Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 10/09/2021)

Tässä viestissä, yritämme oppia lisää Paikallisjuna lippuvaraus verkossa. Monessa tapauksessa, matkustajat odottavat viimeiseen hetkeen ja varaavat sitten liput. Varaamalla junaliput viime hetkellä ei ole viisasta asia tehdä.

 

Paikallinen junalippu

 

Joskus varaus junalippu verkossa, tarjoaa sinulle tietoja matkasi lippujen tarjouksista ja hinnoista. Liput myönnetään yleensä junissa Tietyn reitin. Jos sinä kulkevat tätä tietä päivittäin, sinun täytyy ostaa lippuja, jotka tulevat tarjoukset.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Salernosta Rooma Junat

Napoli Rooma Junat

 

ruuhka matkustaa

Jos käytät paikallisjunalla matkustaa säännöllisesti, sitten olisi tietoinen vaaroista matkustaa ilman lippua. Tämä kun haluat käyttää kuukausittain kulkee. A kuukausilippu varmistaa, että voit matkustaa ilman hässäkkää paikallisjunalla.

Vaikka olisit varannut lipun hyvissä ajoin, luonteen vuoksi kauden, liputtoman matkustajat yleensä pop up kaikkialla osastoon jättäen kaikkia teitä pulaan.

Bremen Berliini Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Off-season matkailu

Viisas tapa säästää rahaa on matkustaa aikana off-season. Off-season tarkoittaa ei-festivaali kesto. Helmi--huhtikuu ja kesä-lokakuussa pidetään sesongin. Matkustajat eivät yleensä tekevät Paikallisjuna lippuvaraus verkossa.

Salernosta Florence Junat

Lecce Florence Junat

Bari Rooma Junat

Genova Firenze Junat

 

 

Ennakkovaraus - onko se hyvä vai huono?

Kuten nimikin menee, ennakkovarausta voidaan tehdä Paikallisjuna lippuvaraus verkossa. Kun varaat lippusi etukäteen, sinä pystyt Vahvista istuin. Mainitsematta, liput eivät maksa paljon.

Koska olet ensimmäisten joukossa muutama varata lippuja kuukautta eteenpäin, se toimii halvemmaksi. kuitenkin, haluat tietää, että kehittyneen varaus ei voi muuttaa myöhemmin. Niin, päättää matkasi etukäteen ja varaa sitten se etukäteen.

Frankfurt Praha Junat

München Praha Junat

Berliini Praha Junat

Wienistä Prahaan Junat

 

 

Se ei ole hyvä eikä huono; se on vain, että sinun täytyy varmistaa, että et ole tyyppiä, joka päättää matkustaa viime hetkellä.

 

Anytime lippu

Jos etsit milloin tahansa lippua, sinun tulee olla iloinen tietää, että voit hyödyntää niitä milloin haluat. Ainoa ero niiden välillä ja ennakkovaraus lippuja on, että voit käyttää milloin lippuja vain päivän matka.

kuitenkin, ne eivät ole luotettavia ja kun on määrä matkustaa pitkän matkan matka, silloin on aina parasta käyttää paikallisen junalipun varausta verkossa, ja voit lähestymistapa meille Save A Train sivuston tai käytä Facebook junalippu Ohje.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkin Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhen-you-should-do-your-local-train-ticket-booking-online%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)