(Paling Keri Dianyari On: 31/08/2019)

Salah siji bab sing paling apik babagan Italia minangka panggonan vacation iku ora soko sampeyan mung ngeruk mati dhaftar ember Panjenengan. Sampeyan bisa bali menyang Italia maneh lan maneh lan isih ora cukup saka tanah picturesque iki lan éca rego karcis, utawa bakal bosen karo sawijining Sajarah lan budaya.

Kuwi Pesona permata Tengah iki saka negara sing nawakake meh sembarang tipe vacation sampeyan bisa mikiraken. Pandhu saiki bakal fokus ing tujuan Yoga Italia. nanging, malah yen sampeyan lagi arep kanggo mundur Yoga, iku hard kanggo nglirwakake liyane kamulyan Italia.

Panganan iki temenan arep teka menyang fokus wiwit Ing masakan Italia iku antarane paling apik ing donya lan negara uga panggonan populer kanggo sing interested in vacations Culinary. Ing wilayah gunung cahya digabungake karo nengsemake coastlines uga nggawe Italia sing panggonan populer kanggo preian muter, ora kanggo sebutno passion sing akeh paselancar pelabuhan iku.

 

Italia ing Mirit

 

ing 2017, a rekaman-bejat 60 yuta turis dibukak negara. Italia kuwi minangka panggonan vacation populer amarga alesan kenapa. Kaping kabeh, kaendahan alam saka meh saben kutha lan wilayah ing lemah Italia nggumunke. sampeyan kudu anggur gembur ing bukit panas, gunung narik ati, uga kathah coastlines karo apik tenan hot spot surfing lan kampung nelayan nengsemake, monumen sajarah diuripake.

Ngandika saka Sajarah, iki bener Alesan liya sing ndadekake Italia kuwi Panggonan gedhe kanggo lelungan kanggo. saben wilayah, kutha lan sethitik kutha wis drenched ing sajarah. Minangka titik miwiti saka Kakaisaran Romawi, Italia bisa panginten kang minangka Bandulan saka peradaban. Ing abad kepungkur uga ditambahake tradisi akeh seni lan budaya ing saindhenging kutha Italia utama. Cekakipun, sampeyan ora bisa njaluk bosen kene.

Liyane bab gedhe babagan Italia? Amarga negara iki ndadekake rodo pungkasan lan wilayah ngalami évolusi liyane utawa kurang dhewe, ana sawetara masakan lokal, saben distinctively beda saka liyane. Iki tegese sampeyan duwe kathah ngicipi lan nyoba ahead!

Genoa to Trains Milan

Roma kanggo Trains Milan

Bologna kanggo Trains Milan

Verona kanggo Trains Milan

 

The Destinations Best ke Yoga ing Italia

1. Tuscany

 

Tuscany punika wilayah apik banget ing Italia lan siji akeh banget sought sawise dening turis. Iku ora mung ing pangan negara wilayah-tartamtu sing ndadekake wong aran kaya padha teka ing swarga, iku uga pandelengan unik lan setelan alam nyengsemaken. Gunung-gunung cilik lan lembah kene nggawe views nggumunke, nanging iku uga setelan becik kanggo wineries, kang Tuscany wis kathah.

Mulane, sampeyan ora bisa ngirim kaget kanggo sok dong mirsani sing akeh retret Yoga in Tuscany uga kurban anggur ngicipi Tours, utawa padha malah kurban Yoga lan anggur kelas saka wiwitan, kanthi apik kaloro donya. saran? Pindhah iku! Anggur sampeyan bisa rasa kene lan deso nengsemake saka Tuscany bakal dadi salah siji saka kenangan vacation fondest tau.

Milan kanggo Trains Siena

Florence kanggo Trains Siena

Perugia kanggo Trains Siena

Roma kanggo Trains Siena

 

2. Sardinia

 

Sardinia wilayah liyane populer nalika ngunjungi Italia, lan apik Alasan. panté gembur sawijining ndadekake panggonan favorit kanggo loro Yogis lan paselancar wiwit menehi kathah Surf apik, nanging uga panggonan apik banget kang tapa utawa apa sun salutations.

pulo gedhe iki wis meh 2,000 kilometer saka garis pantai, nanging daratan uga nawakake wilayah pegunungan lan kathah tilase, yen iki uga antarane kapentingan. uga, minangka jeneng pulo nggadahi, seger iwak laut sing bountiful kene, supaya tunas rasa uga bakal ing kanggo nambani.

Olbia kanggo Trains Cagliari

Cagliari kanggo Trains Olbia

Sassari kanggo Trains Olbia

Olbia kanggo Trains Sassari

 

3. ragusa

 

Provinsi Ragusa dumunung durung maneh panggonan Yoga favorit ing Italia lan uga favorit surfer uga (wiwit iku dumunung ing pulo Sisilia). Saka Yoga ing pantai ngadeg-munggah paddle Yoga, sampeyan bisa nemokake kabeh atimu kepinginan saka Yoga lan banyu olahraga lan kabeh ing antarane. esthi Yoga in Ragusa bakal mbayar ulang baterei, utamané yen sampeyan ngunjungi ing pungkasan panas nalika breeze punika sampurna lan srengenge luwih lanang.

Messina kanggo Trains Ragusa

Syracuse to Trains Ragusa

Taormina kanggo Trains Ragusa

Palermo kanggo Trains Ragusa

 

4. Amalfi

 

Ing pesisir Amalfi ora mung Surgo kanggo Njelajah pangan éca utawa nglaras olahraga banyu kabeh dina suwene, nanging uga panggonan favorit kanggo Yogis donya. Banyune Azure Crystal-langit lan ing breeze lanang wis becik kanggo namung bab sembarang laku Yoga sampeyan bisa mikiraken, saka srengenge salutations kanggo mau semedi lan malah Yoga tari.

Milan kanggo Trains Salerno

Florence kanggo Trains Salerno

Bari kanggo Trains Salerno

Roma kanggo Trains Salerno

 

5. Roma

 

Ora neng Italia bisa forego Roma minangka tujuan wisata bebarengan Panjenengan itinerary. The Trevi Fountain, ing Vatikan, Forum Romawi, Sistine Chapel karo langit-langit nggumunke lan Colosseum sing nanging sawetara saka landmark prentah sampeyan kudu ndeleng nalika ana.

Sanadyan iku ibukutha, 'The Eternal City' uga wis kathah saka panggonan tranquil watara, kang sabenere kok retret Yoga in Roma sing dadi populer.

Milan kanggo Roma Trains

Florence kanggo Roma Trains

Bologna kanggo Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

 

6. Florence

 

gambar ibukutha donya, Florence wis ngimpi kayektenan yen tresna musium nggumunke lan narik ati abad tengah arsitektur. lawas, bangunan putih lan lurung-lurung paving nengsemake bakal nggawe sampeyan aran kaya wis teka ing ngimpi Renaissance, kang sabenere Florence punika. Apik kubah lan Uffizi Galleries sing nanging loro saka panggonan sing perlu kanggo ngunjungi mangertos persis apa rebirth budaya Eropah diwiwiti ing kene ing mburi abad tengahan.

Rimini kanggo Florence Trains

Roma kanggo Florence Trains

Pisa to Florence Trains

Venice kanggo Florence Trains

 

7. Venice

 

Aku duwe pratelan kanggo gawe: nalika aku dibukak Venice, Aku bener felt aku bisa dadi wong sing ora duwe omah kene lan seneng (ora accounting kanggo wektu mangsa, sanadyan). Aku ora ateges kanggo trivialize perjuangan wong tanpa papan perlindungan, mesthi, nanging mung sing kutha dadi serene, ing éwadéné wisata agengipun lalu lintas, sing aran tentrem bebarengan kanal sawijining kabeh wektu. Aku felt aku bisa turu ing langit mbukak kene, karo Italia wengi online balmy watara kula lan ambune saka segara, mangan scraps saka apa wae trattorias lokal watara duwe, lan mung dadi, supaya, seneng.

bayangan Romantic Kula aside, Venice iku mung ayu lan kudu-ndeleng nalika ing vacation ing Italia. Kutha lawas diwatesi kanggo pulo sawijining, nanging ana kathah retrèt Yoga in Venice utawa watara kang dicokot luwih adoh saka iku (ing sisih anyar saka kutha, mung tengen bridge).

Milan to Langkawi Trains

Trento kanggo Venice Trains

Florence to Langkawi Trains

Trieste to Langkawi Trains

 

Italia lan Yoga

 

Yoga kejiret ing Italia rodo bubar, minangka negara iki dadi liyane lan liyane saka Surgo wisata lan Yoga wis ngalami sing kawentar ing popularitas, internasional. Wiwit dadi akeh turis teka kanggo Italia sing looking kanggo sawetara kualitas wektu nyawa-searching lan iku uga Yogis, gadhah retret Yoga ing Italia kasedhiya ana langkah logis sabanjuré.

Amarga negara iku biso dibantah panggonan vacation paling populer ing Eropah, iku ora Matter sing Yoga durung duwe akeh banget werna native ing Italia. Ing laku kejiret ing supaya cepet lan uga supaya sampeyan bisa saiki golek retret Yoga ing sakbenere kabeh sudhut Italia.

 

Apa sampeyan siap kanggo njelajah Italia? website paling apik kanggo Supaya Trains Tiket Apa Simpen A Train

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita ing situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/guide-italy-yoga/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)