Wacan Maca: 3 menit(Paling Keri Dianyari On: 04/02/2020)

The Flam sepur saka Flam kanggo Myrdal wis ngandika marang salah siji sing paling ayu Sepur laku ing donya lan kita bisa ngerti sebabe. Lelampahan mung njupuk jam nanging sesawangan punika saestu ambegan-njupuk. Aja kantun pengalaman iki nalika ngunjungi Norway. Ing trip jam, Sepur njupuk penumpang saka Sognefjord ing Flam kang ing segara, kanggo stasiun gunung Myrdal kang ing 867 meter sadhuwuring segara. Iki salah siji saka jalur rèl standar-gauge curam ing donya. Sepur njupuk 20 taun kanggo ngrampungake. Twisting Tunnel sing mbukak lan metu saka gambar gunung mati sing wani paling lan engineering trampil sing Sajarah Norwegia railway wis tau ndeleng. Flam kanggo Myrdal, Norway: A Beautiful Summer Stop punika saestu a trip saka umur.

 

Nunggang Flam Railway

Njupuk Sepur saka Flam kanggo Myrdal bakal nggawa sampeyan 20 Tunnel, 18 kang padha dibangun dening tangan, lan mungkasi ing saperangan desa minangka serpenti sawijining cara wiwitan Flam Valley. Sepur menehi penumpang tampilan panorama nanging nyoba lan njaluk jog jejere jendela kanggo paling views lan iki bisa mbukak ing Summer kanggo pengalaman khusus ekstra. stasiun Myrdal dhuwur munggah ing gunung lan kasusun saka boten nanging kamar tunggu, mejo tiket, lan cafe cilik. Sampeyan bisa numpak Sepur munggah lan mudhun gunung.

 

Flam kanggo Myrdal Sepur travel jurang lan gunung-gunung lan kali

Flam kanggo Myrdal in Summer

Summer wektu sing sampurna kanggo njupuk Sepur saka Flam kanggo Myrdal. cuaca iku rodok anget lan kabeh iku ijo! Mikir Rolling bukit lan Crystal-langit banyu mlaku vegetasi ayu lan kembang ing Bloom lengkap. Ana uga tilase loro kanggo lan saka Flam lan Myrdal. Iki tegese sampeyan bisa nyekel Sepur nganti Myrdal lan banjur ndharat bali mudhun lan seneng Sunshine.

Yen ana siji bab sampeyan kudu nindakake nalika ngunjungi Norway, Sepur sepur saka Flam kanggo Myrdal iku. Iku Summer mandeg ayu. Sepur nganggo kabeh babak taun karo nganti 10 mangkat saben dina ing Summer. karcis tuku lokal ing Norwegia ing sembarang stasiun Mila utawa dening nelpon call center NSB. Padha saiki ora kasedhiya online. Aja manawa kanggo njaluk karcis kanggo Sepur iki sanalika sampeyan teka ing Norwegia supaya kuciwo lan kanggo pengalaman saka umur!

 

Kita aturan karcis sepur Eropah, mung menyang situs Simpen A Train kita lan seneng kulo.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/flam-to-myrdal-norway/- (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)