(Paling Keri Dianyari On: 20/05/2020)

Ing saindenging jagad, tipping nduweni implikasi lan praktik sing beda, Tuladhane: Tipping ing Afrika Kidul dibutuhake, kaya sing ana ing USA. Sampeyan samesthine bakal ninggalake tip antarane 15 lan 25% ing Amerika, lan yen ora, sampeyan bakal dioyak dening pelayan irate. Nanging babagan Eropah? Akeh tagihan ing Eropa bakal kalebu tips, Nanging, iki beda-beda saka negara liyane. Ngerteni praktik tipping tartamtu ing negara tujuan sampeyan bakal ngindhari kebingungan lan uga perasaan negatif. Supaya maca kanggo pandhuan paling utama kanggo tipping ing Eropa!

  • Train Transport punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

Pandhuan Ultimate Kanggo Tipping Ing Eropa Kanthi Layanan

Tipping ing Eropa umume beda-beda gumantung karo layanan sing sampeyan tampa. Tuladhane, sampeyan bakal ngarepake tip waiter ing restoran lima bintang kanthi beda menyang server ing mburi counter. Bartenders ora bakal ngarepake tip ing sawetara kasus, ngendi driver taksi. Nggunakake kawicaksanan sampeyan, lan loman mesthi cara sing pas nalika milih tip sing bener. uga, umume papan sing mbutuhake dhuwit, dadi manawa kanggo ngirim sawetara cathetan Euro babagan sampeyan.

Tiket Milan menyang Roma

Tiket Florence menyang Roma

Tiket Pisa menyang Roma

Tiket tiket Napoli menyang Roma

 

Tipping In Europe restaurants

 

Tipping ing Restaurants

Kahanan apa wae sing digawa menyang panganan utawa ombenan biasane butuh tip. Jumlah kasebut gumantung saka jenis makan sing sampeyan seneng. Prosedur standar kanggo tipping ing Eropa yaiku ngeculake siji utawa rong tagihan Euro ing ndhuwur jumlah tagihan yen pusaran omben-omben nanging ora ana panganan. Panganan lengkap ing lingkungan lenggah beda-beda. Ing kasus iki, a few Euro’s per person is usually sufficient. Five-star restaurants across Europe usually include the tip in their bill. Priksa manawa kanggo mriksa iki amarga ora perlu ninggalake tip ekstra kajaba sampeyan pancen seneng karo layanan sampeyan. Layanan sing apik banget kadang mbutuhake tip tambahan, dadi ing kasus kasebut, sampeyan bisa uga mbukak kabeh 15%.

Karcis Amsterdam menyang Paris

Tiket London menyang Paris

Tiket tiket Rotterdam menyang Paris

Tiket Brussels menyang Paris

 

Pub

Umume pub utawa bar ing saindenging bawana ora ana sing ngarep-arep tips. Bartender dibayar gaji, lan nalika sawetara dhuwit recehan ing tip jar luwih bisa dihargai, iku ora prelu. yen sampeyan nggawe tip, maneh eling yen mung nggunakake dhuwit, salah siji cathetan utawa dhuwit recehan. Yen sampeyan lagi ing pungkasan ngeculke iki dhaptar 5 Bars Best Karo Live Music Ing Eropah.

Tiket Brussel menyang Amsterdam

Tiket London menyang Amsterdam

Karcis Berlin nganti Amsterdam

Karcis Paris kanggo Amsterdam

 

 

Stylists lan Spa

Akeh wong pengin entuk potongan rambut anyar, utawa pijet santai nalika lagi liburan. Untunge sampeyan bakal nemokake spa lan stylists ing saindenging Eropa, asring ing meh kabeh kutha. Tipping, ing salah siji cilik, biasane udakara sepuluh persen. Yen sampeyan luar biasa seneng karo layanan sing sampeyan tampa, sampeyan bisa uga paling dhuwur 15%.

Tiket Nuremberg menyang Prague

Karcis Munich menyang Prague

Karcis Berlin nganti Prague

Karcis Wina menyang Prague

 

Stylists And Spa's

 

Hotels

Hotel minangka pitakonan sing sering teka babagan pitakonan babagan tipping ing Eropa. Minangka aturan saka jempol, siji kudu terus ngetutake pedoman Salah Euro. Sejatine ujar yen sampeyan tinggalake siji Euro ing tips saben layanan. Yen lonceng utawa porter nggawa kanthong sampeyan, banjur siji Euro saben kantong cekap. Pembersih omah kudu nampa Euro sedina. Tipping concierge sampeyan miturut budi bicara, nanging kudu gumantung ing tingkat layanan sing sampeyan tampa. Yen dheweke wis ngluwihi lan bisa uga bisa ngeling-eling lan kepenak, banjur tip limang nganti sepuluh Euro utawa luwih cocok.

Tiket Frankfurt menyang Berlin

Tiket Leipzig menyang Berlin

Tiket tiket Tiket ing Hanover menyang Berlin

Tiket Hamburg menyang Berlin

 

What To Tip Taxis And Transport

Taksi lan Ubers minangka bagean internal kanggo ngubengi Eropa. Nalika milih apa sing tip?, luwih becik sampeyan kudu éling kepiye driver mbayar. Umumé, sanadyan, tip loro Euro kanggo numpak taksi cendhak utawa Uber pas. Aplikasi kayata Uber ngidini sampeyan nyetop driver kanthi elektronik, nalika taksi metered mbutuhake dhuwit. Tipping ing Eropa nalika lelungan padha karo tipping ing bar utawa restoran. Elinga, yen ora mesthi dibutuhake, but often appreciated. Book karcis sepur kanggo trip Eropah prasaja lan wétan kanthi situs web Tiket Sepur Paling Murah ing Donya.

Tiket Milan nganti Venice

Tiket kanggo Padua nganti Venice

Tiket Bologna menyang Venice

Tiket Roma nganti tiket Venice

 

Ultimate Guide To Tipping In Europe

 

Pandhuan Ultimate Kanggo Tipping Ing Eropa Miturut Negara

Umume negara ngetutake pedoman umum sing padha nalika tipping ing Eropa. mesthi, siji kudu mesthi riset tujuan sing dimaksud sadurunge lelungan supaya priksa manawa sampeyan wis rampung. travel Train asring bisa njupuk sampeyan liwat sawetara negara ing wektu sing padha, saengga yakin persis apa sing kudu dilakoni saben wong mesthi mbiyantu. Sawetara negara jembar saka mitra tutur, Nanging.

Islandia Lan Skandinavia

Apa salah sawijine asal-usul Viking utawa mung unggah-ungguh, negara-negara kasebut luwih seneng sampeyan ora tip. Umume restoran lan layanan bakal duwe tip sing kalebu ing tagihan kasebut. Sampeyan isih cocog kanggo mbuwang tagihan nganti Euro sing paling cedhak minangka ujung tip liwat kertu utawa kertu kredit.

 

Greece And Cyprus

Yunani nindakake kabeh kanthi cara sing beda, lan tipping ora ana sing istiméwa. Tagihan sing luwih gedhe mbutuhake tips sing luwih cilik lan tagihan sing luwih cilik mbutuhake tips sing luwih gedhe.

 

Austria

Ninggalake paling ora a 5% tip, ing awis kanggo server, even if the bill includes gratuity. Cash is always king in most European countries, lan Austria ora beda.

Tiket Salzburg menyang Wina

Karcis Munich menyang Wina

Tiket Graz menyang Wina

Tiket Prague kanggo Wina

 

What To Tip In Ireland And Scotland

Dikenal kanggo kekancan, loro negara iki bakal nggawa tas sampeyan kanthi seneng. Tipping kanggo portebel koper ora penting, lan biasane ora disangka. Dadi grapyak lan matur nuwun kanthi sopan, Nanging, samesthine. Yen sampeyan pengin nampa layanan sing padha ing mangsa ngarep saka portir sampeyan, dadi kudu ngakoni kanthi positif.

 

Tipping In Europe bars

 

What To Tip In EuropeBritain

Akeh wong Inggris sing nyoba nerangake kanggo turis manawa omah-omah sing tipping ora perlu. Nalika nerangake tipping ing Eropa, iki minangka salah sawijining aturan sing paling kuat. Aja ninggalake tip ing kamar hotel sampeyan, kemungkinan kasebut bakal diserahake ing meja ngarep kanthi ilang dhuwit. Bartender uga ora nyana tips, lan tipping bisa dicelupake. Kabeh liya, dadi grapyak lan ngakoni bartender sampeyan. Masang sawetara dhuwit recehan menyang jar tip yen ana. Yen ora, tinimbang ninggalake tip saka rumus.

Karcis Amsterdam menyang London

Tiket ing Paris menyang London

Tiket tiket tiket kanggo Berlin menyang London

Tiket Brussel menyang London

 

Babagan Kabeh Informasi Babagan Tipping Ing Eropa

Nasihat paling apik kanggo tipping ing Eropa yaiku nindakake pambiji. Waca kabeh babagan negara, utawa negara-negara sing sampeyan rencana kanggo ngunjungi. elinga lelungan sepur asring njupuk sampeyan liwat sawetara negara yen sampeyan bisa mandheg ing. Tansah nggawa dhuwit, kaloro dhuwit recehan, lan sawetara cathetan supaya bisa menehi kas. Yen sampeyan ora yakin kabijakan, kelet kanggo aturan sepuluh persen kanggo restoran, and the one Euro rule for everything else.

 

Elingi, Kita seneng ngajar babagan Travel, saengga nalika wektune pancen bener lan sampeyan mutusake lelungan, elinga yen Sepur Travel minangka keahlian khusus lan milih Simpen A Train, kita seneng mbantu sampeyan supaya bisa nyenengake perjalanan sampeyan!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “Pandhuan Ultimate Kanggo Tipping Ing Eropa” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/guide-tipping-europe/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)