Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 25/01/2021)

Pariisin ja Nizzan junia yhdistää nopea ja tehokas junajärjestelmä, joten käyminen kahdessa maakunnassa kerralla ei ole koskaan ollut bhelpomman. Nämä kaksi vastakkaista alueet houkuttelevat tuhansia kävijöitä vuosittain. Nice ydinkysymys upeita Ranskan Rivieralla Etelä-Ranskassa. Pariisi on pääkaupunki ja suurin kaupunki Ranskassa, sijaitsee joen Seine, Pohjois-Ranskassa. On vaikea valita romanttinen Pariisin kaupungin ja rannikon kauneutta Nice, mutta junamatka, sinun ei tarvitse. Varmista olet upeimmista matka, meillä on muutamia Vinkkejä junalla Pariisista Nizzaan.

 

Valitse oikea juna matkallesi

Yleisesti, kaikki junat ovat Ranskassa ajoissa, viihtyisä ja kohtuuhintainen. Matkustaminen Pariisista Nizzaan voit mennä suoraan nopea nopeus juna kuten TGV tai, voit hitaampi taajamajunat, kanssa mahdollisuus nähdä upeita jatkoyhteyskaupunkien. Voit myös ottaa yöjuna. The TGV kulkee välillä 8 kohtaan 10 kertaa päivässä Pariisin Gare du Nord -asemalta Nice Ville -asemalle. Tämä juna saavuttaa Nizzan noin viidessä tunnissa. Nopein bussiyhteys vie sinut Pariisista Nizzaan 12 tunnissa.

Lyon Nice Junat

Pariisista Nizzaan Junat

Avignon Nizza Junat

Marseillen Nizzaan Junat

 

junalla Pariisista Nizzaan TGV ja SNCF

 

Harkitse pysähtymistä kaupungeissa matkalla Nizzaan

Voit matkustaa suoraan Pariisista Nizzaan junalla tai lopettaa sen sijaan upeissa Marseillen ja Lyonin kaupungeissa. Päätös on sinun! Jos sinulla on ylimääräistä aikaa, harkita vierailulla yksi, tai jopa kaksi, näitä kauniita Ranskan kaupungeissa matkalla Nizza Pariisista. Marseillessa on merenrantakaupungissa, kansainvälinen tunnelma, joka tarjoaa eniten kaunis maisema. Rautatieasemalta on säilytyslokerot joten pysähtyen täällä muutaman tunnin voisi olla helpompaa.

Zurich Pariisiin Junat

Geneve Pariisi Junat

Montpellier Pariisi Junat

Kiva Pariisi Junat

 

viimeinen pysäkki on mukavaa, kun junalla Pariisista Nizzaan

 

Saat myös läpi Lyon matkalla Nizza. Tämä kukoistava ja ärtyisä kaupunki on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Tämä kaupunki on toinen napa Ranskassa taiteen ja historia ja on tunnettu sen maailmanluokan ruokaa.

 

Anna jonkin aikaa asemalla, kun matkustat Pariisista Nizzaan junalla

rautatieasemat Pariisissa ovat suuria ja voi olla varsin hämmentävää, jos et ole ollut siellä ennen. Varmista saapua aikaisin selvittää mikä alusta juna lähtee.

Dijon Pariisiin Junat

Reims Pariisiin Junat

Lille Pariisiin Junat

Matkat Pariisiin Junat

 

Paris rautatieasemalle, kun aloitat junalla Pariisista Nizzaan

 

Tarvitset myös jonkin aikaa lippusi vahvistamiseen ennen matkaa ellet ostanut sitä Save A Train -sivustolta. Jos olet ostanut lippusi vanhoista keltaisista koneista ”compostage de billets”, jotka ovat yleensä juuri ennen kuin saavut korille. Jos sinulla on lippu, jonka ostit Save A Train -sivustolta, itse junan tarkastaja vahvistaa ja tarkistaa, että lippusi on voimassa junassa.

 

Harkitsetko junalla Pariisista Nizzaan? Mene Save A Train verkossa tarkistaa kaikki yksinomainen hintoja ja aloittaa suunnittelu seuraavaa seikkailua! On paljon alennushintoja käytettävissä kaikkialla eri rautatieverkkoja Ranskassa. Voit myös pitää silmällä viimeisimmät alennukset seuraamalla Facebook ja Viserrys sivuja myös.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-train-paris-nice%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)