Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 02/03/2023)

Kevät on parasta aikaa matkustaa Euroopassa, mutta myös pyhäpäiviä. Jos aiot matkustaa Eurooppaan huhti-elokuussa, sinun tulee olla tietoinen pyhäpäivistä. Vaikka arkipyhät ovat juhlapäiviä ja festivaaleja, nämä ovat myös päiviä, jolloin eurooppalaiset pitävät vapaata matkustaakseen. Täten, tämä voi vaikuttaa paikallisten yritysten työpäiviin, viralliset sivustot, ja joukkoliikenne.

Siksi, sinun kannattaa tutkia lomakohdetta etukäteen. Tämä koskee erityisesti lomapäiviä huhtikuusta alkavien kuukausien aikana, pääsiäisen aikaan, elokuuhun. Lue huolellisesti tärkeimmät tiedot kaikesta, mitä sinun tarvitsee tietää matkustamisesta Eurooppaan pyhäpäivinä.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

Junamatkat juhlapyhinä

Junat kulkevat tavalliseen tapaan pyhäpäivinä Euroopassa. kuitenkin, koska pyhäpäivät ovat vapaapäiviä Euroopassa, paikalliset käyttävät mahdollisuutta matkustaa pyhäpäivinä. Niin, jos matkasi päivämäärät osuvat pyhäpäiville, sinun on parempi välttää matkustamista sen jälkeen 10 AM läpi 6 pääministeri. Lisäksi, mainittuina tunteina, junalippuista saattaa olla pulaa, joten sinun kannattaa ostaa junalippu hyvissä ajoin.

Kuitenkin, juhlapyhät ovat Euroopan merkittävimpiä festivaaleja. Esimerkiksi, elokuun pyhäpäivinä, värikkäitä Notting Hill karnevaali Lontoossa, ja Gone Wild -festivaali Devonissa, olemme 2 Ison-Britannian parhaista juhlapäivistä.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Travelers Couple Admire View of Mountain Lake

Tärkeimmät juhlapyhät Euroopassa

Kuninkaanpäivä Hollannissa, huhtikuu 27

Alun perin Kingin päivä oli prinsessa Wilhelminan viidennen syntymäpäivän muistoksi 1885. Siitä lähtien, Hollantilaiset täyttävät kadut, varsinkin Amsterdamissa, maalaamalla kanavat oranssin väreillä, Kuninkaanpäivän virallinen väri. Niin, ennen Amsterdamiin lähtöä, varata junaliput ennakkoon, ja veneliput, käyttääksesi aikaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Bastille-päivä Ranskassa, heinäkuu 14

Ranskan tärkein kansallispäivä, Bastille päivä, on ollut syy lähteä Pariisin kaduille siitä lähtien 1789. Matkailijat kaikkialta Ranskasta ja muualta matkustavat Pariisiin ihailemaan Eiffel-tornin valoja Bastille-päivänä. Tämän päivän suunnitelmat alkavat kuukausia etukäteen. Jos luulet Pariisin olevan liian täynnä ystävänpäivänä tai jouluna, sitten Bastille-päivä on aivan eri tasolla.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

Belgian kansallispäivä, heinäkuu 21

Belgian itsenäisyyspäivä on juhlapyhä, yksi 10 maassa. Paikalliset juhlivat kaikkialla maassa, voit odottaa jännittävimmät juhlat Brysselissä, missä sotilaallisia kulkueita, belgialainen ylilentokenttä, ja ilotulitus järjestetään. Täten, jos aiot matkustaa Belgiaan heinäkuussa, 21. päivä on hyvä muistaa ja varata junaliput Brysseliin hyvissä ajoin.

Luxemburgista Brysseliin Junat

Antwerpen Brysseliin Junat

Amsterdam Bryssel Junat

Pariisin ja Brysselin Junat

 

Amsterdam Open Boat Tours

Kesälomat Euroopassa

Heinä-elokuu on Euroopan vilkkainta matkailukauden aikaa. Siitä lähtien kun koulu on loppunut, useimmat ihmiset haluavat matkustaa Eurooppaan lasten kanssa kesäloman aikana. Niin, Eurooppa on hyvin ylikansoitettu, ja tämä siitä huolimatta, että eurooppalaiset käyttävät myös tämän ajan matkustamiseen. Jälkimmäinen voi toimia eduksesi. Yksi parhaista tavoista kokea Eurooppa on paikallisena, mikä tarkoittaa, että voit käyttää tilaisuutta matkustaa luovasti. Selvennyksenä lisää, yksi kaikista luovia tapoja matkustaa on vaihtamalla asuntoja ulkomaille matkustavan eurooppalaisen perheen kanssa, ja tämä toimii sekä jos olet Euroopasta että sen ulkopuolella. kuitenkin, tämä edellyttää suunnittelua eteenpäin ja tutkimusta löytääksesi kotisi poissa kotoa.

 

Parhaat lomakohteet

Suurin osa ihmisistä matkustaa Euroopan pääkaupunkeihin tai merenrantakohteisiin. kuitenkin, Euroopassa on monia kauniita ja erityisiä paikkoja syrjässä. Niin, Parhaat pankkilomakohteet ovat Euroopan piilotettuja helmiä, joihin voit tutustua pitkällä tai lyhyellä junamatkalla. Esimerkiksi, Disot kylät, keskiaikaisia ​​linnoja Saksassa, ja rehevät Ranskan laaksot ovat muutamia paikkoja, joissa voit päästä eroon väkijoukosta.

Muita upeita pankkilomakohteita ovat Alppien kansallispuistot. Toisin kuin Yhdysvaltojen tai Aasian kansallispuistot, pääset mihin tahansa kansallispuistoon junalla. Päätät sitten Sveitsin, Ranskan kieli, tai Italian Alpeilla, Muista, että pyhäpäivinä myös paikalliset matkustavat ympäriinsä. Niin, suunnittele junamatkasi etukäteen.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

 

Tärkeitä neuvoja ensimmäisen pankkilomamatkan suunnitteluun

Kuten aiemmin mainittu, etukäteen suunnittelemalla pääset loistaviin paikkoihin Euroopassa. Niin, ensimmäinen asia on istua alas ja tehdä matkasuunnitelma, mukaan lukien kaikki paikat, joissa haluat käydä ja tehdä. toiseksi, tehdä lähtöä edeltävä lista kaikki matkustustarpeet, joka tiivistää kaiken, mitä sinun on tehtävä ennen matkaa. Tämä voi sisältää junalippujen varaamisen ja majoitustyypin valitsemisen.

Kun olet suorittanut nämä kaksi tärkeää vaihetta, seuraava vaihe ensimmäisen arkilomamatkan suunnittelussa on tarkistaa, onko suurille kohteille erityisiä juhlapyhien työaikoja. Vaikka on pieni mahdollisuus, että jotkut paikat suljetaan, useimmat maamerkit ovat avoinna normaalisti tai toimivat kuten sunnuntaisin. Nämä tiedot auttavat sinua suunnittelemaan matkasuunnitelmasi.

Tiivistettynä, arkipyhät ovat kansallisia vapaapäiviä Euroopassa. Julkisella liikenteellä, kuin junat, toimii tavalliseen tapaan useimmissa maissa, junat ovat erittäin ruuhkaisia, koska myös eurooppalaiset vievät aikaa matkustamiseen. Siksi, ennakkosuunnittelu on paras tapa varmistaa, että sinulla on upea eurooppalainen pankkiloma.

 

Uskomaton junamatka alkaa parhaiden junalippujen löytämisellä upeimmalta ja mukavimmalta junareitiltä. Me klo Tallenna juna auttaa mielellään sinua valmistautumaan junamatkaan ja löytämään parhaat junaliput parhaaseen hintaan.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "Matkaamme Eurooppaan juhlapyhinä" sivustollesi?? Voit joko ottaa valokuvamme ja tekstin tai antaa meille tunnustusta linkin kautta tähän blogikirjoitukseen. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/traveling-to-europe-during-bank-holidays/ – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)