(Paling Keri Dianyari On: 19/09/2020)

transportasi, ing kabeh wujud, minangka tulang punggung tumrap negara lan ekonomi. Iku mung liwat dalan, alur, lan udhara sing bisa kita sambungake jagad kanthi cara sing luwih cilik tinimbang sing nyata. Mangkono, nalika ndeleng industri utama ing saindenging jagad, transportasi minangka salah sawijining sing paling aktif, kanthi terus-terusan kanggo kabecikan masa depan kita.

Tren pungkasan ing industri perjalanan lan transportasi wis dadi pilihan kanggo nggawe pilihan greener. Gerakan sing dibutuhake kanggo nylametake lingkungan kita, pembangunan anyar ing transportasi saiki wis nggarap prinsip iki. Nanging, kemajengan iki uga nglanggar wates kepiye carane lelungan kanggo abad kepungkur. Lan kanthi nindakake iki, lagi nuntun kita menyang masa depan lelungan sing bakal luwih cepet, luwih aman, lan secara harfiah metu saka jagad iki.

 

Masa Depan: Pariwisata Spasi

Spasi minangka pendhudhuk pungkasan manungsa paling dawa. Nanging, wiwit mlaku ing wulan rembulan kepungkur, durung ana sing penting kanggo ngundhangake masarakat umum. Saiki sanadyan, ana lomba sing isih aktif kanggo njupuk wong menyang papan, kanggo luang. Pariwisata ruang minangka perkara sabanjure, lan nalika bisa uga larang lan eksklusif, iku langkah gedhe kanggo masa depan, sing bakal ana kemungkinan Penjajah Mars utawa nggawe stasiun papan sing bisa digunakake ing atusan individu bisa urip bebarengan. Nanging, nalika ilmuwan bisa uga njupuk langkah ing arah sing bener, kita kudu ngenteni sawetara generasi sadurunge ana proses sing katon penting.

Karcis Dusseldorf kanggo Munich

Karcis Dresden menyang Munich

Karcis Paris kanggo Munich

Tiket Bonn kanggo Munich

 

The Future Of Travel

 

Industri Wisata Lan Pengangkutan: Mobil tanpa driver

Takon marang sapa wae babagan ide transportasi ing mbesuk, lan padha luwih cenderung nganggo mobil tanpa driver. Wis ana sepur-sepur ing jagad iki sing makarya ing prinsip iki. Menapa malih, paling dawa wektu, para ilmuwan lan pamimpin industri wis makarya kanggo nggawe dalan luwih aman kanthi kalebu teknologi menyang saben dinane pengalaman nyopir. Apa sing ndadekake mobil tanpa kendharaan kudu ngenteni yaiku bakal ngrampungake industri kanthi akeh. Saka luwih lingkungan loropaken menyang safety dalan, wong bakal bisa nutupi jarak sing luwih dawa tanpa ketegangan kudu drive nganti pirang-pirang jam.

Karcis Amsterdam menyang Paris

Tiket London menyang Paris

Tiket tiket Rotterdam menyang Paris

Tiket Brussels menyang Paris

 

Masa Depan: Trains

Salah sawijining mbarep bentuk transportasi umum sak, sepur isih jelas duwe papan ing masa depan kita. Kaget banget, mbok menawa luwih saka sadurunge. Malah amarga teknologi anyar digawe kanggo nggawe sistem sepur luwih aman, luwih cepet, lan luwih trep, kebutuhan dhasar kanggo sistem kasebut bakal saya tambah kanthi pas. Sepur saiki wis dadi ekualiser sosial amarga sugih banget asring nunggang karo kelas mlarat sing paling mlarat nanging amarga kenaikan kanthi cepet ing jagad iki, khususe ing negara industri, sistem sepur sing efisien lan terjangkau bakal dadi penting kanggo nglawan kemacetan lalu lintas. Iki uga bakal dadi pengaruh utama ing lingkungan amarga sepur-sepur bakal bisa mbukak kanthi efisien ing energi resik nalika ing wektu sing padha, njupuk mobil-tugas gas sing akeh banget ing dalan lan ngedhunake polusi CO2 bumi.

Karcis Munich menyang Zurich

Karcis kanggo Zurich

Karcis Basel to Zurich

Karcis Wina nganti Zurich

 

sbb train

 

Hyperloop

Hyperloop lagi diterangake minangka "mode transportasi utama anyar ing 100 taun. " Iki kalebu lelungan kanthi kacepetan supersonik ing tabung, nyambungake siji tujuan karo liyane. Hyperloop bisa uga digunakake kanggo ngangkut kargo lan wong liya. Nanging, sanajan Elon Musk enigmatic paling penting ing teknologi iki, sawetara negara sangsi babagan Hyperloop lan yen pancene pancen golek dhuwit. Nanging, lelungan liwat transportasi formulir anyar iki luwih cedhak karo kasunyatan sing ora dikarepake, karo tes lan pambangunan tabung sing wis ditindakake ing California lan bisa uga Eropa mengko.

Tiket Hamburg menyang Copenhagen

Tiket Zurich menyang Hamburg

Tiket Hamburg menyang Berlin

Tiket Rotterdam menyang Hamburg

 

 

Kasunyatan virtual

Iki siji khusus kanggo lelungan kursi, sing seneng ngunjungi papan sing anyar nanging luwih seneng ngetren kasebut saka kenyamanan omah. Nalika VR wis entuk komersial, enggal, kita bakal weruh integrasi ing antarane VR, IR, lan AR, anjog menyang pengalaman sing meh cedhak karo urip nyata. Saka ngunjungi pitung keajaiban jagad kanggo njupuk nyilem menyang Great Barrier Reef, teknologi anyar iki bakal mbantu wong-wong ndeleng jagad iki kaya sadurunge.

Tiket Milan menyang Roma

Tiket Florence menyang Roma

Tiket Pisa menyang Roma

Tiket tiket Napoli menyang Roma

 

Kita bakal seneng mbantu sampeyan nemokake pilihan tiket sing paling kasedhiya. Supaya tiket karéta sampeyan Simpen A Train!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “Masa Depan” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/future-of-travel/ Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)