(Paling Keri Dianyari On: 24/03/2020)

Ana akèh iku dikenal Paris kanggo. Nanging iku Free apa ing Paris ora soko kang dikenal kanggo. Iku misuwur salah siji sing paling panggonan romantis ing donya. A ibukutha fashion lan sastra swarga malah! Paris wis akeh guises beda. Lan nalika entri museum bisa tajem lan nggoleki panedhaan rawuh ing premium, ibukutha Perancis uga bisa dadi tanggal mirah. Aja pracaya kita? Ning kene 10 Free Things To Do In Paris!

 

1. Best Free Things To Do In Paris: musee Carnavalet

First ing dhaptar 10 iku Free Best apa ing Paris punika musee Carnavalet. museum iki wis ditutup kanggo saperangan saka taun kanggo renovations, Nanging, iku wis resmi reopening ing Desember, 20th 2019! Dumunung ing tetanggan sajarah saka Marais, Museum Carnavalet wis darmabakti kanggo sajarah Paris. Saka asal kanggo saiki.

Ing manca bakal bisa nemokake koleksi becik related kanggo kutha. Saka Gallo Romawi lan obyek abad tengah lan arsip. Pengeling-eling saka Revolusi Prancis nganti akeh limo lukisan, patung, Furnitur lan seni obyek saka macem suwé saka wektu!

Yen tresna kutha Paris lan katresnan kanggo enrich dhewe loro budoyo lan wong, you will thoroughly enjoy the Musee Carnavalet! Sampeyan bakal kaget dening nglumpukke larang regane, arsitektur, lan atmosfer, sing dadi khas Paris!

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

Best Things To Do In Paris For Free

 

2. Notre Dame de Paris

Iku mung kula, utawa saben wektu wong nyebataken Notre Dame, Aku mung mikir Victor Hugo Hunchback iso lali Notre Dame? Apa sampeyan tresna film utawa ora, katedral iki siji kanggo riko. Ora mung iku katedral Katulik abad tengah badass, nanging uga conto finest saka Perancis Gothic arsitektur metu!

windows kaca patri (sebat Window Rose), nggunakake rincian arsitektur kaya penopang lan patung mabur nggawe iki kudu ndeleng pengalaman Paris free. Kanggo kesempatan foto saka Katedral menek menara lonceng kanggo mripat manuk Paris. Kanggo ndeleng saka Cathedral dhewe, Square Jean XXIII menehi titik vantage apik kanggo njupuk mburi tugu ayu. Best kabeh? Iku ing kita 10 Free Atraksi ing Paris. Apa? Sampeyan guessed. Iku free!

Paris kanggo Trains Marseilles

Marseilles kanggo Paris Trains

Nice to Trains Marseilles

Marseilles kanggo Trains Clermont Ferrand

Best Things To Do In Paris For Free

 

3. Best Free Things To Do In Paris: Pantheon

iki bangunan ayu Originally dibangun minangka Panggonan ibadah. Nanging, saiki wis diowahi kanggo mausoleum a. Iku ngemu Sisa saka sawetara warga Paris kacathet; Victor Hugo, Marie Curie, Alexandre Dumas kanggo jeneng nanging sawetara! The Pantheons apik siluet lan Dome sing kelebu ing posisi paling saka Montagne Sainte Genevieve, gunung sajarah saka Latin Quarter.

Saka April kanggo Oktober, turis bisa seneng views nggoleki saka ibukutha saka Columns Dome. Arsitèktur Neoclassical iku kaya ing Pantheon ing Roma. Kang disarèkaké ing Pantheon dianggep salah siji saka kaurmatan paling maringi warga. Prasasti ing tembok ing ngleboke menyang panggonan disarèkaké Bears prajanjian kanggo sentimen iki. Kanggo wong gedhe, kelairan ngucapke matur nuwun.

Nalika sampeyan bisa bukak kanggo free? Panginten sampeyan tau takon! Njaluk diakoni free saben ana pisanan sasi saka 1 November kanggo 31 Maret. Free kanggo ing wong 26 saka negara ing Uni Eropah, uga guru primer lan sekunder. Free kanggo pengunjung dipatèni lan wong gawan, uga wong golek proyek lan sing nampa keuntungan negara Perancis. Iku uga free kanggo wong enom lan anak.

Paris kanggo Trains Rouen

Rouen kanggo Paris Trains

Paris kanggo Trains Calais

Rouen kanggo Trains Calais

The Pantheon

 

4. Canal Saint Martin

Uga cedhak tutup sandi Things Free apa ing dhaftar Paris For Free. Lumampah dawa Canal St Martin! Iki Sisa siji saka favorit mlaku ing kutha iki. Wong digawe dalan banyu, Terusan iki bab 4.5 km, nyambungake Canal de L Ourcq menyang Seine. Originally dibangun ing 1802 dening Napolean minangka tikaman metu saka Kali Ourcq, ngarahake kanggo nggawa banyu ngombé potable kanggo Paris riddled karo penyakit potensial kaya kolera lan disentri.

Saben limalas taun utawa supaya Terusan wis dredged kanggo ngresiki iku nanging ing kaping anyar ing wilayah dhewe lingkungan Terusan wis revitalization ngalami. Golek Hive saka toko seng adol bir lan bar nyebar sadawaning kanal. wilayah iki uga hang populer saking populasi mahasiswa. Ing budaya populer, wilayah Kanal tampil ing wayang Amelia minangka panggonan kanggo skip watu.

Marseilles kanggo Trains Lyon

Paris kanggo Trains Lyon

Lyon kanggo Paris Trains

Lyon kanggo Trains Avignon

Canal Saint Martin

 

5. Best Free Things To Do In Paris For Free: Des Buttes Chaumont Park

park kita kawitan ing kita 10 Free Atraksi ing dhaftar Paris! park kutha ayu iki dumunung ing sisih lor-Paris. Tambahan saka taman ijo iki kalebu tlaga gawéyan karo Ducks nglangi placidly, pulo Rocky tengah lake disebut Ile de la Belvedere, Temple Sibyl (ing memori saka Temple Romawi kuna Vesta ing Tivoli) kelebu sèket mèter ndhuwur lake ing. Find kreteg nyambungake pulo kanggo liyane taman, promenade tengah lumaku, lan sprawling lawns ijo.

La Rochelle Trains Nantes

Toulouse kanggo Trains La Rochelle

Bordeaux kanggo Trains La Rochelle

Paris kanggo Trains La Rochelle

 

 

6. Arc De Triomphe

Liyane super misuwur Panggonan kanggo riko iku, mesthi, free! A diarak Arch, inspirasi dening Arch Romawi Titus, tugu ngangenang urip nasionalisme Prancis sing perang ing Prancis Revolusioner Perang lan Wars Napoleon. Ngisor Arc dumunung Makam dingerteni Prajurit saka Perang Agung lan ditandhani dening semangat langgeng sing wis kobong wiwit Gencatan Senjata Day in 1921. Six relief penting banget dekorasi facades saben nggambaraké moments tombol saka Revolusioner lan Perang Napoleon. Padha kalebu Umum Marceaus kakubur, ing Kanawa saka Austerlitz, Arcole, Jemappes, lan Aboukir, lan tiba saka Alexandria.

Entuk akses menyang platform ndeleng lan ningali Arc munggah cedhak ora dhuwit biaya nanging tampilan utawa gambar asli seko tugu imposing iki saka Champs Elysees utawa bis sirkulasi utawa mobil pancen free.

Paris kanggo Trains Le Mans

Nantes kanggo Paris Trains

Paris kanggo Trains Rennes

Rouen kanggo Lille Trains

Arc de Triomphe

 

7. Best Free Things To Do In Paris: Parc Monceau

Iki taman umum sing Originally angsal dening Adipati Chartres. Panjenenganipun punika seduluré Raja Louis XVI. taman iki dirancang kanggo memper lan Garden Inggris dening Louis Carmontelle. Ana akeh fitur arsitektur striking sing ngétokké kabetyikané Taman. Padha kalebu rotunda cilik ing gapura utama taman, piramida Mesir kuna miniatur, a Columns Romawi, Cina Benteng, a windmill Walanda lan curiosities liyane saka sak donya. Ngunjungi taman iku kaya ngunjungi kamulyan budaya donya kabeh ing miniatur.

Dijon to Provence Trains

Paris kanggo Provence Trains

Lyon kanggo Provence Trains

Marseilles kanggo Provence Trains

Parc Monceau

 

8. Nuduhake Free Fashion Ing Galeries La Fayette

Apa sampeyan semangat kanggo nggoleki apa anyar lan kadadosan ing gaya ibukutha donya? Banjur ora kantun kesempatan kanggo rawuh siji saka fashion show free dianakaké ing Galeries la Fayette, saben ana ing 3 pm. Priksa manawa sampeyan wis nggawe leladen Panjenengan online, ing advance kanggo mesthekake kasedhiyan ing tanggal sing dibutuhake. uga, kegiatan free liyane banget, yen sampeyan ana ing Galeries la Fayette, iku kanggo ngunjungi Teras rooftop siji saka sing paling saka Paris. Apa sawetara jendhela Shopping bubar ing shopping arcade dhewe, yen sampeyan duwe wektu ekstra.

Lyon kanggo Trains Toulouse

Paris kanggo Trains Toulouse

Nice to Trains Toulouse

Bordeaux kanggo Trains Toulouse

Free Fashion Shows At Galeries la Fayette

 

9. Open Air Cinema At Parc De La Villette

Pick saka iku Free apa ing Paris ora kabeh taun suwene, nanging sampeyan bisa seneng wayang online mbukak sak sasi Juli lan Agustus (Ana ana) ing salah siji saka taman kutha paling gedhé. The showings beda-beda saka wayang klasik kanggo film luwih kontemporer. Book dhingklik kelompok lan disiapake kanggo sawetara bungahaken film sanalika iku nemu peteng.

Lyon kanggo Nice Trains

Paris kanggo Trains Avignon

Nice to Trains Avignon

Marseilles kanggo Trains Avignon

Open Air Cinema At The Parc de la Villette

 

10. Watch Free cahya Show At Eiffel Tower

ing peteng, saben jam ing jam limang menit Menara Eiffel pekin lan menehi gambar cahya kanggo kabeh penonton, iki bakal tetep ing krim de la krim gratis iku apa ing Paris. The Place du Trocadero bakal menehi kalungguhan paling apik kanggo gambar ing kutha.

Montpellier kanggo Trains Marseilles

Nice to Trains Marseilles

Paris kanggo Trains Marseilles

Toulouse ke Trains Marseilles

Watch The Free Light Show At The Eiffel Tower

 

Siap kanggo nyimpen dompet sawetara Euros? Great! karcis sepur sing ora antarane iku Free apa ing Paris, Nanging, nalika sampeyan nggunakake Simpen A Train lagi manawa ora larang!

 

 

Do you want to embed our blog post “10 Free Things To Do In Paris” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url =‎https://www.saveatrain.com/blog/free-things-paris/ ‎- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)