(Paling Keri Dianyari On: 13/08/2019)

Kaping kabeh, bakal ana sepur free for nganti 30,000 teens iki panas. The number of free tickets may even increase depending on the demand. EU tambahan announced sing bakal nggawe nawarake kasedhiya kanggo cah anom umur 18 lan luwih enom. Amarga nomer karcis sepur free, biaya kanggo EU bisa ngluwihi 12 yuta pounds.

 

sepur free
EU aturan sepur free panas iki.

 

Apa menehi adoh sepur karcis gratis?

ing 1972 stasiun sepur ing Eropah padha kebak wong enom ing mangsa panas. amarga flights isih larang banget ing wektu iki, $38 kanggo Sepur pass ing Eropah ketoke atraktif. tambahan, wengi sepur digawe sing accommodation banget terjangkau. uga, Sepur liwat klebu kabeh Eropah kulon. ing 1998 Sepur liwat kang nganti banjur padha mung kasedhiya kanggo wong ing 26 wis watesan umur dibusak. Interrailing ora ana maneh dadi populer lan negara miwiti listing prices dhewe kanggo turis nggunakake layanan Sepur sing. Salajengipun, flights murah dadi kasedhiya ateges ninggalake interrailing minangka cara larang lan ora ono guno kanggo lelungan Eropah. Now the European Parliment has decided that it wants to reignite interrailing as a popular option for teens and has allocated 12 yuta pounds kanggo proyek.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

How to apply for free trains

Supaya aplikasi kanggo siji saka karcis free, sampeyan kudu ngirim aplikasi menyang Portal Youth Eropah ing Juni. A hakim banjur bakal nyedhiakke 15,000 karcis sepur free. Nalika pesawat kapindho 15,000 karcis wis ngrancang bakal pungkasanipun kagelar gumantung ing budget lan saran saka pisanan 15,000 peserta. Ing tanggal pas kanggo ngajokake bakal antarane 12 Juni lan Juni 26. Sampeyan layak kanggo aplikasi kanggo tiket yen bakal 18 taun ing 1st Juli. 1900 iki sepur free karcis bakal diparengake kanggo pelamar Inggris. uga, France lan Jerman will also receive 1900 karcis. ing kontras, Irish applicants will only receive 140 karcis.

Frankfurt to Berlin Trains

Prague to Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

Aplikasi Best

Supaya bisa dianggep diantara aplikasi paling apik kanggo sepur free sampeyan kudu nduduhake ing ngisor iki;

sepisanan, your motivation to visit at least one European Cultural Heritage site. tambahan, you will need to answer a quiz regarding the European Cultural Heritage site. ANTV uga bakal kalebu pitakonan gegayutan muda lan pemilihan Eropah Parliment.

Salajengipun, you will need to express a desire to become a DiscoverEU Ambassador. kepinginan iki kudu kalebu nglaporake Panjenengan pengalaman travel lan nggawe foto available to DiscoverEU anniversary photo exhibition at the European Parliament.

Lyon kanggo Nice Trains

Paris kanggo Nice Trains

Avignon to Nice Trains

Marseilles kanggo Nice Trains

 

Book murah karcis kasedhiya Sepur karo kita

Amarga kita ngerti sampeyan are looking for rega paling supaya yen sampeyan ora njaluk karcis sepur free, kita wis kasedhiya search engine cepet kanggo nemokake karcis sepur mirah cepet. We arep lelungan maneh lan mbayar kurang. karcis tuku sepur nggunakake pilihan pembayaran kaping kalebu Kartu Kredit, PayPal, and Alipay. Whether you are looking for sesawangan ayu, apik pangan, laku romantis utawa alesan liyane kanggo lelungan kanggo Eropah, kita bisa nyedhiyani sampeyan karo tiket paling.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita ing situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/free-trains-summer-teens/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane