(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 19/09/2020)

kandaraan, dina unggal wujud, mangrupikeun tulang tonggong pikeun nagara sareng ékonomi. Ieu ukur ngalangkungan jalan, rel, sareng hawa anu urang tiasa ngahubungkeun dunya ku cara anu janten langkung alit tibatan saé. kituna, nalika urang ningali industri utama di sakumna dunya, angkot mangrupikeun salah sahiji anu paling aktip, terus-terusan ngarobih pikeun kaunggulan masa depan urang.

Trend anyar dina industri perjalanan sareng transportasi nuju ka arah nyiptakeun pilihan greener. Langkah anu kedah diperyogikeun pikeun ngahemat lingkungan urang, pamekaran énggal dina transportasi sahingga parantos ngagarap prinsip ieu. Sanajan, kamajuan ieu ogé ngiringan wates kumaha cara urang parambatan pikeun abad ka tukang. Sareng ku ngalakukeun ieu, aranjeunna nuju ngiringan kami ka masa depan perjalanan anu bakal langkung gancang, aman, sareng sacara harfiah kaluar ti dunya ieu.

 

Masa Depan: Pariwisata Rohangan

Ruang anu kantos janten bagéan tukang manusa pikeun pangpanjangna waktos. Sanajan, ti saprak urang undak di bulan bulan sababaraha taun ka pengker, tacan aya nanaon anu penting pikeun ngagedekeun masarakat umum. Ayeuna sanajan, aya balapan anu badé nyandak jalma kana rohangan, keur rineh. Pariwisata ruang mangrupikeun hal anu salajengna, sareng bari éta tiasa mahal sareng ekslusif, éta mangrupikeun léngkah gedé nuju ka hareup, anu bakal dina sagala kamungkinan ngalibetkeun penjajah Mars atanapi ngadamel stasion rohangan anu tiasa cicing dimana ratusan individu tiasa hirup babarengan. Sanajan, nalika élmuwan panginten ngalangkah léngkah anu leres, urang panginten kedah ngantosan sababaraha generasi sateuacan kamajuan anu signifikan katingali terang.

Tiket Dusseldorf ka Munich

Tiket Dresden ka Munich

Tikét ka Munich

Tikét Bonn ka Munich

 

The Future Of Travel

 

Perjalanan Sareng Bahan Pengangkutan: Mobil tanpa supir

Tanya waé jalma ngeunaan ideu ngeunaan angkotna di hareup, sareng aranjeunna langkung ti gampang nyebut mobil tanpa driver. Aya parantos karéta di sakumna dunya anu damel dina prinsip ieu. Sumawona, salami waktos, para ilmuwan sareng pamimpin industri parantos ngusahakeun jalan-jalan ngajantenkeun jalan-jalan langkung aman ku kalebet téknologi kana poéan kami pangalaman nyetir. Naon anu nyababkeun mobil anu nyetir sia ngadagoan yén éta bakal ngarobih industri ku seueur cara. Tina langkung ramah lingkungan ka jalan aman, jalma bakal tiasa nutupan jarak jauh tanpa galur anu kedah nyetir sababaraha jam.

Tiket tikét Amsterdam ka Paris

Tiket London ka Paris

Tiket Rotterdam ka Paris

Brussel ka tikét Paris

 

Masa Depan: karéta

Salah sahiji pangkolotna bentuk angkot umum kira-kira, karéta masih jelas gaduh tempat di hareup urang. Héran, sigana langkung ti kantos. Malahan sakumaha téknologi anyar didamel pikeun ngajantenkeun sistem karéta api langkung aman, leuwih gancang, sareng langkung merenah, pangabutuh dasar pikeun sistem sapertos kitu bakal ningkatkeun pas. Kareta parantos ngagaduhan hal anu ékualiser sosial sapertos anu beunghar pisan sering numpak sareng paling miskin kelas padamelan tapi kusabab naékna gancang saalam dunya, khususna di nagara industri, sistem karéta épisién sareng terjangkit bakal penting pikeun ngalawan kamacetan lalu lintas. Ieu ogé bakal aya pangaruh utama kana lingkungan karéta kusabab karéta tiasa ngajalankeun éfisién dina énergi bersih bari dina waktos anu sami nyandak mobil-beurat bénsin di jalan sareng nurunkeun émisi CO2 bumi.

Tiket pikeun Munich ka Zurich

Tiket pikeun Zurich ka Berlin

Tiket Basel ka Zurich

Tiket Wina ka Zurich

 

sbb train

 

Hyperloop

Hyperloop ayeuna dijelaskeun salaku "modeu transportasi utama anyar anu munggaran 100 taun. ” Éta kalebet jalan-jalan ngalangkungan kacepetan supersonik dina pipah, nyambungkeun hiji tujuan sareng tempat anu sanés. Hyperloop kamungkinan tiasa dianggo pikeun ngangkut kargo sareng jalmi-jalmi. Sanajan, sanajan Elon kasturi édimatis mangrupikeun payuneun téknologi ieu, sababaraha nagara asa-asa ngeunaan Hyperloop sareng upami leres-leres patut investasi artos. Tapi, ngarambat ngaliwatan angkutan énggal ieu langkung caket kana kanyataan ti anu kami ngarepkeun, kalayan tés sareng konstruksi tabung parantos aya di California sareng kamungkinan Éropa enggal.

Tiket Hamburg ka Copenhagen

Tiket Zurich ka Hamburg

Tiket Hamburg ka Berlin

Tiket Rotterdam ka Hamburg

 

 

Kanyataanana Maya

Hiji ieu khusus pikeun wisatawan korsi, anu resep ngadatangan tempat-tempat énggal tapi langkung resep ngalakukeun hal anu tina kanyamanan di bumi séwang-séwangan. Samentawis VR parantos komérsial, cukup pas, urang bakal ningali integrasi antara VR, IR, sareng AR, nuju kana pangalaman anu caket kana kahirupan nyata-gancang. Tina ngadatangan tujuh keajaiban dunya pikeun nyandak beuleum ka Great Barrier Karang, téknologi anyar ieu bakal ngabantosan jalma ningali dunya sapertos pernah aya.

Tiket Milan ka Roma

Tiket Florence ka Roma

Tiket pisa ka Roma

Tiket pikeun Naples ka Roma

 

Kami bakal senang ngabantosan anjeun pikeun milarian pilihan tiket pangsaéna anu sayogi. Mesen tikét karéta anjeun nganggo Simpen A Train!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “Masa Depan” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa motrét atawa téks kami sareng masihan kami kiridit sareng link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/future-of-travel/ Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca badarat jalur karéta kami.
  • Dina link di handap, anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, <- link ieu pikeun Inggris ruteu Kaca badarat, Tapi urang oge kudu https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, sareng anjeun tiasa ngagentos pikeun pl atanapi fr sareng langkung seueur basa anu anjeun pilih.