(Paling Keri Dianyari On: 28/08/2020)

Italia iku salah siji sing paling populer tujuan wisata ing donya. Wong kumpul kanggo negara kanggo pangan Fantastic, budaya, lan Sajarah sugih. Nyatane, sampeyan malah kudu ngunjungi kutha gedhe kanggo nemu jimat ing Italia. Conto apik iku iki babagan seductive Langkawi District dikenal minangka Cinque Terre. Iku panggonan populer kanggo wong sing pengin seneng pesisir Mediterania lan medhot saka jangkah ngepenakke gesang modern. Nalika ana akèh kutha diisolasi lan desa ing wilayah Italia, Kutha Cinque Terre dening adoh paling populer. Amarga dadi kapentingan ing iki panggonan Fantastic, Simpen A Train wis sijine bebarengan Pandhu cepet ing babagan carane kanggo ndeleng Cinque Terre dening Train.

 

Apa Go By Train?

Akeh turis sing wis ora dibukak Cinque Terre bisa kepengin weruh apa Sepur iku pilihan sing paling apik. Nyewakake mobil lan nyopir kanggo wilayah tentrem iki muni luwih, tengen? wrong. Kanggo ngerti apa sing ora bisa, iku penting kanggo ngerti apa ndadekake munggah Cinque Terre. Cinque Terre utamané arupi limang kampung-kampung nelayan, Empu jeneng (limang bantala). desa iki Vernazza, Corniglia, Manarola, Riomaggiore, lan Monterosso al Mare. Padha Originally limang kedaton karo komunitas cilik watara wong. kanggo urip, desa iki njupuk bagéyan ing Fishing lan tani. Desa padha, nganti bubar, disambungake dening hiking dalan lan padha mung diakses sepur utawa segara.

desa iki ora ono ing hubungan sing lagi padha taun ago. Nanging, padha isih njaga koyo remot sing akeh seneng. Dalan sing anjog kanggo sawetara saka desa saiki, nanging padha banget panah lan bisa dadi lelampahan mbebayani kanggo sing anyar kanggo dalan. Yen tekan desa dening mobil, sampeyan ora bakal bisa kanggo lelungan antarane wong-wong mau dening mobil. Supaya sembarang bebaya lan nyaman, iku paling apik kanggo ngunjungi desa karo sistem paling trep saka sepur transportasi.

 

Apa Bisa nyana Saka Cinque Terre Line Train?

The Cinque Terre line Sepur wis enem titik. Urutan titik iki La Spezia (transportasi pusat ing wilayah), Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza, Monterosso, lan banjur pungkasanipun Levanto. lelungan kasebut relatif singkat lan ora njupuk sing akeh wektu. Ing lelampahan saka La Spezia kanggo Riomaggiore njupuk bab 10 menit. Lelungan ing antarané kutha Cinque Terre bab 5 menit saben. sepur iki mbukak liwat Tunnel peteng sing tanggal bali menyang 1870-an. Sampeyan lan pengalaman macem arep liwat peteng lan banjur dumadakan weruh padhange lan views nggumunke ing Mediterania.

sepur iku ora minangka Kerep minangka salah siji bakal nyana diwenehi jarak antarane tujuan. Padha biasane mbukak sapisan saben jam, nanging iki bisa beda-beda saka wektu kanggo wektu. Nanging, punika tansah apik kanggo nyuwun informasi tambahan nalika mundhut tiket. Saliyane ngerti jadwal lan lelungan wektu iki route Sepur, iku wigati kanggo ndhedhes utawa konfirmasi karcis. Ana mesin Validation ing platform Sepur sing bisa nggunakake. Kabeh duwe do geser mburi panah saka tiket menyang slot mesin cilik kuning lan ngenteni kanggo krungu perangko.

Arriving Cinque Terre by Train

 

1. Guide cepet Kanggo Cinque Terre By Train: Riomaggiore

Riomaggiore salah siji bakal dadi pisanan mandeg (yen sing tumuju saka La Spezia) utawa kaping lima mandeg (yen sing tumuju saka Levanto). Nanging, iku paling kamungkinan arep dadi pisanan mandheg kanggé sapérangan Cinque Terre pengunjung, awit iku cara paling cepet kanggo njaluk ana. Riomaggiore paling gedhe saka limang desa, lan iku ibukutha ora resmi wiwit kantor utama taman iku ana. Ing bangunan sing kelebu kabeh marang jurang tajem, kabeh cara kanggo pelabuhan cilik. Pemandangan peeling omahé pastel iku picturesque lan bakal tetep ing memori ing salawas-lawase. Iku ngarsane Fantastic kanggo ndeleng srengéngé angslup, lan iku kudu ndeleng kanggo pasangan sing arep dienggo bareng wayahe khusus.

La Spezia kanggo Trains Riomaggiore

Florence kanggo Trains Riomaggiore

Modena kanggo Trains Riomaggiore

Livorno kanggo Trains Riomaggiore

Riomaggiore Italy

 

2. Manarola

Manarola punika désa petit sing katon kuthah mudhun menyang pesisir Cinque Terre ing kawitan ngarsane. Khayalan runtun bangunan warni punika ngarsane ayu. Iku gabungan sampurna saka budaya Italia lan alam nggronjal. Sawise sampeyan njupuk ing tampilan apik banget, sampeyan bisa disinau desa. Manarola wis pelabuhan cilik sing fitur sing ramp boat lan bolongan swimming. Iku Panggonan sampurna kanggo njupuk nglangi lan laku sawetara Cliff nyilem. Gawan pelabuhan sing Fishing pelindhung akeh sing kagungane pedunung Manarola. Tradisi keno lan mangan iwak isih urip lan nunjang ing desa.

La Spezia kanggo Trains Manarola

Riomaggiore kanggo Trains Manarola

Sarzana kanggo Trains Manarola

Levanto kanggo Trains Manarola

Manarola to Cinque Terre by Train

 

3. Guide cepet Kanggo Cinque Terre By Train: Corniglia

Saben limang desa wis Pesona tartamtu sawijining. Corniglia khusus awit iku ora ing panté. Nanging, apa kurang ing pesisir, iku luwih saka ndadekake munggah kanggo karo kaendahan dhewe unik. Corniglia ngrasa luwih adoh tinimbang ing desa liyane. Nanging, iku nawakake atmosfer liyane anteng lan lokal. Désa iki asring diduga kanggo tilase arduous sawijining. Boten kados ing desa liyane sing bisa ngrambah dening prau, Corniglia ing ndhuwur gunung lan ora akses segara. Cara mung kanggo nggayuh iku kanggo ndharat ing path Cinque Terre utawa kanggo njupuk Sepur. Nanging, iku penting kanggo cathetan sing Sepur ora ngéman marang kowé apa gaweyan fisik. Sampeyan isih kudu lumaku sawetara undhak-undhakan kanggo tekan tengah desa lan ndeleng kabeh nawakake désa cilik.

Corniglia wis viewpoint Fantastic sing ngijini sampeyan ndeleng paling bukit lingkungan lan segara jembar. The Belvedere ing desa iku panggonan kang gedhe kanggo pindhah lan njupuk ing kaendahan saka Cinque Terre. Sawise sampeyan apa sing bisa seneng roso nawakake desa, saka pesto sange anggur éca. Corniglia wis sugih sajarah nggawe anggur, lan yen sampeyan cukup Bejo befriend warga, sampeyan bisa rasa lan sinau bab anggur sing.

La Spezia kanggo Trains Corniglia

Florence kanggo Trains Corniglia

Manarola kanggo Trains Corniglia

Levant kanggo Trains Corniglia

 

 

4. Vernazza

Vernazza dianggep minangka salah siji sing paling desa ayu ora mung Cinque Terre, nanging kabeh negara Italia. Iku mesthi ing Permata penobatan saka Cinque Terre sing ndadekake akeh tiba ing katresnan karo lelampahan. Wis aran liyane elegan lan tradisional sing desa liyane lack. Pemanen sing karo pangan ngédap lan pandelengan apik, lan sampeyan njaluk panggonan sing njamin madue. Priksa manawa kanggo ngunjungi kraton Doria nalika ing Vernazza. Isine siji saka menara asli pungkasan sing dilindhungi ing wong saka puluh desa ago.

Corniglia kanggo Trains Vernazza

Florence kanggo Trains Vernazza

Bologna kanggo Trains Vernazza

Riomaggiore kanggo Trains Vernazza

Vernazza Coast

 

5. Guide cepet Kanggo Cinque Terre By Train: Monterosso Al Mare

Monterosso al Mare punika temtu touristy paling lan resort kaya kutha ing Cinque Terre. Wis mobil, Hotel lan pesisir krikil sampurna kanggo turis. Yen sampeyan pengin visit part sange saka Italia, nanging seneng getar liyane modern, banjur Monterosso iku kanggo sampeyan. Monterosso wis promenade sing sampurna kanggo kawi sore, lan malah luwih, padha duwe nggoleki panedhaan sing bakal nggawe sapa seneng laut.

Roma kanggo Trains Tivoli

Tivoli kanggo Roma Trains

Perugia kanggo Trains Tivoli

Orvieto kanggo Trains Tivoli

Monterosso Al Mare Sea

 

Kaya sing awakmu weruh, Cinque Terre wis akèh kanggo nawarake pengunjung sing arep nemu pengalaman Italia unik. Wis limang desa unik sing janji pengalaman iso lali. Buku Ticket kanggo Train Panjenengan lan supaya dhewe nemu ngulandara sing kados sembarang liyane.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “Guide cepet: Cara Travel Cinque Terre By Train” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/guide-travel-cinque-terre-train/ – (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)