(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 24/03/2020)

Salah sahiji hal pangalusna ngeunaan Italia salaku tujuan pakansi téh yén éta moal hal anjeun bisa kalayan gampang ngeruk kaluar daptar LIPI Anjeun. Anjeun tiasa balik deui ka Itali deui jeung deui sarta tetep teu boga cukup lahan picturesque ieu sareng na nikmat ongkosna, atawa jadi bosen jeung na sajarah budaya.

Misalna teh pesona of gem Tengah ieu nagara nu nawarkeun ampir tipe salah sahiji pakansi Anjeun bisa mikir. Pituduh hadir baris difokuskeun maksud yoga Italia. tapi, malah lamun nuju bade pikeun mundur yoga, éta hésé malire sesa keajaiban Italia urang.

dahareun geus écés bade datangna kana fokus saprak asakan Italia nyaeta antara pangalusna di dunya jeung nagara nu ogé mangrupakeun tujuan populér pikeun maranéhanana museurkeun vacations kuliner. Wewengkon gunung lampu digabungkeun jeung jieun kaduyung coastlines ogé ngadamel Italia a tujuan populér keur libur Ngabuburit, teu nyebut markisa anu loba para peselancar Harbour pikeun eta.

 

Italia dina glance a

 

Di 2017, a catetan-pegatna 60 juta wisatawan dilongok nagara. Italia nyaéta sarupaning tujuan pakansi populér alatan dua alesan utama. Anu mimiti, kaéndahan alam ampir tiap sarta unggal kota jeung wewengkon di taneuh Italia mangrupa stunning. Anjeun gaduh kebon anggur subur dina pasir cerah, gunung breathtaking, kitu ogé nyatu coastlines kalawan Heboh hotspot surfing jeung desa fishing menawan, monumen sajarah ngancik.

 Diomongkeun sajarah, ieu sabenerna alesan kadua nu ngajadikeun Italia saperti tempat hébat nu diperlukeun keur indit. unggal daérah, kota jeung saeutik kota ieu drenched dina sajarah. Salaku titik dimimitian ti Kakaisaran Romawi, Italia bisa panginten salaku Lawu peradaban. Abad kaliwat ogé ditambahkeun tradisi flourishing seni tur budaya sakuliah kota Italia utama. Dina nutshell hiji, Anjeun teu bisa neangan bosen didieu. 

Sejen hal hébat ngeunaan Itali? Kusabab nagara ieu dihijikeun rada telat jeung wewengkon ngalobaan leuwih atawa kirang misah, aya sababaraha Cucina lokal, unggal distinctively béda ti séjén. Ieu ngandung harti anjeun boga nyatu tasting na nyobian payun!

Genoa kana Kareta Milan

Roma pikeun Kareta Milan

Bologna kana Kareta Milan

Verona kana Kareta Milan

 

Tujuan Best mun Naha Yoga di Italia

1. Toscana

 

Toscana mangrupakeun wilayah anu luar biasa di Italia sarta salah beurat ditéang-sanggeus ku wisatawan. Ieu mah sakadar kadaharan nagara wilayah-spésifik nu ngajadikeun dulur ngarasa kawas aranjeunna anjog di sawarga, éta oge wisata unik sarta setélan alam impressive. Gunung leutik sarta lebak didieu nyieun pintonan stunning, Tapi aranjeunna oge setting idéal pikeun wineries, tina nu Toscana boga nyatu.

kituna, Anjeun teu kudu reuwas mun aya bewara yen loba retreats yoga di Toscana ogé nawarkeun tasting anggur tur, atawa maranéhna malah nawiskeun yoga jeung anggur kelas ti mimiti, ngagabungkeun antara best of duanana alam. dipepelingan? Udag! The wines anjeun tiasa secukupnya dieu jeung padesaan menawan Toscana bakal salah sahiji kenangan pakansi fondest anjeun kantos.

Milan ka Kareta Siena

Florence kana Kareta Siena

Perugia kana Kareta Siena

Roma pikeun Kareta Siena

 

2. Sardinia

 

Sardinia nyaeta wilayah sejen populér nalika ngadatangan Italia, jeung alesan alus. basisir subur na ngajadikeun hiji tujuan favorit pikeun duanana yogis sarta para peselancar ti dinya nyadiakeun nyatu internetan alus, tapi ogé tempat anu luar biasa nu keur tapa atanapi ngalakukeun panonpoe salutations.

pulo badag ieu ampir 2,000 kilométer basisir, tapi darat ogé nawarkeun wilayah pagunungan tur nyatu hiking trails, lamun ieu téh ogé diantara kapentingan anjeun. oge, salaku nami pulo ngakibatkeun, seger lauk jeung kadaharan ti laut anu bountiful dieu, jadi kuncup rasa anjeun ogé bakal di pikeun saréat.

Olbia kana Kareta Cagliari

Cagliari kana Kareta Olbia

Sassari kana Kareta Olbia

Olbia kana Kareta Sassari

 

3. Ragusa

 

Propinsi Ragusa téh acan deui hiji tujuan yoga favorit di Italia sarta ogé paporit surfer urang ogé (saprak eta nu lokasina di Pulo Sicilia). Ti yoga dina basisir mun nangtung-up ngawelah yoga, Anjeun tiasa milarian sagalana haté anjeun kahayang yoga jeung cai olahraga jeung sagalana di antara. practicing Yoga di Ragusa bakal ngecas accu Anjeun, utamana lamun didatangan eta di telat usum panas nalika angin ngahiliwir éta sampurna sarta panonpoé téh leuwih lemah lembut.

Messina kana Kareta Ragusa

Syracuse kana Kareta Ragusa

Taormina kana Kareta Ragusa

Palermo kana Kareta Ragusa

 

4. Amalfi

 

Basisir Amalfi teu ukur hiji Haven pikeun Ngalanglang dahareun nikmat atawa ngarasakeun olahraga cai sadayana dinten lila tapi ogé mangrupa tujuan favorit pikeun yogis sakuliah dunya. Perairan azure kristal-jelas jeung angin ngahiliwir lembut nyieun idéal pikeun ngan ngeunaan widang naon waé prakték yoga bisa mikir, ti salutations panonpoé keur sesi tapa na malah yoga tarian.

Milan ka Kareta Salerno

Florence kana Kareta Salerno

Bari kana Kareta Salerno

Roma pikeun Kareta Salerno

 

5. Roma

 

Taya nganjang ka Italy tiasa forego Roma salaku tujuan perjalanan sapanjang anjeun rancana perjalanan. The Trevi Fountain, éta Vatikan, Forum Romawi, nu Sistine chapel kalawan siling stunning na jeung Colosseum aya tapi sababaraha sahiji ciri wajib kudu tingali bari aya.

Sanajan éta ibukota, ‘The Eternal Cityalso has plenty of tranquil places around it, nu persis naha retreats yoga di Roma anu jadi popular.

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Bologna ka Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

 

6. Florence

 

seni ibukota dunya, Florence ieu impian datangna leres lamun cinta museum stunning sarta breathtaking abad pertengahan gawena undagi. The heubeul, gedong bodas jeung jalan diaspal menawan bakal make aran kawas anjeun geus anjog dina impian Renaissance, nu persis naon madang nyaeta. The iconic kubah jeung Uffizi galeri aya tapi dua sahiji tempat nu peryogi didatangan ngartos persis naha éta rebirth budaya Éropa dimimitian di dieu di ahir Abad Pertengahan.

Rimini mun madang Kareta

Roma pikeun madang Kareta

Pisa pikeun madang Kareta

Venice mun madang Kareta

 

7. Venice

 

Kuring boga syahadat sangkan: lamun kuring dilongok Venice, Sabenerna mah ngarasa yen kuring bisa janten jalma homeless dieu na jadi senang (moal akuntansi keur waktu usum, sanajan). Kuring teu hartosna mun trivialize perjuangan jalma tanpa panyumputan, tangtosna, tapi ngan nu dayeuh téh jadi hening, dina spite tina wisata beurat na lalar liwat, nu ngarasa di karapihan sapanjang kanal na sadaya waktu. Kuring ngarasa kuring bisa bobo di handapeun langit muka dieu, jeung Italia wengi hawa balmy sabudeureun kuring jeung bau laut, dahar scraps tina naon nu trattorias lokal sabudeureun gaduh, sarta ngan bisa jadi, janten, bagja.

fantasies Romantic abdi kumisan, Venice téh saukur geulis sarta kudu-tingali bari dina pakansi di Italia. Kota heubeul ieu dugi ka pulo na, tapi aya nyatu retreats yoga di Venice atawa sabudeureun eta mana nu saeutik salajengna jauh ti dinya (dina bagian anyar kota, ngan peuntas jambatan).

Milan ka Venice Kareta

Trento mun Venice Kareta

Florence mun Venice Kareta

Trieste jeung Venice Kareta

 

Italia jeung Yoga

 

Yoga bray on di Italia rada anyar, salaku nagara ieu jadi beuki loba of a Haven wisata jeung yoga ngalaman hiji revival popularitasnya, sacara internasional. Kusabab kitu loba wisatawan nu datang ka Italy anu pilari sababaraha kualitas moments jiwa-néangan sarta aranjeunna oge yogis, ngabogaan retreats yoga di Itali aya éta hambalan logis salajengna. 

Kusabab nagara téh arguably tujuan pakansi pang populerna di Éropa, henteu masalah anu yoga teu boga loba teuing akar pituin di Italia. prakna bray on sangkan gancang jeung kitu ogé nu kiwari bisa manggihan retreats yoga di ampir unggal juru Italia.

 

Anjeun siap ngajajah Italia? website pangalusna pikeun Urutan karéta Tiket Dupi Simpen A Train

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang dina situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/guide-italy-yoga/ – (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)