Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 29/03/2020)

Genova, joka on osa Rooma ja Firenze, joka on pääkaupunki Italian Toscanan alueella, ovat suosittuja matkailukohteita ja siten reitin Genovan Florence on suosittu ja usein kulkenut reitin ja matkan, joka voidaan viestiä helposti. Genova sijaitsee Italian luoteisosassa Ligurian alueella, tunnetaan keskeiseen rooliin merenkulun kauppaa vuosisatojen. Florence sijaitsee luoteisosassa Italiassa ja tunnetaan useita ja erilaisia ​​mestariteoksia renessanssin arkkitehtuuri ja taidetta, joita löytyy levällään.

 

 

On olemassa lukuisia tapoja matkustaa ja saada kahden. The nopein ja nopein tapa matkustaa ovat varmasti on Genova Florence Train.

Milan Genoa Junat

Rooma Genoa Junat

Firenze Genoa Junat

Venetsia Genova Junat

 

 

Genova Firenze juna

Siellä on noin 28 Genova Firenze Junat jossa ensimmäinen juna lähtee klo 00:02 ja viimeinen juna lähtee Genoa 19:56. Useimmat näistä junat on suunniteltu päivä matkailu; kuitenkin, junat, jotka kulkevat myöhään illalla tai aikaisin aamulla yleensä nukkuja palvelut. Matka aika Genova Firenze juna on noin 2 tuntia ja 58 minuutit, joka on suoran junan ilman muutoksia. Siinä tapauksessa on tapahtunut muutos puolivälissä, että matka aika Genova Firenze juna voi olla jopa 3 tuntia ja 33 minuutit, jotka voivat edelleen vaihdella päivän matka.

Rimini Firenze Junat

Rooma Firenze Junat

Firenze Rooma Junat

Genova Firenze Junat

 

 

Siellä tiedetään olevan vähemmän junia viikonloppuisin ja juhlapäivät. Tämä on omiaan vaikuttamaan kuljetusaikoja sekä. Useimmat kertaa paras vaihtoehto olisi tarkistaa junien kohti päivämäärä matkasi, mikä selventäisi asiaa niin pitkälle kuin ajoitus Genova Florence Train pidetään ja myös kuinka paljon matka aika olisi.

 

Genova Firenze: Muut kulkumuotojen

Genoa Florence on suosittu reitti ja voidaan välittää väylän kautta, junassa tai jopa tie. Kukin kulkumuotojen on jopa omistuksessa oleva ajoaika ja muut parametrit, jotka on tutkinut. On ”Kimppakyydit” -vaihtoehto on myös saatavilla, joka on luultavasti halvin tapa matkustaa reitillä ja voi kestää noin 3 tuntia matka valmistuvan. On myös mahdollisuus matkustaa bussilla, joka kestää noin 4 tuntia. kuitenkin, siellä on vain 2 bussit tälle reitille. Lopullinen valinta matkustaa riippuu itse tai joku matkustaa riippuen siitä, mikä on kätevää ja mukavaa kohti niiden mieltymykset.

 

Ostamalla Genova - Firenze -junalippuja säästät arvokasta aikaa ja "Save a Train" antaa sinulle mahdollisuuden hankkia Genova - Firenze -liput verkossa. Voit myös saada hyviä alennuksia varaus ajoittain, loggaudu SaveATtrain tarkistaa heidän palvelunsa ja hintansa ennen kuin varaat matkasi Genoaan kohteeseen Firenze liput.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa kanssa linkki Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-from-genoa-to-florence%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)