(Paling Keri Dianyari On: 16/08/2019)

Njaluk siap bakal kabur karo Italia dening Sepur dening wayahe sampeyan langkah sikil dhateng lemah gedhe. Ing tanah Sajarah, arsitektur banget, budaya akeh banget lan kuwi elegan, wong canggih lan sopan bakal soko sampeyan bakal ngelingi nganti dina pungkasan! Pengin ngerti rahasia? Italia dening Sepur iku malah luwih biasa saka sampeyan bisa mbayangno!

saiki, wiwit sampeyan sing arep tanah Romeo lan Juliet dening Sepur, kene sawetara tips migunani sampeyan bakal mbokmenawa pengin ngetutake (utamané yen sampeyan wis tau kanggo Italia lan ora nganggo basa fluently):

 

Nemokake Way Panjenengan watara Italia Miturut Jadwal Train

Kanggo wong lelungan tengen Italia dening Sepur lan kepingin kanggo njaluk bukti sing bebarengan, milih antarane:

  • Trenitalia, layanan alur nasional karo kabeh rute nasional; iku kacepetan sepur biasa.
  • Italo Sepur, kanggo dhuwur-kacepetan sepur / rute.

Pilihan paling iku kanggo mriksa metu Italia dening Sepur, lan dadi ing aman sisih: mbandhingaké prices, tanggal lan kaping lan nemokake pilihan sing paling mathuk budget lan map travel. Njupuk dipikir ing loro kanggo mbandhingaké jadwal. Sampeyan bakal mbokmenawa bakal bingung karo terminologi ing, supaya kene ana ing formulir disingkat sampeyan bakal nemokake ing Trenitalia situs:

  • Roma Sarat (stasiun tengah) -> TE Roma
  • Naples Central (stasiun tengah) -> NA C.LE
  • Florence Santa Maria Novella (stasiun tengah) -> Fl.SMN
  • stasiun Sepur Santa Lucia Venice kang
  • Venice Saint Lucia (ing pulo) -> lan. S.L.
  • Venice Mestre (ing Dharatan) -> MASTER
  • Milan tengah (stasiun tengah) -> MI C.LE
  • Piazza Principe (stasiun tengah) -> GE P.P.
  • Genoa Stazione Brignole -> GE Brig
  • La Spezia tengah (stasiun tengah) -> spice
  • Pisa tengah (stasiun tengah) -> PISA C.

Ana bakal kaping nalika sampeyan njupuk Italia dening Sepur sampeyan bakal weruh siji kréta jeneng stasiun ing ndhuwur ditandhani ing ireng, ngiring dening sawetara wong ing abang; iki nuduhake ana sawetara stasiun sepur ing kutha sing lelungan kanggo, karo Sepur njupuk sampeyan kabeh titik Sepur.

Florence kanggo Trains Pisa

Florence kanggo Roma Trains

Milan kanggo Florence Trains

Venice kanggo Trains Milan

Italia dening dolanan Sepur

Apa Sampeyan Book Italia Panjenengan dening Ticket Sepur Online utawa Tuku Iku ing Sekitare

Gedhe warta bab pesenan tiket kanggo Italia dening Sepur iku sistem booking online dianggo flawlessly lan super dipercaya. Stations nang endi wae bisa dadi crowded - lan sing perlu sing jinis kaku, tengen? Sing diwenehi pilihan kanggo salah siji buku utawa langsung mbayar kanggo tiket Sepur online. Nanging, yen kabeh babagan spontaneity - ngenteni nganti sampeyan njaluk menyang stasiun lan tuku tiket banjur.

Cologne to Trains Dortmund

Munich kanggo Trains Dortmund

Hanover kanggo Trains Dortmund

Frankfurt kanggo Trains Dortmund

 

 

How Do You Get to Italy by train Once You’ve Got the Ticket

Nalika sampeyan menyang Italia dening stasiun Sepur, cue sabanjuré Papan hanging amba. Sing ngendi sampeyan bakal oleh kabeh informasi dianyari sampeyan kudu. Yen sampeyan ora bisa ndeleng Papan, katon kanggo akeh wong ngadeg ing ngisor soko ageng - lan dhawuh! Ing ngono sampeyan ora mirsani Sepur kadhaptar langsung, ora miwiti panicking. Priksa manawa sampeyan are looking ing "Partenze" (mangkat) tinimbang "Arrivi" (bea) supaya kebingungan. Pilihan paling bingung kabeh iku kanggo pindhah dening nomer lan departure wektu Sepur iku. Nalika sampeyan nemokake Sepur Panjenengan, katon kanggo "BIN,"Kanggo" binario " (platform). Sawise sampeyan wis tak sing diurutake, sing tengen kanggo pindhah!

 

Ana iku ana guyon aku krungu yen: Kapan sing aran ora nyenengake utawa sepi, menyang Italia dening Sepur. Ora ketompo carane unseemly katon, wong lokal bakal surak-surak "Bella!"Sawise sampeyan. Adorable, tengen? Aja ngenteni menit maneh, Book tiket ing saveatrain.com lan miwiti packing Italia!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/guide-to-italy-by-train/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane