(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 20/05/2020)

Di seluruh dunya, tipping gaduh implikasi sareng amalan anu béda-béda pisan, salaku conto: Tipping di Afrika Kidul diperyogikeun, sakumaha anu aya dina AS. Anjeun diperkirakeun ninggalkeun tip antara 15 jeung 25% di Amérika, sareng upami anjeun henteu, anjeun bakal diudag pisan ku palayan irate. Tapi kumaha ngeunaan Éropa? Seueur tagihan di Éropa bakal inklusif ngeunaan tips, kumaha oge, ieu henteu bénten ti hiji nagara ka nagara. Nyaho kana laku tipping tinangtu di nagara tujuan anjeun bakal nyegah kabingungan sareng parasaan négatip. Janten baca teras kanggo pedoman pamungkas pikeun tipping di Éropa!

  • Karéta Angkutan Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, Situs wéb Tiket Paling Murah Di dunya.

 

Pitunjuk Ultimate Pikeun Tipping Di Éropa Ku Jasa

Tipping di Éropa umumna beda-beda gumantung kana jinis palayanan anu anjeun tampi. Salaku conto, anjeun bakal dipiharep tip tipon palayan di réstoran lima bintang anu henteu béda kanggo anu server tukangeun lokét. Bartenders moal bakal ngaharepkeun tip di sagala perkara, dimana supir taksi. Nganggo budi anjeun, sareng generosity salawasna jalan anu hadé upami mutuskeun tip anu bener. oge, kalolobaan tempat ngartos yén anjeun kas di kas, janten pastikeun nyandak sababaraha catetan Euro dina anjeun sepanjang waktos.

Tiket Milan ka Roma

Tiket Florence ka Roma

Tiket pisa ka Roma

Tiket pikeun Naples ka Roma

 

Tipping In Europe restaurants

 

Tipping Di réstoran

Naon waé kaayaan dimana tuangeun atanapi tuangeun kana méja biasana butuh tip. Jumlahna gumantung kana tuangeun anu anjeun resep. Prosedur standar pikeun tipping di Éropa nyaéta nyéépkeun hiji atanapi dua tagihan Euro di luhur jumlah tagihanna upami buleud inuman tapi henteu aya anu diparéntahkeun.. Hidangan lengkep dina lingkungan sit-in béda. Dina hal ieu, a few Euro’s per person is usually sufficient. Five-star restaurants across Europe usually include the tip in their bill. Pastikeun parios ieu kusabab teu aya peryogi ngantunkeun tip tambahan kecuali anjeun bener-bener menikmati jasa anjeun. Ladenan anu alus pisan kadangkala butuh tip tambahan, tah dina kasus ieu, anjeun tiasa angkat sadayana jalan 15%.

Tiket tikét Amsterdam ka Paris

Tiket London ka Paris

Tiket Rotterdam ka Paris

Brussel ka tikét Paris

 

Lubak

Kaseueuran pub atanapi bar di buana bawana moal ngarep-ngarep tip pisan. Bartenders dibayar gaji, sareng bari sababaraha koin dina jar tip paling dipikaresep bakal ngaapresiasi, éta henteu peryogi. lamun ngalakukeun tip, deui émut ngan ukur nganggo kontan, boh catetan atanapi koin. Bisi anjeun di tungtung leupas dieu daptar buku 5 Bar pangalusna Jeung Live Music Di Éropa.

Brussel ka tikét Amsterdam

Tikét London ka Amsterdam

Tiket tiket ka Amsterdam ka Amsterdam

Tikét Paris ka Amsterdam

 

 

Stylists Sareng Spa Kang

Seueur jalma kéngingkeun hairdo anyar anu seger, atawa urut sayah nalika lebaran. Kabeneran anjeun bakal mendakan spa sareng stylists di Éropa, sering di ampir unggal kota. Tipping, dina boh hal, biasana sakitar sapuluh persén. Upami anjeun luar biasa kalayan layanan anu anjeun tampi, anjeun tiasa lebet luhurna 15%.

Tiket tiket Nuremberg ka Iraha

Tiket Munich ka Prague

Tiket ka Prague Berlin

Tiket ka Wina

 

Stylists And Spa's

 

Bulan

Hotel mangrupikeun patarosan sering nalika aya dina patarosan ngeunaan tipping di Éropa. Sakumaha aturan jempolna, salah kedah ngiringan petunjuk Salah Euro. Ieu dasarna nyatakeun yén anjeun tinggalkeun hiji Euro dina tips per jasa. Upami bellhop atanapi portir mawa kantong anjeun, teras hiji Euro per kantong cekap. Pembersih imah kedah nampi Euro sapoe. Tipping concierge anjeun nyaéta dumasar budi sorangan, tapi kedah gumantung kana tingkat jasa anu anjeun tampi. Upami aranjeunna parantos di luhur sareng saluareun pikeun anjeun tetep émut sareng pikaresepeun, maka tip lima dugi ka sapuluh Euro atanapi langkung saluareun pantes.

Tiket Frankfurt ka Berlin

Tiket pikeun Leipzig ka Berlin

Tiket tiket Tiketangan ka Hanover ka Berlin

Tiket Hamburg ka Berlin

 

What To Tip Taxis And Transport

Taksi sareng Ubers mangrupikeun bagian internal pikeun ngaliwat Éropa. Nalika milih naon tip, éta langkung saé tetep ngémut kumaha supirna dibayar. dina umumna, sanajan, dua tip Euro pikeun taksi pondok atanapi numpak Uber anu luyu. Aplikasi sapertos Uber ngamungkinkeun anjeun tiasa nyetir supir sacara éléktronik, bari taksi ukur tiasa ngabutuhkeun artos. Tipping di Éropa nalika iinditan sami sareng tipping dina bar atanapi réstoran. Tetep diémutan yén teu kedah diperyogikeun, but often appreciated. Booking tikét karéta anjeun keur anjeun lalampahan Éropa sederhana sareng wétan sareng Halaman Wéb Tiket Paling Murah di Dunya.

Tikét Milan ka Venice

Padua ka Tiket Venice

Tiket Bologna ka Venice

Roma ka tikét Venice

 

Ultimate Guide To Tipping In Europe

 

Pitunjuk Ultimate Pikeun Tipping Di Éropa Ku Nagara

Kaseueuran nagara nuturkeun pedoman umum anu sami nalika nganggo tipping di Éropa. Tangtosna, hiji kudu salawasna panalungtikan anu tujuan anu dimaksud sateuacan ngarambat supados mastikeun yén anjeun parantos kasep. perjalanan karéta sering nyandak anjeun ngalangkungan sababaraha nagara dina waktos anu sami, janten yakin persis anu kedah dilakukeun dina masing-masing sok mantuan. Sawatara nagara henteu kabéjakeun tina légél pikeun aturanana, kumaha oge.

Islandia Sareng Skandinavia

Naha éta mangrupikeun asal-usulna pikeun asal-usul Viking atanapi mung lemesna, nagara-nagara ieu resep anjeun henteu tip teuing. Kaseueuran réstoran sareng jasa bakal aya tip anu kalebet dina tagihanana. Éta tetep pantes pikeun buleudkeun tagihanana nepi ka Euro anu pangcaketna pikeun ngagentos tip atanapi kalebet kartu tunai atanapi kartu kiridit.

 

Greece And Cyprus

Urang Yunani ngalakukeun sadayana rada béda, sareng tipping teu terkecuali. Tagihan anu langkung ageung butuh tip anu langkung alit sareng tagihan anu langkung alit butuh tip anu langkung ageung.

 

Austria

Nantep sahenteuna a 5% tip, dina kas kanggo server, even if the bill includes gratuity. Cash is always king in most European countries, sareng Austria henteu bénten.

Tiket Salzburg ka Wina

Tiket Munich ka Wina

Tiket Graz ka Wina

Iraha ka tikét Wina

 

What To Tip In Ireland And Scotland

Dipikawanoh pikeun kabébasan aranjeunna, boh bangsa ieu bakal mawa kantong anjeun kalayan senang. Tipping kanggo koper koper henteu penting, sareng biasana henteu diperkirakeun. Anu tiasa marahmat sareng matur hatur nuhun pisan, kumaha oge, diperkirakeun. Upami anjeun badé nampi jasa anu sami dina waktos anu badé ti portir anjeun, pastikeun pikeun ngakuan aranjeunna sacara positif.

 

Tipping In Europe bars

 

What To Tip In EuropeBritania

Seueur jalma Inggris anu ngusahakeun ngajelaskeun wisatawan yén pangemasan péngkolan estu henteu diperyogikeun. Nalika datang ka tipping di Éropa, ieu mangrupikeun aturan anu paling kuat. Entong tinggalkeun tip di rohangan hotél anjeun, éta paling dipikaresep bakal dipasihan di meja hareup sabagina leungit duit. Bartenders ogé henteu nyangka tips, sareng tipping aranjeunna tiasa kabeungkeut. Ku sadaya hartosna, janten soméah sareng ngaku bartender anjeun. Pasang sababaraha koin kana tip tip upami aya hiji. Mun teu, rada ngantunkeun tip kaluar tina persamaan.

Tiket tikét Amsterdam ka London

Tiket Paris ka London

Tiket pikeun London ka London

Brussel ka tikét London

 

Babar Bunder Sadaya Inpormasi Perkawis Tipping Di Éropa

Nasihat anu pangsaéna pikeun tipping di Éropa nyaéta ngalakukeun pagawean di imah. Baca sadayana ngeunaan nagara, atanapi nagara anu anjeun badé nganjang. emut éta perjalanan karéta sering nyandak anjeun ngaliwatan sababaraha nagara anu anjeun tiasa ngeureunkeun di. Sok mawa kas, duanana koin, sareng sababaraha catetan supados tiasa kas kontan. Upami anjeun henteu yakin kana kawijakan éta, lengket aturan aturan sapuluh persén pikeun réstoran, and the one Euro rule for everything else.

 

ngelingan, Kami bogoh ka ngadidik anjeun ngeunaan Perjalanan, janten nalika waktuna pas sareng anjeun mutuskeun pikeun ngarambat, émut yén Travel Travel mangrupikeun spesialis kami sareng milih Simpen A Train, urang bakal resep ngabantosan anjeun pikeun mikaresep lalampahan anjeun!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “Pitunjuk Ultimate Pikeun Tipping Di Éropa” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa motrét atawa téks kami sareng masihan kami kiridit sareng link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/guide-tipping-europe/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)