Waktos Maca: 3 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 04/02/2020)

The Flam garis kareta ti Flam mun Myrdal disebut jadi salah sahiji anu pang geulis karéta journeys di dunya tur bisa ngarti naha. lalampahan hijina nyokot sajam tapi tetempoan nu sabenerna napas-nyokot. Ulah sono pangalaman ieu lamun ngadatangan Norwégia. Di lalampahan jam, karéta nyokot panumpang ti Sognefjord di Flam nu di tingkat laut, ka stasiun gunung Myrdal nu di 867 méter dpl. Ieu salah sahiji garis kareta standar-gauge steepest di dunya. Garis kareta nyandak 20 taun pikeun ngalengkepan. The twisting torowongan anu ngajalankeun asup jeung kaluar tina acara gunung off daring paling jeung rékayasa terampil yen sajarah Norwegia kareta geus kungsi katempo. Flam mun Myrdal, Norwégia: A Éndah Summer gaul sabenerna lalampahan hirupna hiji.

 

Tunggang dina Flam Railway

Nyandak karéta ti Flam mun Myrdal baris ngajajapkeun anjeun kana 20 torowongan, 18 diantarana anu diwangun ku leungeun, sarta eureun di sababaraha desa sakumaha eta oray cara na nepi ka Flam Valley. karéta méré panumpang tempoan panorama tapi coba jeung meunang korsi anu di gigireun jandela hiji keur pangalusna pintonan sarta ieu bisa muka di usum panas pikeun hiji pangalaman husus tambahan. stasiun Myrdal nyaeta luhur nepi kana gunung tur diwangun ku nanaon tapi kamar antosan, meja tikét, sarta cafe leutik. Anjeun tiasa numpak karéta nu nepi jeung turun gunung.

 

Flam mun Myrdal karéta perjalanan lebak jeung gunung jeung walungan

Flam mun Myrdal di Summer

Summer mangrupakeun waktos sampurna nyandak karéta ti Flam mun Myrdal. cuaca anu warmer jeung sagalana anu héjo! Pikir rolling pasir sarta kristal-jelas cai ngocor kalawan vegetasi geulis jeung kembang dina mekar pinuh. Aya ogé hiking trails duanana ka sareng ti Flam na Myrdal. Ieu ngandung harti yén anjeun bisa nyekel karéta nu nepi ka Myrdal lajeng leumpang deui ka handap tur mikaresep cahaya panonpoe teh.

Mun aya hiji hal nu kudu ngalakukeun nalika ngadatangan Norwégia, éta karéta kareta ti Flam mun Myrdal éta. Ieu mangrupakeun Summer eureun geulis. karéta nu ngalir kabeh buleud taun kalawan nepi ka 10 departures per poé di Summer. meuli tiket lokal di Norwégia iraha wae stasiun karéta manned atanapi ku nelepon ka panggero puseur NSB. Aranjeunna ayeuna mah teu aya online. Pastikeun pikeun meunang tiket anjeun kanggo karéta ieu pas anjeun anjog di Norwégia ulah kuciwa jeung pangalaman hirupna hiji!

 

Urang ngalamar tiket karéta Éropa, ngan buka ramatloka Simpen A Train kami terasrasakeun numpak.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/flam-to-myrdal-norway/- (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)