(Last Updated On: 16/08/2019)

Meunangkeun siap jadi ditiup jauh jeung Italia ku karéta ku moment nu lengkah suku onto taneuh hébat na. Tanah sajarah, arsitéktur megah, budaya overwhelming na sapertos elegan, jalma canggih jeung well-mannered bakal hal anjeun gé apal saacan dinten panungtungan anjeun! Hoyong terang a rasiah? Italia ku karéta téh malah leuwih spektakuler ti anjeun tiasa ngabayangkeun!

ayeuna, saprak Anjeun bade tanah Romeo jeung Juliet ku karéta, dieu sababaraha tips mangpaat Anjeun meureun gé rék nuturkeun (utamana lamun geus pernah geus nepi Italia sarta ulah nyarita basa fluently):

 

Pananjung Jalan anjeun sabudeureun Italia Ku Jadwal Kereta

For everyone iinditan sakuliah Italia ku karéta jeung wanting pikeun meunang fakta maranéhna babarengan, milih antara:

  • Trenitalia, ladenan rail nasional jeung sakabeh rute nasional; téh mangrupa speed karéta biasa.
  • Italo karéta, pikeun-speed tinggi karéta / ruteu.

Pilihan Hadé pisan mun éta pariksa kaluar Italia ku karéta, tur janten dina tengtrem sisi: ngabandingkeun harga, kaping tur kali sarta manggihan pilihan nu pangalusna fits anggaran anjeun sarta peta perjalanan Anjeun. Candak katingal di duanana pikeun ngabandingkeun jadwal. Anjeun bakal meureun pahili jeung terminologi anu, jadi didieu aya bentuk disingkat anjeun nimu dina Trenitalia situs:

  • Roma Sarat (stasiun central) -> te Roma
  • Naples Tengah (stasiun central) -> NA C.The
  • Florence Santa Maria novella (stasiun central) -> Fl.SMN
  • stasiun karéta Santa Lusia Venice urang
  • Venice Saint Lusia (di Pulo) -> AND. S.L.
  • Venice Mestre (on daratan) -> ngawasaan
  • Milan pusat (stasiun central) -> MI C.le
  • Piazza Príncipe (stasiun central) -> gé P.P.
  • Genoa Stazione Brignole -> gé BRIG
  • La Spezia pusat (stasiun central) -> bungbu
  • Pisa pusat (stasiun central) -> Pisa C.

Aya gé jadi kali mun anjeun nyandak Italia ku karéta nu bakal ningali hiji karéta ngaran stasiun di luhur ditandaan hideung, dituturkeun ku sababaraha batur beureum; ieu nunjukkeun aya sababaraha stasion karéta di Kota anjeun iinditan ka, kalawan karéta nu nyokot anjeun sakabéh titik karéta.

Florence kana Kareta Pisa

Florence ka Roma Kareta

Milan ka madang Kareta

Venice kana Kareta Milan

Italia ku kaulinan karéta

Kedah Anjeun Buku Italia anjeun ku tiket karéta Online atawa Beuli Ieu di Stasion

warta hébat ngeunaan booking tikét anjeun ka Italy ku karéta téh yén sistem booking online jalan flawlessly sarta mangrupa super dipercaya. stasiun madhab tiasa rame - na anu perlu yén jenis stres, bener? Anjeun dibere pilihan pikeun boh buku atawa langsung mayar anjeun tikét karéta online. Sanajan, lamun anjeun sadayana ngeunaan spontanitas - antosan saacan anjeun meunang ka stasiun jeung mésér tikét Anjeun saterusna.

Cologne kana Kareta dortmund

Munich ka Kareta dortmund

Hanover jeung Kareta dortmund

Frankfurt kana Kareta dortmund

 

 

How Do You Get to Italy by train Once You’ve Got the Ticket

Lamun anjeun meunang ka Italy ku stasiun karéta, cue Anjeun salajengna nyaéta dewan nongkrong badag. Éta dimana anjeun gé meunang sagala informasi diropéa nu peryogi. Mun anjeun teu ningali dewan, néangan hiji riungan jalma nangtung underneath hal badag - sarta voila! Bisi anjeun teu niténan karéta Anjeun didaptarkeun geuwat, ulah ngamimitian panicking. Pastikeun Anjeun keur pilari di "Partenze" (Kaberangkatan) tinimbang "Arrivi" (Kadatangan) pikeun nyingkahan kekeliruan. Pilihan sahenteuna ngabingungkeun sadaya téh rék ku angka na miang waktu karéta urang. Lamun anjeun manggihan karéta Anjeun, néangan "BIN,"Keur" binario " (panggung). Sakali anjeun saena anu disusun, anjeun katuhu pikeun pindah!

 

Aya nu éta lulucon I uninga sakali: Iraha anjeun ngaraos awon atanapi ngalamun, buka Italia ku karéta. Perkara teu sabaraha unseemly kasampak, nu lalaki lokal bakal ngagorowok "Bella!" Saatos anjeun. pikaresepeun, bener? Ulah ngantosan menit a panjang, buku tikét anjeun dina saveatrain.com tur mimitian paking pikeun Italia!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/guide-to-italy-by-train/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih