Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 21/10/2022)

Suunniteltuasi lomaasi Euroopassa kuukausia, pahinta mitä voi tapahtua on viivästykset ja, pahimmassa tapauksessa, matkan peruutuksia. Juna iskee, ylikuormitetut lentokentät, ja peruutettuja junia ja lentoja tapahtuu joskus matkailualalla. Tässä tässä artikkelissa, neuvomme, mitä tehdä junalakon sattuessa Euroopassa ja Isossa-Britanniassa.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

Junalakot Euroopassa & Iso-Britannia:

Niin kaukana, 2022 tullaan muistamaan vuosi, jolloin matkailuala kukoisti Covid-19-rentouttamisen vuoksi, mutta silloin oli aina lakkoja tämän alan ylikuormituksen vuoksi. Heinäkuussa 2022, ilmoitettiin, että rautatietyöntekijät ja henkilökunta olivat lakossa ensimmäistä kertaa 25 vuotta. siis, tämä vaikutti Eurostar, kaukoliikenteen junat, metro, bussipalvelu, ja liikenne Britanniassa.

kuitenkin, Englanti ei ole yksin tässä kaaoksessa. Rautatietyöntekijät Hollannissa, ja Italia protestoivat elo- ja syyskuussa 2022. Täten, alueelliset junat Amsterdamista Rotterdamiin, Milano, ja muut aluejunat keskeyttivät liikennöinsä välillä 1 päivään 3 päivää.

 

Miksi Euroopassa on junalakkoja?

Junalakkojen syyt Euroopassa vaihtelevat. kuitenkin, Junalakkojen pääasialliset syyt ovat alhaiset palkat, väkivaltaa rautatiehenkilöstöä kohtaan, inflaatio, ja elinkustannusten nousu. Esimerkiksi, Italiassa tapahtui junalakkoja henkilökuntaan kohdistuneen väkivallan vuoksi, joten rautatietyöntekijät pyysivät lisäturvaa. Toisaalta, inflaatio oli tärkein syy junalakoihin kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Skotlanti.

 

Pysy ajan tasalla

Lomalla on helppo unohtaa kaikki, ja uutisten tarkistaminen ei kuulu kenenkään lomasuunnitelmiin. kuitenkin, pitää korvat auki, juttelemassa paikallisten kanssa, tai jopa muiden matkailijoiden kanssa voi olla erittäin hyödyllistä ja informatiivista. Lisäksi. Paikallisten uutisten tarkistaminen verkossa matkakohteessasi voi säästää huolen, ja odottamattomia muutoksia matkasuunnitelmaasi.

Esimerkiksi, valtakunnallinen rautatie on julkaissut verkkosivuillaan työtaistelutoimia koskevia ilmoituksia. Tarkat lakkopäivät oli listattu matkustajille suunnattujen ohjeiden kanssa. Niin, uutisten tarkistamisella voi olla suuri merkitys, kun suunnittelemassa Euroopan matkaa.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

 

Junalippujen varaaminen: Lue Pieni Tulostus

Varaus junalippu on helpompaa kuin koskaan. Lisäksi, tänään sinä varaa junalippu netistä eikä sitä tarvitse tulostaa, e-lipun esittäminen matkapuhelimellasi riittää junaan nousemisen yhteydessä. kuitenkin, useimmat ihmiset eivät vaivaudu lukemaan rautatiepolitiikkaa tai pienellä kirjaimilla ennen varauksen tekemistä. Tällä tavalla, matkustajat jäävät helposti huomaamatta erityisiä aikataulumuutoksia koskevia ohjeita, viivästyksiä, ja äärimmäisissä tilanteissa junalakot.

Lisäksi, jos aiot kysyä rautatieasemalta, niin saatat yllättyä. Joskus aseman henkilökunta liittyy rautatietyöntekijöihin protestina, täten, myös lipunmyyntipisteet sulkeutuvat lakkojen ajaksi. Siksi, kannattaa aina lukea pienellä tekstillä lippuja varattaessa ja lakkopäiväilmoituksissa verkossa.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Train strikes in Europe and UK

 

Lataa matkasovelluksia

Ladataan hyödyllisiä sovelluksia ennen matkaa on tullut yksi tärkeimmistä asioista fantastisen matkan saavuttamiseksi. Tallenna juna -sovellus matkapuhelimellasi tekee junalla matkustamisesta turvallisinta ja mukavinta. Sovelluksen avulla saat parhaat liput parhailla hinnoilla ja pysyt ajan tasalla matkastasi.

Parasta sovelluksissa on, että saat välittömiä päivityksiä junamatkastasi missä tahansa. Esimerkiksi, jos junan lähtöajat viivästyvät tai muuttuvat, saat ilmoituksen, mikä on erityisen hyödyllistä junalakkojen tapauksessa Euroopassa.

 

Ohje: Mitä tehdä junalakon sattuessa?

Mitä tehdä, jos alkuperäinen junani peruuntuu?

Tarkista vaihtoehtoiset juna-aikataulut rautatieyhtiön verkkosivuilta tai ota yhteyttä rautatietoimistoon, jolta ostit lipun. Useimmiten junaliikenne vähenee, joten voit mennä joko aikaisempaan tai myöhempään junaan. Tällä tavalla, matkustat edelleen junalla, joka on nopeaa ja mukavinta verrattuna bussilla matkustamiseen tai auton vuokraamiseen.

Mitä tehdä, jos saavut rautatieasemalle ja saat tietää junan peruutuksesta?

Jos saavut rautatieasemalle ja huomaat, että juna on peruttu, tarkista ensin, milloin seuraava juna on. Jos ehdotettu juna-aikataulu ei ole riittävä, ja saatat saapua määränpäähäsi myöhässä, voit harkita taksin ottamista. Voit saada junalippusi hyvityksen ottamalla yhteyttä rautatieaseman toimistoon tai verkossa, jos varasit junaliput verkossa.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

What To Do In Case Of A Train Strike?

 

Voinko saada hyvityksen junalipustani junalakon sattuessa??

Junalakon sattuessa, voit saada hyvityksen junalippustasi alkuperäisen junasi lähtöajan jälkeen. Toisin sanoen, Et voi pyytää hyvitystä ennen alkuperäistä matka-aikaasi. kuitenkin, Tarkista junalippua varatessasi rautatieyhtiön verkkosivustolta heidän hyvityskäytäntönsä junalakkojen varalta, viivästyksiä, ja peruutuksia.

Interlaken Zürich Junat

Luzernin Zürich Junat

Bern Zürich Junat

Geneve Zurich Junat

 

Lomalle valmistautuminen vaatii muutakin kuin päivämäärän valitsemista ja lentojen varaamista, majoitus, ja junalippu. Suuri matka alkaa parhaiden junalippujen löytämisellä. Me klo Tallenna juna auttaa mielellään sinua valmistautumaan junamatkaan, löytää parhaat junaliput parhaaseen hintaan, ja opastaa sinut junamatkan läpi.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "Mitä tehdä, jos juna lakko Euroopassa" sivustollesi? Voit joko ottaa valokuvamme ja tekstin tai antaa meille tunnustusta linkin kautta tähän blogikirjoitukseen. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/what-to-do-train-strike-europe/ – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)