Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 06/08/2021)

Jos asut Euroopassa ja sinulla viikonloppu säästää (tai koko viikko!), sanoa “Joo” vierailulla Vatikaanissa rautateitse ja nauttia siitä täyttä vauhtia!

 

Suunnittelun Käyntiosoite Vatikaania?

Siitä asti kun 1929 Vatikaani on itsenäinen valtio ja pienin maailmassa. Edelleen, joka ei koskaan vähentynyt loistonsa, kauneus, ja sen valtavan innostavaa kulttuuri- ja historiallinen merkitys. Vaikka ulottuu yli juuri 0.44 neliökilometrit, Vatikaanissa on paljon nähtävää pidettävää turistit kiireinen: St. Pietarin kirkosta Sikstuksen kappelin (ja kaikkea muuta siltä väliltä), ihastut joka toinen käytetty Vatikaanissa.

Sikäli kuin Käyntiosoite Vatikaaniin rautateitse menee, on nykyaikainen sähköjuna käytettävissä kaikkien Vatikaani harrastajille. Juna on yhteydessä Vatikaaniin rautatieasema kanssa Paavillisen Villas.

Tässä muutamia tähti nähtävyyksiä Vatikaanin haluat käydä ja saada kaikki irti Italian kokemus.

 

 

st. Peter ' s Basilica on kaikkein tunnettu Kohteessa Vatikaani

Upea St. Pietarin kirkosta on keskeinen osa Vatikaanin, rakennettu mitä uskotaan olevan missä St. Pietarin hautapaikka.

st. Pietarin kirkosta on käytännössä summa kuuluisan taiteilijoiden töitä. Ehdottomasti kunnioitusta herättävä, taiteen St. Pietari’s Basilica alkaa ennen anna kirkko. Näet ensin Berninin patsas Constantine yhdessä jäännökset Giotto mosaiikki pääsisäänkäynnin yllä oviaukon. Ne armon Portico, ja 185m pitkä ja 46m pitkä keskilaivan nousee kupolin 119 metriä ylempänä! Luonnollisesti, siellä on myös Michelangelon kuuluisa Pietà että et usko silmiäsi! Katso koristeltu kappeli sakramentin, Berninin upea barokin pronssi Baldacchino, paavin alttarille ja paljon muuta.

Rimini Rooma Junat

Firenze Rooma Junat

Verona Rooma Junat

Napoli Rooma Junat

 

Sikstuksen kappeli

Spectacular omana, Sikstuksen kappeli on jälleen päällä saat nähdä, jos vierailevat Vatikaanissa rautateitse. Rakennettiin Sixtus IV vuonna 1473-84 ja palautettu 1980 kohtaan 1994, Sikstuksen kappeli pitää freskot monet taiteilijat. Do nimet Michelangelo, Perugino, Pinturicchion, Botticelli, Rosselli, Ghirlandaio, ja Signorelli merkitse mitään? Hyvin, he auttoivat seinät Sikstuksen kappeli huippu renessanssin maalauksen. Michelangelon Viimeisen tuomion maalattu sisältä kappelissa pidetään kaikkein dramaattisia ja merkittävin saavutus eurooppalaisen taiteen.

Sikstuksen kappeli on silloin konklaavista valitsemaan Pope pidetään. Päivittäin, satoja turistit ihailla sitä, ja - voit olla yksi niistä, liian!

 

vierailevat Vatikaani näky seeings

Museo Pio Clementino käydessään Vatikaani

Yksi parhaista asioita Käyntiosoite Vatikaania rautateitse on se, että voit nähdä lähes kaikki olennaista nähtävyyksiä Vatikaanissa.

Vatikaanin museoissa on systemaattinen järjestelynäyttö, jonka ovat suunnitelleet paavi Clement XIV ja Pius VI 1769 kohtaan 1799. Nämä galleriat ovat aarreaitta merkittäviä paloiksi ja korostaa vain muutama on hyvin vaikeaa! Jokaisella on jotain ainutlaatuista tarjottavaa:

  • Sala Croce Greca omistaa koristeltu punainen porfyyri sarcophagi Konstantinuksen tytär, Constantia, ja hänen äitinsä
  • Sala delle Muse osoittaa Belvedere Torso, ensimmäisen vuosisadan eKr Michelangelo ihaillut työn Apollonios Ateena
  • Gabinetto delle Maschere on loistava mosaiikkilattia teatteri naamioita päässä Villa Adriana Tivolissa
  • Cortilessa del Belvedere omistaa Apollo Belvedere, yksi kuuluisimmista patsaista Vatikaanissa
  • Galleria delle patsas ominaisuuksia hienoimpia antiikin kyntteliköt – Barberinin Kynttelikkö – myös Villa Adriana Tivolissa

Milanosta Roomaan Junat

Bologna Rooma Junat

Siena Roomaan Junat

Lucca Roomaan Junat

 

Paavillinen Villa Barberini

paavin kesäasunto, Paavillisen Villas – Barberini Gardens on ollut avoinna yleisölle vuodesta maaliskuuta 2014. Sisäänkäynti on tavallaan vaikea löytää, koska se ei ole merkitty. Puutarhat tästä upeasta paikasta on ohi 2000 vuotta vanha, joustavia yli kolme tasoa. Ne ovat upeita ja hyvin esitettyjä, ja lopullinen taso osoittaa tiivisteet eri paaveista pakattu suojaukset.

 

Nauti matkastasi vierailemalla Vatikaaniin rautateitse, Etsi alkuperää ja poimia Roomassa Tallentaa Train sivusto varata junalippu muutamassa minuutissa ja aloita Vatikaanin jännitystä ennemmin kuin olisit odotettua!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fvisiting-vatican-rail%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa nähdä upotuskoodin)