(Paling Keri Dianyari On: 17/10/2020)

Akut ora kasep kanggo rencana mlajar ing Maret, ahead saka Paskah rush. Kanthi dicekel bocah kang ing liburan, saiki wektu kanggo nemokake kesempatan kanggo ngunjungi pulau cilik sing puyuh karo wong sing dikasihi, numpak kapal marang gedhe pisanan petualangan lelungan kulawarga taun, kacemplungaken dhewe ing sawetara saka kutha paling gaib donya utawi rawuh siji saka akeh pameran Eropah ing Maret. Ana akeh papan sing apik ing Eropa Kanggo Dikunjungi ing wulan Maret.

 

kaya kasebut, Maret uga awal mangsa Festival ing Eropah, supaya ana ton saka kesempatan kanggo nggawe Merry karo warga, dadi iku ing jeuk-inspirasi karnaval ing kidul Prancis, utawa ing London Kopi Festival.

Siap nemokake panggonan Great ing Eropah Kanggo Dolan maring ing Maret? maca ing!

 

windmill and tulip flowers are part of the Great places in Europe To Visit in March

 

panggonan gedhe ing Eropah kanggo Dolan maring ing Maret: London

Lagi ngomong, ‘a bad day in London is still better than a good day anywhere else’ so of course, London kudu ana ing dhaptar papan sing apik ing Eropa Kanggo Dikunjungi ing wulan Maret.

Maret punika sasi gedhe kanggo ngunjungi Kensington Palace Kebon, Kew Gardens, utawa saka Kebon liyane ndhuwur London, minangka segara saka crocuses lan daffodils Bloom tengen ibukutha.

Yen sampeyan ngelingi ngunjungi akèh wisata, banjur disaranake njupuk dhewe diskon kertu wisata utawa bus demo tiket combo. Iki karcis lan nganggo sandhangan anget bisa nyimpen dhuwit sawetara serius!

Amsterdam kanggo London Trains

Rotterdam kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

kew gardens

The London Kopi Festival

Kita lagi pembuangan amba saka warung. We malah wis ditulis bab sange warung kopi kene sadurunge. dadi, punika liyane kanggo nulis bab minangka bagéan saka panggonan Great kita ing Eropah Kanggo Dolan maring ing Maret – warung Festival London ing Maret!

ing 2019 UK Kopi Minggu Nganggo saka 30-31 Maret 2019. Barista utama lan para petugas kopi teka ing Brick Lane kanggo ngrayakake kopi. Ana bakal luwih saka 250 artisan warung lan ngicipi warung pangan, tastings lan demontrasi, pelatihan interaktif, werna pangan, koktail basis warung, music live, DJs, pameran seni lan luwih.

Pengin ngerti liyane lan njaluk karcis? Kepala liwat kene: https://www.londoncoffeefestival.com

Lyon menyang London Eurostar Train

Cologne to London Trains

Lille kanggo London Trains

Luksemburg London Trains

 

acara Maret Annual ing London

  • Gabung ing hajat St David kang taunan ing London karo pihak Welsh, pameran pangan, lan rugby. 1 Mar
  • Tuck tumpukan éca saka pancakes utawa crepes ing pancake Day (Shrove Selasa) ing London, utawa nyekel kabeh tumindak pancake-flipping ing lomba pancake. 5 Mar
  • Nambani mbok kanggo dina metu ing London ing Day. Sampeyan bakal nemokake kathah fun iku apa karo mbok, kalebu teas afternoon, Cruises kali, shopping, lan musicals. 31 Mar
  • bir anyar Sample, rawuh ing wisata bir, lan dicampur karo cider liyane, bir, nanging, lan penggemar lager ing Minggu Bir London. Tbc

Antwerp kanggo London Trains

Maastricht kanggo London Trains

Attractions kanggo London Trains

Liège kanggo London Trains

 

London Maret acara olahraga

  • Ngamanake panggonan offline apik bebarengan Thames Championship Course sasi iki kanggo ndeleng kru kayaking saka sak donya njupuk ing Kepala Race River lan Wanita Eights Kepala Race River. 16 lan 30 Mar
  • Gabung balapan mlayu utawa nonton saka sela-sela minangka London Landmarks Setengah Marathon angin menehi cara liwat Westminster lan Kutha London. 24 Mar

Kanggo luwih panggonan Great ing Eropah Kanggo Dolan maring ing Maret ing London, njupuk dipikir ing kita acara tanggalan lan nuntun kanggo apa ing London. Lan nyekel sing paling apik ing tataran London karo kita guide téater.

 

panggonan gedhe ing Eropah kanggo Dolan maring ing Maret: Zermatt ing Swiss

Yen sampeyan lagi ora liwat Winter kadhemen durung, banjur Zermatt ing Swiss iku nang cantik apik kanggo nggoleki salju. One of the most famous resort in Eropah, wêdakakêna biasane apik malah nganti pungkasan April.

Minangka sing paling Zermatt kang ski area dumunung ndhuwur 2000 meter, ana ora butuh salju nalika nerangake spring ski. salju uga patchy ing kutha. Nanging, up the mountain, sampeyan bakal nemokake soko beda. salju seger, trek untouched, lan kathah seneng-seneng iku nunggu katutup. Supaya nemu potensial kebak salju seger, nalika isih tetep aman, nyewa guide ski kanggo sawetara ski mati-piste.

Zermatt ora mung mréntahaké kanggo wong karo napsu kanggo ngulandara, nanging uga wis sawetara aktivitas apik kanggo sing jiwo kurang petualang banget. Winter bara ing Zermatt dianggep dadi ing antarane paling apik ing wilayah. A map kabeh hikes mangsa bisa ditemokaké ing website tourism Zermatt. Ana ora perlu kanggo panuntun, minangka tilase sing uga diwenehi, groomed, lan aman.

Zurich kanggo Trains Zermatt

Geneva to Trains Zermatt

Bern kanggo Trains Zermatt

Lucerne kanggo Trains Zermatt

 

panggonan gedhe ing Eropah kanggo Dolan maring ing Maret: northeast, Holland

Yen sampeyan wis dibukak Kebon ing London kanggo ndeleng kembang, kok ora terus gaya? Nyekel Sepur kanggo Holland! Bloom tulip taunan Holland kang iku kedadean sing nengsemake ewu lelungan saben taun. Lan apik Alasan! Maret wektu gedhe kanggo ngunjungi sing bakal dadi manawa kanggo kantun akeh. Iki ora ateges menawa tulips piyambak uga wis ora muncul minangka durung. Sampeyan isih bisa seneng gambar biasa saka tiyang kuilt pethak salju, daffodils, lan Jambon nggantheng lan Violet hyacinth. Sing terakhir muncul ing wates antarane Maret nganti April. mesthi, kahanan cuaca beda-beda dening taun, supaya iku apik takon situs tulip darmabakti bangsa kanggo nganyari kembang minggu, kang miwiti ing Maret.

 

Book lelampahan Sepur sabanjuré nggunakake Simpen Train a

panggonan gedhe ing Eropah Kanggo Dolan maring ing kirim blog Maret, nggawe percoyo sampeyan? Apa ora njupuk 3 menit lan golek tiket Sepur ing saveatrain.com. Isi ing tanggal lan wektu sing kaya kanggo lelungan lan kita bakal nyedhiyani sampeyan karo rega paling apik kanggo lelampahan, lan sampeyan bisa mbayar lelampahan Sepur ing macem-macem cara.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/great-places-europe-march/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)