Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 02/09/2022)

Maanalainen Art metroasemilla näyttää olevan uuden museo ihmisistä. Ne ovat tulossa uusi must see kohteet taiteen ja suunnittelun ystäville. Kuka olisi ajatellut? Jotkut kauneimmista julkiset tilat, monista kaupungeista löytyy laajamittaista taidetta ja muotoilua’ metroasemat. Lisäksi, Maanalainen Art tuo yli tilkka väriä metro.

Metroasemat ovat kasvaneet, matkustajamääristä ja matkailuun. Siksi, tuloksena, he näkevät kasvu yhteisöllisyyttä.

Art kuljetus voi myös vähennä monella muulla tavalla, kuten: Kasvihuonekaasupäästöt, ilkivalta, ja lähiliikenteen ikävystyminen! The hyödyt näyttävät olevan loputtomat! Tästä syystä olemme innoissamme voidessamme jakaa parhaat valintamme maanalainen Art – Kiehtovia metroasemille.

 

Laatu Kuljetus = elämän laatuun

Erään tekemän tutkimuksen Ranskan Urban Development Institute. Pariisilaiset käyttivät keskimäärin 23 päivää vuodessa liikenteen. Ja tämä ei ole poikkeus. Ihmiset ympäri maailmaa käyttävät julkinen liikenne jotta kulkevat töihin.

Tiesitkö: että tutkimukset ovat osoittaneet, että kuljetusten laatu vaikuttaa suoraan kauttakulun käyttäjien elämänlaatuun? The kokemus Matkustusaika transitoliikenteelle olisi nähtävyys sinänsä. ”Julkinen taide voi vetää pois identiteetin tilaa, auttaa ymmärtämään historiallista tai naapuruston kulttuurinen merkitys ja sen asukkaat. "

Maanalainen Taideprojektit löytyy kaikkialta maailmasta. veistoksia, mosaiikki, ja maalauksia. Suurempiin Ventures kuten asennukset, kaiverrukset, ja reliefejä. Tässä muutamia poimii.

 

subway hallway

 

maanalainen Art – Kiehtovia metroasemille: Tukholma, Ruotsi

Se ei ole yllätys joillekin teistä, että Ruotsi oli ensimmäinen listallamme tutkimaan Underground Art. Jos katsot alla Ruotsin pääkaupungista, löydät monimutkainen verkko metro linjat.

On enemmän kuin 90 n 100 asemat on 110 km tunnelijärjestelmä. Ne ovat joskus nimitystä ”maailman pisin taidetta galleria”. Ne on sisustettu maalauksin, laitteistot, mosaiikki, ja veistoksia 150 taiteilijat 1950-luvulta lähtien.

 

underground art in sweden

 

Tässä muutamia kuvia hämmästyttävä Underground Art

 

Underground Art - Fascinating subway stations

mesmerizing subway station

bellow ground interior design

 

Tunne inspiroi tutkia näitä uskomattomia maanalainen taidetta? Tallenna juna avulla se onnistuu! Varaa junalippu minuutissa ilman piilotettuja maksuja!

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funderground-art-subway-stations%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)