauttaa maa, Sitten sähköpostitse hotelli kysymyksiin.

Kun kaikki admin pois tieltä, Muista ottaa aikaa rentoutua ja nauttia seikkailu. Kestää jonkin aikaa tavata lähimmäisen matkustajia, katselen ikkunasta, tai yksinkertaisesti eksyä vähän aikaa kun matkustaa reitti niin monet ovat menneet ennen.

 

Voit tilata junalippusi Nopeimpien junien Euroopassa päällä Save-A-Train lähes jokaisessa kohteessa värväytyi yllä 3 minuutit, klo halvin junalippu hinnat ja vapautetaan vastenmielinen varausmaksua!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi?, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-disability-europe%2F%0A%3Flang%3Dfi– (Selaa nähdä upotuskoodin)