Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 27/03/2021)

rautatieliikenne on kaikkein ympäristöystävällistä tapa matkustaa. Kasvihuoneilmiö on kaasupäästöjä kilometriä kohti Rautatiekuljetukset 80% vähemmän kuin autoja. Joissain maissa, vähemmän kuin 3% Kaikkien liikenteen kaasupäästöjä tulevat junat. Ainoat menetelmät ympäristöystävällisempää kuin junat ovat kävely ja pyöräily. siellä monia syitä valita matkustaa junalla on ympäristöystävällinen ja haluamme jakaa ne sinulle!

Tyypillinen juna linja voi kuljettaa 50,000 henkeä tunnissa. Vertaa tätä maantieajossa kaistaa, jotka voivat liikkua vain 2,500 henkeä tunnissa.

 

 

Tarkasta tämä viesti Instagram

 

Nigel C Williamsonin jakama viesti (@helsinki)

 

Kun vastakkaisia ​​moottori kuljetus rautateitse, ulkoiset kustannukset, melu, ilmansaaste, onnettomuuksia, ja infrastruktuurin heikkeneminen, ja ruuhkat ovat paljon alhaisemmat junia kuin käyttämällä yksityisautolla.

Amsterdam Lontoo Junat

Rotterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Melusaaste – Miksi valita matkustaa junalla on ympäristöystävällinen

Melupäästöt ovat melun haitallisia vaikutuksia sekä ihmisille että ihmisille eläimet. Se on suoraa seurausta huonosta kaupunkisuunnittelu. Ongelmat melusta juontavat antiikin Rooman! Tänään, melusaaste autojen voi vahingoittaa ihmisten psykologinen tila. Oireita ovat verenpainetauti, korkean stressiä, tinnitus, unihäiriöitä, ja muista haitallisista vaikutuksista.

Tällä hetkellä, on olemassa toimenpiteitä vaikutusten rajoittamiseksi ajoradan melun. toimenpiteitä ovat meluesteet, rajoittavia ajoneuvon nopeus, muuttuvat ajorata rakenne, sekä liikenteen valvontaa, jotka mahdollistavat sujuvan ajoneuvo virtaus. Tämä tarkoittaa sitä, että autojen liikenteen ohjausjärjestelmä tulee käyttämään jarruja ja kiihtyvyyden vähemmän.

Juna on ympäristöystävällinen ja joka on kriittinen. Intia näkee myynti autojen kasvaa vuosittain. Kiina on ennustettu 300 miljoonaa autoa tiellä 2030. Ilmailu ja laiva matkustaa lisäävät myös maailman CO2-päästöistä. Näyttää siltä, ​​että pois kaikki liikennemuodot, vain junat pitävät päästöt alhaisina ja kestävä tulevaisuuden kannalta.

Sähkö- ja hybridiautot ovat tietysti parempi ympäristölle kuin perinteinen autoja, mutta ongelma tällä hetkellä on, että nämä autot ovat liian kalliita myydä sellaiselle tasolle, että se tasapainottaa kielteisiä seurauksia autojen.

Rimini Firenze Junat

Rooma Firenze Junat

Firenze Rooma Junat

Venetsia Firenze Junat

 

 

Diesel junat ja sähköjunat

On eroa diesel junat ja sähköinen junat. sähköjunat säteillä 20-35% vähemmän hiiltä kuin dieseljunissa. Juna on ympäristöystävällinen erityisen sähköjunat jotka saavat virtansa uusiutuvaa energiaa ja tarjoavat hiili-free matkat. päästöt junat Euroopassa tulee vähentämään edelleen 50% mennessä 2030. Nämä luvut ovat suuria, koska junia osuus 8.5% Kaikkien matkustusaktiivisuuden.

Köln Frankfurt Junat

München Frankfurt Junat

Hannover Frankfurt Junat

Hampuri Frankfurt Junat

 

 

Tarkasta tämä viesti Instagram

 

Dave Wheelerin jakama viesti (@davewheelerstudio)

Junien tai lentokoneiden – Miksi valinta matkustaa junalla on ympäristöystävällinen

Keskeinen tärkeä asia, kun verrataan junat lentokoneet että lentokoneet täytyy käyttää uskomattoman määrän polttoainetta sekä nousun ja laskeutumisen. Myös, kun ihmiset matkustavat lentokoneella, niillä on taipumus päästä lentokentälle autolla. Tämä lisää CO2-päästöt matkaa. Tämä tekee ottamalla Intercity-juna- ei-murskata ympäristölle.

On ollut joitakin viimeaikainen kehitys, erityisesti ihmisille liike jotka ilmoittavat matkatoimistot hiilen vaikutuksesta lentojensa. Myös, syrjään ympäristöstä, se on hyvin vaikeaa päästä keskustaan autolla, taas, jos olet junassa, sinulla on suora pääsy metropolikeskusten. Tämä, useimmiten, myös sitä, että on paljon nopeammin matkustaa junalla kuin mikään muu menetelmä.

Genova Milano Junat

Roomasta Milanoon Junat

Bologna Milano Junat

Verona Milano Junat

 

Tiivistettynä, juna on ympäristöystävällinen ja ympäristöystävällisin tapa matkustaa ja tarjoaa myös mukavuutta sekä liike- että vapaa-ajanmatkailijoille. Kasvu autokannasta tarkoittaa, että ruuhkien ja saastumisen lisääntyvät ja junat ovat kuljetuksen vastaus ympäristön suojelemiseksi.

 

Etsitkö ostaa junalippuja ilman varausmaksua? Mene www.saveatrain.com päästä käsiksi halvin juna hinnat.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-choosing-to-travel-by-train-is-environmentally-friendly%2F%3Flang%3Dfi - (Selaa nähdä upotuskoodin)