(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 24/04/2020)

Aya loba hal anu dipikawanoh Paris pikeun. Tapi hal Free mun di Paris teu hal eta geus dipikawanoh pikeun. Éta kasohor keur salah sahiji anu pang tempat romantis di dunya. Hiji Ibu fashion jeung sastra paradise malah! Paris boga loba guises béda. Sarta bari Éntri musium tiasa lungkawing jeung rupa makan asalna di premium a, ibukota Perancis ogé bisa janten tanggal mirah. Ulah yakin urang? Di dieu 10 Bébas Hirup Ka Do Dina Paris!

 

1. Pangalusna Free Hirup Ka Do Dina Paris: Musee Carnavalet

Munggaran dina daptar mah 10 hal Free pangalusna mun di Paris teh Musee Carnavalet. musium ieu geus ditutup pikeun sababaraha taun pikeun renovations, Sanajan, mangka resmi reopening on Désémber, 20th 2019! Lokasina di lingkungan bersejarah ti Marais, Museum Carnavalet ieu dedicated ka sajarah Paris. Ti asal -na pikeun Kiwari.

nganjang bakal bisa manggihan kumpulan endah manan patali ka dayeuh. Ti Gallo Romawi sarta objék abad pertengahan jeung arsip. Kenangan ti Révolusi Perancis jeung loba sorts lukisan, patung, jati na seni objék tina perioda béda waktu!

Lamun cinta kota Paris sarta cinta ka enrich diri duanana culturally sarta pribadi, you will thoroughly enjoy the Musee Carnavalet! Anjeun bakal amazed ku kumpulan adi na, arsitéktur na, na atmosfir, anu jadi has Paris!

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

Best Things To Do In Paris For Free

 

2. Notre Dame De Paris

Éta ngan kuring, atawa unggal waktu batur nyebutkeun Notre Dame, Kuring ngan mikir Koswara Hugo bongkok unforgettable tina Notre Dame? Naha anjeun bogoh pilem atawa henteu, katedral ieu salah mun nganjang. Henteu ngan éta hiji katedral Katolik abad pertengahan badass, tapi oge conto panghadéna hubungan Perancis Gothic arsitéktur kaluar!

jandéla kaca patri (utamana ngeunaan Jandela Rose), pamakéan rinci arsitéktur kawas buttresses sarta patung ngalayang ngadamel ieu kedah tingali pangalaman Paris bébas. Pikeun kasempetan poto pangalusna ti katedral teh nanjak ka munara bel pikeun nempo panon manuk Paris. Pikeun nempo tina katedral sorangan, Pasagi Jean XXIII nyadiakeun titik vantage alus nyandak tempoan pungkur ti tugu geulis. Pangalusna sadaya? Ieu di urang 10 Bébas Hirup mun di Paris. kunaon? Anjeun ditebak eta. Éta bébas!

Paris keur Kareta Marseille

Marseille ka Paris Kareta

Hade ka Kareta Marseille

Marseille kana Kareta Clermont Ferrand

Best Things To Do In Paris For Free

 

3. Pangalusna Free Hirup Ka Do Dina Paris: Pantheon

ieu wangunan geulis asalna diwangun salaku tempat ibadah. Sanajan, Kiwari eta geus dirobah jadi mausoleum a. Ieu nyepeng sésa-sésa sababaraha Parisians kasohor; Victor Hugo, Marie Curie, Alexandre Dumas jeung ngaran tapi sababaraha! The Pantheons iconic silhouette jeung kubah anu bertengger di luhur tina Montagne Sainte Geneviève, pasir bersejarah ti Latin Kuartal.

Ti April nepi ka Oktober, wisatawan bisa ngarasakeun pintonan rupa ti ibukota ti colonnade sahiji kubah. Arsitektur neoklasik nyaeta reminiscent tina Pantheon di Roma. Keur dikubur di Pantheon dianggap salah sahiji honors pangluhurna bestowed on warga hiji. Prasasti dina témbok di lawang ka tempat astana ngasuh surat wasiat keur sentimen ieu. Pikeun lalaki hébat, éta tanah air bersyukur.

Lamun anjeun bisa didatangan haratis? Panginten nu pernah bakal menta! Meunang pangakuan bébas unggal Minggu mimiti bulan ti 1 November ka 31 Maret. Gratis pikeun kaayaan jalma 26 ti nagara dina Uni Éropa, kitu ogé guru primér sarta sekundér. Gratis pikeun nu datang ditumpurkeun na hiji jalma nu ngalengkepan, kitu ogé seekers pakasaban jeung maranéhanana narima kauntungan kaayaan Perancis. Éta ogé haratis pikeun jalma ngora jeung barudak.

Paris keur Kareta Rouen

Rouen ka Paris Kareta

Paris keur Kareta Calais

Rouen kana Kareta Calais

The Pantheon

 

4. Terusan Saint Martin

Ogé deukeut jeung topping kuring Hirup Free mun ngalakukeun dina daptar Paris Pikeun Free. Leumpang panjang Terusan St Martin! Ieu tetep salah sahiji karesep abdi walks di kota ieu. Hiji lalaki dijieun waterway, terusan téh ngeunaan 4.5 km panjang, kumaha nyambungkeun Terusan de L Ourcq ka Seine. Asalna diwangun dina 1802 ku Napolean salaku hiji dorong kaluar Walungan Ourcq, dimaksudkeun pikeun mawa cai nginum potable mun Parisians riddled panyakit poténsi kawas kolera jeung disentri.

Unggal lima belas tahun kapayun terusan ieu dikeruk pikeun ngabersihan deui tapi kali panganyarna daerah sorangan sabudeureun terusan boga revitalisasi undergone. Manggihan Sayang of pubs na bar sumebar sapanjang terusan. aréa Ieu ogé hiji hang populér kaluar tina populasi mahasiswi. Dina budaya populér, wewengkon kanal ieu diulas di bioskop Amelie salaku tempat pikeun skip batu.

Harga Marseilles ka Lyon Train

Hargana ka Lyon Train harga

Lyon ka Paris Kareta

Lyon kana Kareta Avignon

Canal Saint Martin

 

5. Pangalusna Free Hirup Ka Do Dina Paris Pikeun Free: Des Buttes Chaumont Park

taman mimiti urang di urang 10 Bébas Hirup ulah dina daptar Paris! taman kota geulis ieu lokasina di timur laut Paris. Fitur di taman héjo ieu diwangun ku hiji situ jieunan kalawan ducks ngojay placidly, hiji pulo taringgul sentral pikeun situ disebut Île de la Belvedere, Kuil ti Sibyl (dina mémori tina Temple Romawi kuno Vesta taun Tivoli) bertengger lima puluh méter luhureun danau. Manggihan sasak ngahubungkeun Pulo ka sesa taman, a Promenade sentral leumpang, sarta sprawling lawns héjo.

La Rochelle kana Kareta Nantes

Toulouse kana Kareta La Rochelle

Bordeaux ka Kareta La Rochelle

Paris keur Kareta La Rochelle

 

 

6. Arc De Triomphe

Sejen super kawentar tempat keur nganjang anu mangrupa, tangtosna, bebas! A Triumphal Arch, diideuan ku Arch Romawi Titus, tugu ieu commemorates nyawa nasionalis Perancis anu perang di Perancis Revolusioner Perang jeung Wars Napoleonic. Handapeun éta Arc perenahna di Makam tina noname prajurit ti Perang Great sarta ditandaan ku hiji seuneu langgeng anu geus ngaduruk saprak Gencatan Pakarang Poé di 1921. Genep rélief pohara penting ngahias facades unggal ngagambarkeun moments konci tina Revolusioner sarta Perang Napoleonic. Aranjeunna kaasup Umum Marceaus astana, nu battles of Austerlitz, Arcole, Jemappes, sarta Aboukir, sarta digolongkeun Iskandariah.

Gaining aksés ka platform nempo tur ningali Arc up nutup manten duit ongkos tapi tempoan atanapi snapshot monumen neguaan ieu ti Champs Elysees atawa beus sirkulasi atawa mobil kacida bébas.

Paris keur Kareta Le Mans

Nantes ka Paris Kareta

Paris keur Kareta Rennes

Rouen mun Lille Kareta

Arc de Triomphe

 

7. Pangalusna Free Hirup Ka Do Dina Paris: Parc Monceau

Ieu taman umum nu asalna kaala ku Adipati of Chartres. Anjeunna teh misan Raja Louis XVI. taman ieu dirancang nyarupaan hiji Taman Inggris ku Louis Carmontelle. Aya loba fitur arsitéktur keuna yen anugerah kebon. Aranjeunna ngawengku hiji rotunda leutik di Gerbang taman utama, piramida Mesir kuna miniatur, a colonnade Romawi, a Cina benteng, a kolecer angin Walanda sarta curiosities séjén ti sakuliah dunya. Ngadatangan taman téh kawas ngadatangan keajaiban budaya dunya kabeh di miniatur.

Dijon mun Provence Kareta

Paris keur Provence Kareta

Lyon mun Provence Kareta

Marseille mun Provence Kareta

Parc Monceau

 

8. Nembongkeun bébas Pantun Dina Galeries La Fayette

Anjeun hayang pisan manggihan ngeunaan naon anyar jeung lumangsung dina gaya ibukota dunya? Lajeng teu sono hiji kasempetan hadir salah sahiji nempokeun fashion bébas diayakeun di Galeries la Fayette, unggal Jumaah di 3 pm. Pastikeun anjeun nyieun ngumpulkeun Anjeun online, sateuacanna pikeun mastikeun kasadiaan on tanggal diperlukeun. oge, aktivitas bébas sejen unggulan, lamun aya di Galeries la Fayette, nyaeta nganjang ka tepas rooftop keur salah sahiji pintonan best of Paris. Ngalakukeun sababaraha jandela balanja afterward dina balanja teh arcade sorangan, lamun geus waktuna tambahan.

Lyon kana Kareta Toulouse

Paris keur Kareta Toulouse

Hade ka Kareta Toulouse

Bordeaux ka Kareta Toulouse

Free Fashion Shows At Galeries la Fayette

 

9. Buka Air Bioskop Di The Parc De La Villette

pick ieu hal Free mun di Paris teu sadayana taun panjang, Tapi anjeun bisa ngarasakeun bioskop hawa kabuka salila bulan Juli jeung Agustus (Kemis nepi ka Minggu) di salah sahiji taman kota panggedéna. The showings rupa-rupa ti bioskop Palasik kana pilem langkung kontemporer. Buku korsi dek na jadi disiapkeun pikeun sababaraha delight cinematic pas nya meunang poék.

Lyon ka nice Kareta

Paris keur Kareta Avignon

Hade ka Kareta Avignon

Marseille kana Kareta Avignon

Open Air Cinema At The Parc de la Villette

 

10. Watch The Free Lampu Tembongkeun di Eiffel Tower

dina poék, unggal jam dina jam pikeun lima menit Menara Eiffel sparkles sarta nyadiakeun acara lampu pikeun sakabéh panongton, ieu bakal tetep di krim de la krim of Free hal mun di Paris. The Tempat du Trocadero bakal méré Anjeun korsi pangalusna keur acara di kota.

Montpellier kana Kareta Marseille

Hade ka Kareta Marseille

Paris keur Kareta Marseille

Toulouse ka Marseille Kareta

Watch The Free Light Show At The Eiffel Tower

 

Siap ngahemat dompét anjeun sababaraha euro? gede! tiket karéta henteu diantara hal Free mun di Paris, kumaha oge, mun anjeun migunakeun Simpen A Train aranjeunna pasti moal mahal!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “10 Bébas Hirup Ka Do Dina Paris” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url =HTTPS://www.saveatrain.com/blog/free-things-paris/ Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)