Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 10/09/2021)

Jos etsit paeta alkuun jooga retriittejä Euroopassa seuraava loma, olet onnea. Jotkut kauneimmista Euroopan maissa on paljon tarjottavaa, kun se tulee jooga ja rentoutumista. Vaikka Intia pidetään kaikkein jooga paikka maailmassa, Eurooppalaiset ovat todellakin ottaneet käytäntöön ja ovat omaksuneet sen omakseen. Tässä muutamia alkuun jooga retriittejä Euroopassa, sekä tapoja saada siellä junalla:

 

Jooga retriittejä Italiassa

Kaunis, rauhoittava maisemia voi varmasti nostaa teidän joogaharjoitusta - puhumattakaan puhdasta ilmaa ja auringonpaistetta. Jos se mitä etsit, sitten Italian paikka sinulle. Kaikkien upea jooga vetäytyä paikkoja poimia, suosimme kuin Toscana. Voisit ottaa luonnonkaunis junamatkan alueen läpi ja lopettaa matkan jooga vetäytyä in Chianti. Nautitaan auringosta, viini, ja pysyminen tietoisena ja läsnä - mikä voisi olla parempi?

Milan Chianti Castellina Junat

Florence Chianti Castellina Junat

Perugia Castellinassa Chianti Junat

Rooma Chianti Castellina Junat

 

Jooga retriittejä Ranskassa

Yoga Retreats with mattress

 

Niille teistä rakastunut vuoret, Ranskan Alpeilla tulevat olemaan mahdollisuus et voi olla huomaamatta. Muut kuin säännöllistä jooga, sisään Ranskan Alpeilla, jooga retriittejä voisit tehdä vaellus, jooga, koskenlaskua, ja jopa varjoliito. Annecy on hieno kaupunki vierailla tähän tarkoitukseen, ja pääset sinne junalla Pariisi. Se on varmasti seikkailu sopii ihmisille, jotka haluavat aktiivisemman elämäntavan.

Paris Annecy Junat

Geneve Annecy Junat

 

Jooga retriittejä Britanniassa

Iso-Britanniassa on paljon maisemia, henkeäsalpaava paikkoja vetäytyä, kuten Glastonbury, Devon, Kent, Skotlanti, ja muut. kuitenkin, Olemme edelleen mieluummin Lontoo sen ainutlaatuinen henki ja ilmapiiri. Jos etsit urbaanimmassa jooga perääntyä kokea, sitten Lontoo on hyvä valinta. Optio-oikeuksien määrä tekee pään spin - siinä on jotain jokaiseen jooga makuun. Voit helposti kaupungin junalla useimmissa suurissa kaupungeissa Euroopassa, niin se on toinen bonus.

Amsterdam Lontoo Junat

Lyon Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Saksa

Saksa ottaa hyvinvointinsa vakavasti ja yhdistää yleensä joogaharjoituksen täydelliseen kylpyläelämykseen. Se sopii lomat kun haluat ladata akkuja ja irrottautua hektinen elämäntyyli. Saksa jopa tarjoaa täysin äänetön retriittejä, paljon mindfulness meditaatioharjoitus ja hienoja kylpylähoitoja. Erinomainen resepti rentoutumiseen on hiljaisuuden ja luonnon rauhan pestä stressi pois. Jos tämä kuulostaa jotain saatat tarvita, voit varata junalla Baijerin Alpit.

Berliini München Junat

Frankfurtista München Junat

Wien München Junat

Stuttgart München Junat

 

Itävalta

relax mode while doing yoga

 

Itävalta rakastaa sen talvi jooga retriittejä, mikä tekee siitä täydellinen kohde aikana tähän aikaan vuodesta. Miksi ei koe kausi kaikessa komeudessaan? Vaikka vihaat talvella, olet varmasti arvostaa kuinka jooga retriittejä Itävallassa tilanteeksi autuaan. He ottavat kylmä sää ja muuttaa sen terveyttä edistävä mekanismi, joissa eri tyylejä jooga, vaellukset, ja rauhallinen nukkua tehostaa immuunijärjestelmää. Salzburg on yksi Itävallan kaupungeista, joissa voit kokea tämän, ja pääset sinne junalla.

Wienistä Salzburg Junat

München Salzburg Junat

Graz Salzburg Junat

Praha Salzburg Junat

 

Valmiina unijooga lomanviettopaikka yksi suosituimmista kohteisiin Euroopassa? Varaa junalippuja sillä yksi suosituimmista jooga retriittejä Euroopassa aikaisin parhaat tarjoukset paikkaa!

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fyoga-retreats-europe-train%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)