(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 19/09/2020)

Perancis geus lila paporit na salah sahiji turis nu pang populerna maksud di Éropa. Nunjukkeun yen ieu nagara panglegana di Éropa barat, ngajadikeun rasa ka perjalanan ku karéta. Pamarentah Perancis geus invested di garis-speed tinggi (emas ageung speed garis TGV) jeung karéta-speed tinggi (Hébat karéta TGV emas Speed ​​Train). Aya leuwih ti 1056 mil (1700 km) tina garis-speed tinggi dedicated ogé rébuan mil tina garis utama jeung leutik. Ampir sakabéhna nagara téh diaksés via karéta Perancis. karéta Perancis urang anu efisien, gancang, sarta bakal meunang maneh dimana rék balik dina nagara sakumaha ogé atawa ti sagala negri jiran. Mun anjeun anu traveler mimitina-waktos di Perancis, cara pangalusna keur meunang sabudeureun maké perjalanan karéta téh liwat tata lalampahan ati. Sanajan, éta jaringan rail tiasa janten sakedik matak ngabingungkeun, utamana lamun anjeun teu nyarita atawa maca Perancis. Pikeun pitulung anjeun ngartos sistem karéta di Perancis, kami geus nyiptakeun pituduh nu lengkep ka perjalanan sakuliah Perancis ku karéta.

Dina Buku ieu, anjeun bakal manggihan sagalana nu peryogi kauninga ka nyieun rencana lalampahan pribadi Anjeun. Urang ogé bakal nyadiakeun informasi dina pausahaan karéta béda nu beroperasi di Perancis sarta jenis karéta. Maka kami bakal méré Anjeun tips berharga dina meuli tiket kanggo harga panghandapna, nganapigasi sistem kareta, mangpaat pas rail, jeung lalaki di sabudeureun Perancis ti Paris. Tetep maca The lengkep Guide Pikeun Travel Dina Perancis Ku Train pikeun manggihan cara perjalanan ka Perancis ku karéta.

 

Kumaha Tiket Ka Toko Train Dina Perancis

Dimana abdi tiasa meser tiket karéta keur lalampahan ka Perancis?

Aya sababaraha metodeu nu panggampangna tur merenah atanapi situs web keur meuli Perancis tiket karéta. Aranjeunna cukup gampang pikeun pamakéan, tapi loba di antarana datangna kalawan quirks na oddities sorangan yén urang kudu nunjuk kaluar.

 

Simpen a Train nyaéta parusahaan nu digitized na revolutionized rail ticketing. Didatangan website maranéhanana, ngabandingkeun karéta ongkosna, milih garis karéta, tur ngetik tina korsi rék. Anjeun tiasa mayar kalayan kartu kiridit atawa malah bitcoin. Bisi harga tiket karéta anjeun pakait, platform bakal ngantep anjeun terang tur pitulung nu tukeur eta pikeun harga handap.

 

When aksés dina situs wéb resmi na Kareta api Perancis, anjeun bakal paling meureun perlu dialihkeun ka RailEurope.com, nu mitra resmi Amérika Kalér of French Kareta api. Sanajan, Anjeun moal salawasna neangan nu ongkosna cheapest on Rail Éropa. kituna, anjeun kedah salawasna nengetan yén ongkos karéta anu paling murah nyaéta di Jimat A Train.

 

Amsterdam ka Paris Kareta

Hade ka Kareta Marseille

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

 

Automated machines to Buy Train Tickets in France

 

Di stasiun karéta

Aya dua cara pikeun meuli tiket karéta Perancis di stasion - tina jandela tikét na di mesin vending. English-speaker tiasa mésér éta cara boh, tapi lamun Inggris anjeun henteu alus anu teu tiasa komunikasi sareng jalma nu di jandela tikét ogé, mesin vending téh pangalusna alungan Anjeun. Ieu gampang pikeun nganapigasi, jeung anjeun malah bisa ngarobah setélan basa na. Meuli tiket ti mesin vending merlukeun Chip a & kartu kiridit PIN.

 

Kumaha carana abdi kedah ngumpulkeun tikét online kuring?

Aya sababaraha metodeu ngumpulkeun tiket Anjeun:

  • Nyokot di stasion. Pikeun ngumpulkeun tiket anjeun di stasion, anjeun bisa make nomer booking informasi atawa kartu kiridit (hiji sami nu Anjeun pake meuli tiket).
  • Print-di-ngarep tiket. Saatos Anjeun nampa tiket éléktronik, Anjeun bisa nyitak aranjeunna sarta némbongkeun aranjeunna kana konduktor karéta anu cek tiket.
  • tiket éléktronik. Mun anjeun teu hoyong nyitak tiket Anjeun, Anjeun bisa ngundeur éta ka telepon Anjeun atawa tablet. Anjeun ngan bisa némbongkeun konduktor tikét liwat layar telepon atawa tablet Anjeun.
  • tiket mailed. Sababaraha layanan nawiskeun pilihan tina ngirim anjeun teh tiket via surat nu biasa. Sanajan, nu mangrupakeun prosés pisan slow, sahingga, lain pilihan disarankeun.

 

Atuh meuli tiket karéta sateuacanna?

Ieu bisa matak ngabingungkeun uninga mana tiket karéta bisa dibeuli iraha jeung mana nu kudu meuli sateuacanna sabab aya sawatara jenis karéta jeung jasa karéta béda.

Régional / karéta lokal. karéta régional jeung lokal nyambung wewengkon suburban tur régional. RER jeung Transilien Sambungkeun suburban Paris, waktu ter karéta (Karéta Daerah Expres) aya karéta régional nu nyambung hubs régional jeung kota leutik. Anjeun teu kudu meuli tiket karéta régional jeung lokal sateuacanna, ngan meuli eta katuhu saméméh miang.

  • karéta Intercite (OH KITU). Hiji Intercites karéta mangrupa karéta express nu henteu perjalanan dina garis-speed tinggi na nyambungkeun dayeuh ogé jarak pondok. You can purchase IC tickets in advance to get a discount.
  • karéta-speed tinggi (TGV). TGV karéta nu karéta panggancangna di Perancis, sarta tiket keur aranjeunna anu sadia pikeun meuli 90 dinten sateuacanna. Harga maranehna nuluykeun naek saperti tanggal miang ngadeukeutan, jadi buku aranjeunna mimiti pikeun harga panghandapna. A tikét dibeuli 90 dinten sateuacanna bisa ngarugikeun € 30. Tapi lamun anjeun mésér aranjeunna sababaraha poé saméméh miang ka, the ticket price could be as high as €100.
  • karéta internasional. Aturan anu sarua dina booking mimiti dilarapkeun ka karéta internasional sabab ieu ogé karéta-speed tinggi.

 

Naon mangpaat tiket rail pass?

Aya rupa-rupa tiket rail lolos anjeun tiasa nganggo mun lalampahan sapanjang Perancis ku karéta. Sababaraha di antarana ngidinan Anjeun pikeun lalampahan dina Perancis jeung nagara Éropa lianna, lajeng aya pas rail anu solely keur perjalanan dina Perancis. Teu kawas tiket karéta biasa, tiket rail lolos datangna kalawan sababaraha kauntungan:

  • kalenturan. Ku tikét rail pass, anjeun meunang perjalanan karéta nu taya. Ngan balik ka stasiun iraha anjeun resep, cap lulus rail di kantor stasiun karéta jeung meunang dina karéta hareup sadia.
  • diskon. Rail pas ilaharna datangna kalawan inclusions tina diskon keur atraksi, nyieun eta hiji pilihan alus teuing pikeun anggaran travelers. Aranjeunna tiasa duit-saver badag, nu utama alesan urang meuli pas rail. tiket-menit panungtungan karéta tiasa ongkosna mahal lamun teu buku aranjeunna sateuacanna.
  • waktuna sae. Anjeun teu kedah salempang ngeunaan meuli tikét hiji unggal waktos Anjeun hoyong candak karéta a, tapi anjeun kudu gaduh kalenturan saprak anjeun moal boga tempat dina unggal karéta nu wishes.

 

Nu rail lolos tikét kedah Kuring meuli?

Nalika purchasing tiket rail pass, Anjeun bisa milih antara Perancis Nagara Pass jeung Multi Nagara Pass (Eurail Global Pass).

The Perancis Nagara Pass nyaeta pangalusna alungan Anjeun upami anjeun ngan iinditan di Perancis sabab nyadiakeun perjalanan taya dina jaringan rail nasional (kaasup intercity, ter, TGC, jeung sajabana). Anjeun tiasa milih boh 1 ka 8 dinten lalampahan dina sabulan ogé milih antara kelas kahiji jeung kadua. A ngumpulkeun korsi anu diperlukeun salian rail a lulus pikeun lalampahan dina karéta-speed tinggi. Kalawan lolos ieu, Anjeun ogé nampa diskon kana rupa beus, ferries, cruises, hotél, museum, jeung atraksi séjén.

The Eurail Global Pass mangrupakeun pilihan hadé lamun ogé rencanana lalampahan ka nagara tatangga. lolos multi-nagara ieu nyadiakeun perjalanan taya pikeun 31 Nagara béda di Éropa (kaasup Perancis). Kalawan Eurail pas, euweuh wates pikeun lobana kali anjeun bisa nyekel karéta a. milih boh 3, 5, atawa 7 dinten lalampahan dina sabulan atawa 10-15 dinten lalampahan dina dua bulan. Inget sangkan reservations saméméh miang.

Paling pas rail nu basis kertas, tur anjeun bakal kudu nulis tanggal miang anjeun méméh lalampahan munggaran unggal dinten. reservations korsi pikeun karéta-speed tinggi bakal ngarugikeun anjeun diantara € 10 sarta € 20 per korsi, bari reservations perjalanan internasional dibasajankeun € 35 nepi € 89 per korsi (gumantung kana tujuan).

AN CATETAN penting: Rail Pass mangrupa ukur nilai alus duit lamun ngalatih lalampahan ka leuwih ti 14 poé, lamun indit pikeun kirang, ti titik ka tiket karéta titik kayaning naon Simpen A Train nyaeta kurban nawiskeun nilai hadé duit anjeun.

Marseilles ka Lyon Train waktos

Paris ka Latih Train waktos

Lyon ka Paris Kareta

Lyon kana Kareta Avignon

 

 

Kumaha Tiket Pikeun Paké Train Dina Perancis?

Dina karéta régional jeung lokal, Anjeun bisa kudu perjalanan sareng tikét fisik. Balik ka kotak validasi saméméh miang anjeun sangkan méré konfirmasi atanapi tikét "cap" Anjeun. Lamun teu sangkan méré konfirmasi deui saméméh miang, ngadagoan konduktor ka cap eta bari di karéta nu. Aya henteu reservations korsi pikeun karéta régional jeung lokal, jadi ngan diuk mana.

Dina karéta-speed tinggi, aya hiji waktos husus dicitak dina tikét Anjeun, jeung tikét téh ngan valid pikeun nu waktu nu ditangtukeun. Aya perlu sangkan méré konfirmasi tiket anjeun sabab boga ngumpulkeun korsi. Pastikeun yén anjeun manggihan mobil katuhu na korsi (nu nomer anu ditulis atawa dicitak dina tikét Anjeun).

Paris keur Kareta Rouen

Rouen ka Paris Kareta

Paris keur Kareta Calais

Rouen kana Kareta Calais

paper train tickets

 

Meunangkeun Kira Perancis Ti Paris

Nalika wisatawan datang ka Perancis, seuseueurna diantarana ngajantenkeun Paris salaku titik awal pikeun perjalanan karéta di jero nagara. Nalika dimimitian di Paris, anjeun bisa ngahontal ampir tujuan sagala jero nagara. Ieu sababaraha maksud utama dilayanan ti stasiun karéta Parisian.

  • Gare d'Austerlitz atawa Stasiun Kereta Api Austerlitz – Bordeaux, Limoges, Poitiers, Toulouse, Biarritz, tur, jeung barat Spanyol.
  • Stasiun Kereta Api Montparnase atawa Gare Montparnasse Kabéh TGVs ka Perancis barat (Rennes, Nantes, Brest, Brittany)
  • Gare du Nord kalér Perancis, Valenciennes, leutik, Calais; Brussel, Cologne, jeung Amsterdam (Thalys); London (Eurostar).
  • Gare de LyonKidul Perancis. Montpellier, Dijon, Lyon, Clermont-Ferrand, Besançon, Marseille, Alus. Mulhouse di Wétan Perancis. Katalonia (Girona, Barcelona), Itali, sarta Swiss (Jenéwa, Zurich).
  • Stasion karéta Saint Lazare atawa Gare St. Lazare – Le Havre, Rouen, Caen, Cherbourg.
  • Stasion wétan Nancy. Reims, metZ, Strasbourg, Luksemburg, jeung Jerman.

La Rochelle kana Kareta Nantes

Toulouse kana Kareta La Rochelle

Bordeaux ka Kareta La Rochelle

Paris keur Kareta La Rochelle

 

Tips pangalusna Pikeun Travel Dina Perancis Ku Train

Urang nyadiakeun Anjeun sareng daptar tips hébat anu bakal nyieun lalampahan karéta anjeun di Perancis leuwih merenah tur nikmat.

  • Anjog mimiti di stasiun karéta. Jadi pasti aya di stasiun karéta sahanteuna 20 menit saméméh miang, atawa malah baheula lamun keur iinditan ti stasiun karéta badag, saperti Gare du Nord di Paris. Pikeun wisata anu teu nyarita Perancis, aya nanaon goreng ti anjog ukur sababaraha menit saméméh miang tanpa ngabogaan pamanggih slightest of dimana buka. Sesampainya cukup mimiti bakal mere Anjeun waktos mariksa miang Board pikeun émbaran stasiun, ngaidentipikasi nu platform karéta anjeun ninggalkeun, and find the right platform.
  • Pernah ninggalkeun bagasi Anjeun unattended. Anjeun bisa rék leumpang ka warung caket dieu pikeun sababaraha snacks atawa cai. Lamun mutuskeun leumpang sabudeureun, ulah ninggalkeun kantong malah unattended anjeun kadua. sabalikna, Anjeun resiko gaduh bagasi Anjeun dipaling ku maling ngalaman. stasiun karéta utama di Perancis (Kaasup Paris Gare du Nord, Paris Gare de Lyon, sarta stasiun nyaeta Paris Austerlitz) gaduh loker ditinggalkeun-bagasi di sagala rupa ukuran. Sateuacan anjeun ngetik daérah ganti, nyangka boga tas Anjeun X-rayed. sakali onboard, nempatkeun bagasi Anjeun dina eyesight anjeun tinimbang dina spasi bagasi dedicated.
  • Pek sababaraha dahareun. Panumpang keur diwenangkeun pikeun mawa kadaharan sorangan jeung inuman kana karéta, nu gede pikeun jarak jauh karéta rides. Sababaraha kareta boga cafe di dewan, sarta lolobana ti maranéhanana boga karanjang trolley nu asalna di sabudeureun. lebar, trolley teu salawasna datangna, na warnet bisa ditutup. Kadaharan jeung inuman dina dewan oge leuwih mahal. ka nyimpen duit, pak diri hiji piknik dahareun karesep anjeun méméh unggal lalampahan. Aya rupa-rupa toko genah di paling stasion karéta dimana Anjeun bisa meuli dahareun jeung inuman.
  • download a rail Nu Ngarencana aplikasi pikeun telepon anjeun. Aya anu sauntuyan rail Nu Ngarencana aktip anjeun tiasa install na make nyieun karéta anjeun ngumbara leuwih merenah. artikel kami ngandung sakabéh info na karéta di jadwal keur karéta Éropa, jeung sababaraha aktip teu merlukeun hiji sambungan internét. Sareng aplikasi rail Nu Ngarencana, Anjeun bakal salawasna nyaho naha karéta anjeun bade jadi telat (sarta ku sabaraha lila) atawa dina waktu, sakumaha ogé nu platform eta bakal anjog / indit. Di kota utama kawas Paris, aya teu salah “utama” setasion, tur éta gampang keur galau hiji stasiun pikeun sejen. Jeung aplikasi katuhu, anjeun bakal pastikeun yén anjeun turun di stasiun bener.
  • bahasi. Lamun datang ka bagasi, Anjeun bisa mawa saloba anjeun bisa mawa saprak aya euweuh wates beurat. Anjeun tiasa nyimpen tas Anjeun overhead, tukangeun korsi Anjeun, atanapi di bagasi a rak dina mobil anjeun.
  • Mimitina-kelas na tiket kadua kelas. Aya henteu jauh bédana antara mimiti-kelas jeung mobil kadua kelas. Sanajan, éta quieter di-kelas munggaran, jeung korsi nu bit badag. mobil kadua kelas oge sampurna nyaman. It’s worth mentioning that first-class tickets cost about 1.5x more than the second-class fare.
  • Anjeun teu bisa ngabalikeun duit tiket mirah. Perhaps the only downside to cheap tickets is that they cannot be changed or refunded.
  • mesin timer jasa. Lamun maké mesin tikét timer porsi, Anjeun bisa milih pilihan basa Inggris, jadi aya nu teu kudu salempang lamun teu nyarita Perancis.
  • Mawa sapedah hiji. Dina karéta lokal jeung régional, Anjeun tiasa nyandak jalur sapedah hiji sareng anjeun haratis. TGVs na Intercity Peuting (karéta sapeuting) dina sababaraha ruteu ngidinan Anjeun pikeun nyandak sapédah pikeun fee leutik (biasana ngeunaan € 10). Dina karéta séjén TGV, Anjeun kudu nyimpen sapedah di anjeun dina kantong sapédah pos-up.
  • nyieun koneksi. Sapanjang perjalanan, lalampahan anjeun bisa merlukeun anjeun ngarobah karéta. Ngalihkeun karéta téh ilaharna gancang jeung gampang, jadi aya nu teu kudu salempang lamun teu boga cukup waktu antara karéta. Hiji konéksi karéta bisa ngalibetkeun leumpang ka sisi sejen tina platform atawa bagian séjén tina stasiun karéta.
  • Nyaho di ngaran stasiun karéta. dayeuh badag boga sababaraha stasion karéta, nu bisa nyieun bingung. Lamun teu bisa ngapalkeun ngaran maranéhna, nulis éta ka handap dina salembar kertas, simpen eta dina telepon, atawa ngagunakeun aplikasi rail Nu Ngarencana.
  • Kapikiran dina karéta panarajangan. Perancis geus dipikawanoh pikeun panarajangan karéta, jeung maranéhna salawasna ngingetkeun umum saméméh jalan salah. Bari sababaraha karéta kénéh baris ngajalankeun, panarajangan mangrupakeun hal mun nengetan bayar mun lamun hayang ulah aya inconveniences utama.
  • Pamakéan nandakeun Chip & kartu kiridit PIN. Mésér tikét dina hiji kios tikét otomatis, anjeun bakal kedah Chip a & kartu kiridit PIN, jadi pastikeun anjeun terang kodeu PIN Anjeun, sanajan urang teu nyarankeun eta, saprak na pisan mahal.

Paris keur Kareta Marseille

Marseille ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Marseille kana Kareta Clermont Ferrand

 

Complete Guide To Travel In France By Train

Kabéh kota utama di Perancis disambungkeun ku TGV – éta jaringan karéta-speed tinggi jeung karéta nu perjalanan di speeds of ampir 200 mph. Di speeds ieu, all areas of France are within your reach.

 

Urang dirancang pituduh kieu “Lengkep Guide Pikeun Travel Dina Perancis Ku Train” méré anjeun pamahaman kuat kumaha sistem rail Perancis jalan na pitulung Anjeun lamun aya pamikiran ngeunaan nyokot karéta a tapi teu pasti naon nu kudu atawa tempat pikeun ngamimitian. Naha anjeun dina petualangan backpacking, lalampahan bisnis, atawa dina liburan kulawarga, kami geus ngagaduhan anjeun katutupan, Simpen A Train teh nempatkeun mésér tikét karéta.

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “The lengkep Guide Pikeun Travel Dina Perancis Ku Train” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/guide-travel-france-train/ Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)