(Paling Keri Dianyari On: 19/09/2020)

Prancis wis dawa wis favorit lan salah siji saka wisata paling populer destinasi ing Eropa. Given sing iku negara paling gedhé ing Eropah kulon, iku ndadekake pangertèn kanggo lelungan kanthi Sepur. Pamaréntah Perancis wis nandur modhal ing garis-kacepetan dhuwur (emas gedhe kacepetan line TGV) lan dhuwur-kacepetan sepur (Great Sepur TGV emas Speed ​​Train). Ana luwih saka 1056 mil (1700 km) saka garis-kacepetan dhuwur darmabakti uga ewu mil saka garis utama lan cilik. Meh kabèh negara diaksès liwat railways Prancis. sepur Prancis sing efisien, cepet, lan bakal njaluk sampeyan ngendi sing dipengini ing negara uga kanggo utawa saka negara tanggané. Yen lelungan pisanan-wektu ing Prancis, Cara paling apik kanggo njaluk watara nggunakake travel Sepur liwat planning trip ati. Nanging, jaringan alur bisa dadi cilik bingung, utamané nalika sampeyan ora nganggo utawa maca Prancis. Kanggo bantuan panjenengan ngerti sistem Sepur ing Prancis, kita wis digawe guide lengkap kanggo lelungan ing saindhenging Prancis dening Sepur.

Ing pandhuan iki, sampeyan bakal mangerteni sampeyan kudu ngerti kanggo nggawe rencana lelungan pribadi. Kita uga bakal nyedhiyani informasi perusahaan sepur beda sing operate ing Prancis lan ing jinis sepur. Kita bakal menehi tips terkenal ing tuku karcis kanggo rega paling, navigasi sistem KA, keuntungan saka liwat alur, lan njupuk sak Prancis saka Paris. Tansah maca The Complete Guide To Travel In France By Train kanggo nemokake cara kanggo lelungan kanggo Prancis dening Sepur.

 

Carane Tiket Kanggo Tuku Sepur Ing Prancis

Ing endi bisa tuku karcis sepur kanggo trip ke Perancis?

Ana sawetara cara sing gampang lan trep utawa situs kanggo tuku Perancis karcis sepur. Padha nyedhaki gampang kanggo nggunakake, nanging akeh wong teka karo quirks lan oddities dhewe kita kudu nggawa metu.

 

Simpen a Train perusahaan sing digital lan nuwuhake alur ticketing. Dolan maring website, mbandhingaké Sepur rego karcis, milih baris Sepur, lan ngetik jog pengin. Sampeyan bisa mbayar nganggo kertu kredit utawa malah Bitcoin. Ing kasus rega tiket Sepur kang irungnya, platform bakal supaya ngerti lan bantuan ijol-ijolan kanggo rega murah.

 

When ngakses situs web resmi French Railways, sampeyan bakal paling mbokmenawa njaluk redirected menyang RailEurope.com, kang partner resmi Amérika Lor French Railways. Nanging, sampeyan ora bakal tansah golek rego karcis murah ing Rail Europe. Mulane, sampeyan kudu ngelingake yen rego rute sepur sing paling murah ana ing Simpen A Train.

 

Amsterdam kanggo Paris Trains

Nice to Trains Marseilles

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

 

Automated machines to Buy Train Tickets in France

 

Ing Train Station

Ana rong cara kanggo tuku karcis sepur Perancis ing stasiun - saka jendhela tiket lan ing mesin vending. Inggris-pamicara bisa tuku salah siji cara, nanging yen Inggris ora apik lan ora bisa komunikasi karo wong ing jendela tiket uga, mesin vending iku nang paling. Iku gampang kanggo navigasi, lan sampeyan malah bisa ngganti setelan basa. Tuku karcis saka mesin vending mbutuhake Chip a & kertu kredit PIN.

 

Aku kudu nglumpukake tiket online?

Ana sawetara cara ngempalaken karcis:

  • Pick munggah ing stasiun. Kanggo ngumpulake karcis ing stasiun, sampeyan bisa nggunakake nomer pesenan informasi utawa kertu kredit (kang padha digunakake kanggo tuku karcis).
  • Print-ing-ngarep karcis. Sawise nampa karcis elektronik, sampeyan bisa print wong lan nuduhake menyang dirijen Sepur sing ngecek karcis.
  • karcis Elektronik. Yen sampeyan ora pengin print karcis, sampeyan bisa ngundhuh menyang telpon utawa tablet. Sampeyan mung bisa nuduhake dirijen tiket liwat layar telpon utawa tablet.
  • karcis sering dipun kirim. Sawetara layanan kurban pilihan saka ngirim sampeyan karcis liwat mail biasa. Nanging, sing proses alon banget, lan mila, ora pilihan dianjurake.

 

Aku kudu tuku karcis sepur ing advance?

Iku bisa bingung ngerti kang karcis sepur bisa dituku kapan lan kang kudu tuku ing advance amarga ana sawetara jinis sepur lan layanan Sepur beda.

Regional / sepur lokal. sepur regional lan lokal nyambung suburban wilayah lan regional. RER lan Transilien connect suburban Paris, nalika TER sepur (Train Regional Expres) sing sepur regional sing nyambung pusat regional karo kutha-kutha cilik. Sampeyan ora kudu tuku karcis sepur regional lan lokal ing advance, mung tuku mau tengen sadurunge departure.

  • sepur Intercite (IC). Lan Intercites Sepur iku sepur express sing ora lelungan ing garis-kacepetan dhuwur lan nyambung kutha uga jarak cendhek. You can purchase IC tickets in advance to get a discount.
  • dhuwur-kacepetan sepur (TGV). TGV sepur sing sepur paling cepet ing Prancis, lan karcis kanggo wong-wong mau kasedhiya kanggo tuku 90 dina ing advance. Ing prices kanggo wong-wong mau terus munggah minangka tanggal departure nyedhaki, supaya Book wong awal kanggo rega paling. A tiket dituku 90 dina ing advance bisa biaya € 30. Nanging yen padha tuku mau sawetara dina sadurunge departure, the ticket price could be as high as €100.
  • sepur International. Aturan padha ing pesenan awal aplikasi kanggo sepur internasional amarga iki uga dhuwur-kacepetan sepur.

 

Apa sing keuntungan karcis sepur pass?

Ana sawetara saka sudhut karcis sepur pass sampeyan bisa nggunakake kanggo lelungan ing saindhenging Prancis dening Sepur. Sawetara wong ngijini sampeyan kanggo lelungan ing Prancis lan negara Eropa liyane, lan banjur ana liwat alur sing namung kanggo lelungan ing Prancis. Boten kados karcis sepur biasa, karcis sepur pass teka karo sawetara keuntungan:

  • keluwesan. Kanthi tiket sepur pass, sampeyan njaluk travel Sepur Unlimited. Cukup menyang stasiun kapan kowe kaya, perangko pass alur ing kantor stasiun lan njaluk ing Sepur sabanjuré kasedhiya.
  • diskon. Rail liwat biasane teka karo inclusions discounts kanggo wisata, nggawe wong pilihan banget kanggo budget lelungan. Padha bisa dadi dhuwit-saver ageng, kang utama alesan wong tuku liwat alur. karcis-menit pungkasan Sepur bisa uga larang regane yen ora Book mau ing advance.
  • Penak. Sampeyan ora perlu kanggo sumelang bab tuku tiket saben-saben sampeyan pengin njupuk Sepur, nanging sampeyan kudu duwe keluwesan wiwit sampeyan ora bakal duwe papan panggonan ing saben Sepur sing wishes.

 

Kang alur pass tiket ngirim aku tuku?

Nalika mundhut tiket sepur pass, sampeyan bisa milih antarane Prancis Country Pass lan Multi-Negara Pass (Eurail Global Pass).

ing Prancis Country Pass iku nang paling yen sampeyan mung lelungan ing Prancis amarga menehi travel Unlimited ing jaringan alur nasional (kalebu Intercity, TER, TGC, etc.). Sampeyan bisa milih salah siji 1 kanggo 8 dina travel ing sasi uga milih antarane kelas kapisan lan kapindho. A leladen jog dibutuhake saliyane alur a pass kanggo lelungan ing dhuwur-kacepetan sepur. Kanthi pass iki, sampeyan uga nampa diskon ing macem-macem bus, Ferries, Cruises, Hotel, musium, lan attractions.

ing Eurail Global Pass iku pilihan sing luwih apik yen uga rencana kanggo lelungan menyang negara tanggané. pass multi-negara iki menehi travel Unlimited kanggo 31 negara ing Eropah (kalebu Prancis). Kanthi Eurail liwat, ora ana watesan kanggo nomer kaping sampeyan bisa nyekel Sepur. Pilih salah siji 3, 5, utawa 7 dina travel ing siji sasi utawa 10-15 dina travel ing rong sasi. Elinga nggawe leladen sadurunge departure.

Paling liwat alur sing basis kertas, lan sampeyan kudu nulis tanggal departure sadurunge trip pisanan saben dina. leladen Seat kanggo dhuwur-kacepetan sepur biaya sing bakal antarane € 10 lan € 20 saben jog, nalika leladen travel internasional sawetara saka € 35 kanggo € 89 saben jog (gumantung ing panggonan).

AN Penting Wigati: Rail Pass mung Nilai apik kanggo dhuwit yen olahraga travel kanggo luwih saka 14 dina, yen lelungan kanggo kurang, saka titik kanggo karcis sepur titik kayata apa Simpen A Train iku kurban kurban Nilai luwih kanggo dhuwit.

Kaping Sepur Marseilles menyang Lyon

Kaping Sepur Lyon menyang Paris

Lyon kanggo Paris Trains

Lyon kanggo Trains Avignon

 

 

Carane Tiket Kanggo Gunakake Train In France?

On sepur regional lan lokal, sampeyan bisa uga kudu travel karo tiket fisik. Menyang kothak Validation sadurunge departure kanggo ndhedhes utawa konfirmasi utawa tiket "cap" Panjenengan. Yen sampeyan ora sawisé bisa diowahi sadurunge departure, ngenteni dirijen kanggo perangko iku nalika ing Sepur. Ora ana leladen jog sepur regional lan lokal, supaya mung njagong ngendi wae.

On dhuwur-kacepetan sepur, ana wektu tinentu dicithak ing tiket, lan tiket mung bener kanggo sing kasebut wektu. Ana ora perlu kanggo ndhedhes utawa konfirmasi karcis amarga duwe leladen jog. Priksa manawa sampeyan nemokake mobil tengen lan lenggahan (nomer sing ditulis utawa dicithak ing tiket).

Paris kanggo Trains Rouen

Rouen kanggo Paris Trains

Paris kanggo Trains Calais

Rouen kanggo Trains Calais

paper train tickets

 

Njupuk Around France Saka Paris

Nalika turis teka Prancis, umume sing nggawe Paris minangka titik wiwitan lelungan sepur ing negara kasebut. Nalika miwiti ing Paris, sampeyan bisa tekan meh panggonan sembarang ing negara. Iki sawetara tujuan utama dadi saka stasiun sepur Parisian.

  • Gare d'Austerlitz utawa Station Train Austerlitz – Bordeaux, Limoges, Poitiers, Toulouse, Biarritz, Langkawi, lan kulon Spanyol.
  • Station Train Montparnase utawa Gare Montparnasse Kabeh TGVs kanggo kulon Prancis (Rennes, Nantes, Brest, Brittany)
  • Station Utara northeast Prancis, Valenciennes, cilik, Calais; Brussels, Cologne, lan Amsterdam (Thalys); London (Eurostar).
  • Gare de LyonKidul Prancis. Montpellier, Dijon, Lyon, Clermont-Ferrand, Besançon, Marseille, Nice. Mulhouse ing Timur Prancis. Catalonia (Girona, Barcelona), Italia, lan Swiss (Geneva, Zurich).
  • Station Railway Saint Lazare utawa Gare St. Lazare – Le Havre, Rouen, Caen, Cherbourg.
  • Station East Nancy. Reims, Metz, Strasbourg, Luxembourg, lan Jerman.

La Rochelle Trains Nantes

Toulouse kanggo Trains La Rochelle

Bordeaux kanggo Trains La Rochelle

Paris kanggo Trains La Rochelle

 

Tips Best Travel In France By Train

We nyedhiyani sampeyan karo dhaptar tips gedhe sing bakal nggawe travel Sepur ing Prancis luwih trep lan nyenengake.

  • Teka awal ing stasiun Sepur. Ati manawa dadi ing stasiun paling 20 menit sadurunge departure, utawa malah sadurungé yen sampeyan lelungan saka stasiun ageng, kayata Gare du Nord in Paris. Kanggo wisata sing ora isa ngomong Basa Prancis, ana apa-apa Samsaya Awon saka tekan mung sawetara menit sadurunge departure tanpa gadhah idea slightest saka ngendi kanggo mbukak. Sampun cukup awal bakal menehi wektu kanggo mriksa Departure Papan kanggo informasi stasiun, ngenali kang platform Sepur wis ninggalake, and find the right platform.
  • Aja ninggalake gawan unattended. Sampeyan bisa uga pengin lumaku menyang toko toko kanggo sawetara cemilan utawa banyu. Yen sampeyan arep kanggo lumaku watara, ora ninggalake tas malah unattended kanggo liya. Yen, sampeyan resiko gadhah gawan dicolong déning maling experienced. stasiun sepur utama ing Prancis (Kalebu Paris Gare du Nord, Paris Gare de Lyon, lan stasiun Is Paris Austerlitz) duwe lockers kiwa-gawan ing macem-macem ukuran. Sadurunge mlebu area lemari, nyana duwe tas X-rayed. Sawise melu, nyeleh gawan ing panon tinimbang ing spasi gawan darmabakti.
  • Paket sawetara pangan. Penumpang sing diijini kanggo ngowahi pangan dhewe lan wedang ing sepur, kang gedhe kanggo long-distance Sepur nitih. Sawetara sepur duwe cafe ing Papan, lan sing paling akeh duwe cart troli sing rawuh watara. Sayange, troli ora tansah teka, lan cafe bisa ditutup. Panganan lan ombenan ing Papan uga luwih larang. kanggo nyimpen dhuwit, Paket dhewe piknik karo pangan favorit sadurunge saben trip. Ana macem-macem toko penak paling stasiun ngendi bisa tuku pangan lan ombenan.
  • download a alur Planner app kanggo telpon. Ana sawetara alur Planner apps sampeyan bisa nginstal lan nggunakake kanggo nggawe Sepur Panjenengan travels luwih trep. Artikel Kita ngandhut kabeh info lan Sepur jadwal kanggo sepur Eropah, lan sawetara app ora mbutuhake sambungan internet. Kanthi app alur Planner, sampeyan bakal tansah ngerti apa Sepur wis arep dadi pungkasan (lan suwene) utawa ing wektu, uga kang platform bakal teka / mulih. ing kutha-kutha utama kaya Paris, ana ora siji “utama” stasiun, lan iku gampang galau siji stasiun kanggo liyane. Kanthi app tengen, sampeyan bakal manawa kowe njaluk mati ing stasiun sing bener.
  • Luggage. Nalika nerangake gawan, sampeyan bisa nggawa minangka akeh sing bisa nindakake awit ora ana watesan bobot. Sampeyan bisa nyimpen tas nduwur sirah, konco jog, utawa ing gawan a rak ing mobil.
  • First-kelas lan karte liya-kelas. Ana ora akeh bedane antarane pisanan-kelas lan montor liya-kelas. Nanging, iku tenang ing kelas kapisan, lan kursi sing dicokot ageng. mobil liya-kelas uga sampurna nyaman. It’s worth mentioning that first-class tickets cost about 1.5x more than the second-class fare.
  • Sampeyan ora bisa mbalekaken karcis mirah. Perhaps the only downside to cheap tickets is that they cannot be changed or refunded.
  • mesin poto-layanan. Nalika nggunakake mesin tiket poto-bantu, sampeyan bisa milih pilihan basa Inggris, supaya ana ora perlu kanggo sumelang yen ora isa ngomong Basa Prancis.
  • Mbeta pit. On sepur lokal lan regional, sampeyan bisa njupuk pit karo sampeyan gratis pangisian daya. TGVs lan Intercity Night (sepur sewengi) ing sawetara rute ngijini sampeyan kanggo njupuk mancal kanggo ragad cilik (biasane babagan € 10). On sepur liyane TGV, sampeyan bakal kudu sijine Bicycle ing tas mancal zip-munggah.
  • nggawe sambungan. Bebarengan lelampahan, trip bisa njaluk sampeyan kanggo ngganti sepur. Ngoper sepur sing biasane cepet lan gampang, supaya ana ora perlu kanggo sumelang yen ora duwe cukup wektu antarane sepur. A sambungan Sepur bisa ndherek lumampah kanggo sisih liya platform utawa sisih liyane saka stasiun Sepur.
  • Ngerti jeneng stasiun Sepur. kutha-kutha gedhe duwe sawetara stasiun sepur, kang bisa nggawe kebingungan. Yen sampeyan ora bisa apal jeneng sing, nulis mau mudhun ing Piece saka kertas, nyimpen ing telpon, utawa nggunakake app alur Planner.
  • Mind Sepur serangan. Prancis misuwur serangan Sepur, lan padha tansah ngelekake umum sadurunge arep ing siji. Nalika sawetara sepur isih bakal mbukak, serangan soko kanggo manungsa waé pituwas kanggo yen sampeyan pengin supaya inconveniences utama.
  • Gunakake Chip & kertu kredit PIN. Kanggo tuku tiket ing kiosk tiket otomatis, sampeyan kudu Chip a & kertu kredit PIN, supaya priksa manawa sampeyan ngerti kode PIN, sanajan aku ora nyaranake, wiwit banget larang.

Paris kanggo Trains Marseilles

Marseilles kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Marseilles kanggo Trains Clermont Ferrand

 

Complete Guide To Travel In France By Train

Kota-kota gedhe ing Prancis sing disambungake dening TGV – jaringan sepur-kacepetan dhuwur karo sepur sing lelungan ing kecepatan saklawasé 200 mph. Kecepatan iki, all areas of France are within your reach.

 

We dirancang pandhuan iki “Complete Guide To Travel In France By Train” kanggo menehi pangerten kuwat saka carane sistem alur French dianggo lan bantuan yen sampeyan mikir babagan njupuk Sepur nanging ora yakin apa apa utawa ngendi kanggo miwiti. Apa sing ing ngulandara backpacking, trip bisnis, utawa ing liburan kulawarga, kita wis tak sampeyan dijamin, Simpen A Train punika nyeleh kanggo tuku karcis sepur.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “The Complete Guide To Travel In France By Train” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/guide-travel-france-train/ Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)