(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 03/03/2020)

film Harry Potter éta runtuyan pilem tersukses sadaya waktos. Many of the scenes from the Harry Potter films were shot within London itself. Whether you are a die hard fan of the Harry Potter movie or book series, London téh undoubtedly tempat pangalusna pikeun didatangan pikeun hiji pangalaman Harry Potter otentik. Hoyong terang kumaha 5 Tempat nganjang keur anjeun Harry Potter sabtu minggu di London? Simpen A Train geus disusun daftar ieu sangkan wizarding petualangan anjeun hiji hiji gampang jeung leuwih seru!

 

1. Harry Potter sabtu minggu: Warner naros Studios Tour London

Ieu teh pangalaman pamungkas dina buku kami! Tempo leungeun mimiti susunan, kostum, sarta prop dipaké di sakabéh film Harry Potter! Hambalan jero sababaraha lokasi pilem kaasup; Tembok Aula, kantor Dumbledore na Hagrid hut.

Dimana pikeun manggihan ieu? kantor on leuwih ka Warner naros. Studio Tour London. The Nyieun tina Harry Potter mangrupakeun atraksi publik di Leavesden di tenggara Inggris. Teu aya patalina jeung Wizarding Dunya of Harry Potter tina taman tema Universal Studios. Ieu mangrupakeun némbongkeun permanén ngalamar hiji otentik balik layar glimpse sahiji film Harry Potter. Boga dinten gaib kaluar sareng balik layar wisata sahiji film Harry Potter dina Warner naros. Studio Tour London.

Kareta Amsterdam Pikeun London

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Studio tour while on Harry Potter Weekend in London

 

2. Harry Potter sabtu minggu: Grab Sababaraha Merch Dina Platform 9 3/4

Raja Palang Station nyaeta, tangtosna, titik miang pikeun siswa Hogwarts Sakola elmu sihir jeung Wizardry, tina anu murid nu kawentar na, Harry Potter, attends. The Hogwarts Express departs ti Platform 9 ¾.

Dina Kings Palang Station, nu utama setasion kereta api di London pikeun karéta keur Edinburgh jeung Skotlandia, a objek wisata geus ngadeg, sareng bagasi trolley satengah study di témbok, dimana anjeun tiasa deui enact sorangan moment Harry Potter Anjeun.

Pikeun nyimpen kamacetan ku antrian jalma, ieu ayeuna bisa kapanggih di wewengkon aula utama stasiun Kings Palang, teu antara platform 9 jeung 10 anjeun bisa pikir.

Antara jam 9 enjing na 9 pm bisa mayar ka boga fotografer profésional sarta asisten pitulung anjeun meunang poto pangsaena, kumplit jeung Harry Potter sal jeung / atawa wand. Anjeun masih bisa nyandak poto sorangan didieu haratis.

Lamun ukur bisa didatangan salila période puncak jeung boga duit cadang, anjeun bisa hayang mertimbangkeun purchasing VIP Poto Pass lanyard. Ieu ngawengku platform a 9 ¾ lanyard, photograph sarta antrian Anjeun luncat, kabeh keur £ 20.

Stasion ieu aya ayeuna home ka warung Harry Potter ngaranna Platform 9 3/4 dimana anjeun bakal manggihan sakabéh wares wizarding Anjeun. Anjeun malah bisa meuli Hogwarts surat pribadi di dieu pikeun £ 15 atawa malah hiji pribadi Hogwarts batang pikeun £ 65!

Calais ka London Kareta

Bruges ka London Kareta

Den Haag ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

 

Harry Potter Weekend in London

3. tinggal: The Wizard Kamar Dina éta Georgian House Hotel

Tiap kamar fitur patri jandéla kaca, tembok batu, na opat ranjang poster, bari kai ngaduruk kompor, cauldrons, sarta tapestries ngalengkepan gambar enchanting di hotél London ieu. Hal ieu dijamin make aran gaib.

Antwerp ka London Kareta

Ghent ka London Kareta

Middelburg ka London Kareta

Leiden ka London Kareta

 

 

4. Harry Potter sabtu minggu: Mibanda A Inuman di Cauldron

Naon téh Harry Potter sabtu minggu di London tanpa ngusahakeun hiji Cauldron? Cocktail Garapan gaib Ieu 1 hr 45 mnt kelas immersive di London. Sunda robes Anjeun, grab wands Anjeun tur meunangkeun siap pikeun paling berjiwa kelas Potions anjeun acan, kalawan ieu immersive gaib cocktail Garapan pikeun Dua di The Cauldron, London.

Di stasiun gawe interaktif Anjeun, anjeun bakal meunang pikeun nguji kaluar magic Anjeun wand ku tuang a wilujeng sumping inuman. Anjeun lajeng bakal make kaahlian mixology molekular husus ka brew elixirs nikmat Anjeun, nu masing-masing kudu Tret béda jeung épék. Meunang siap gaul nepi sababaraha magic di London paling pangalaman enchanting cocktail!

Naon Kaasup?

  • 1 jam 45 menit immersive pangalaman cocktail gaib pikeun dua di The Cauldron, London
  • magic Gawe wands na robes disadiakeun
  • Jieun tilu inuman maké mixology molekular
  • bébas alkohol, gluten sarta pilihan vegan sadaya sadia
  • pak kado pangalaman kaasup voucher pribadi sarta Kartu pesen
  • pembatalan indemnity

Den Helder ka London Kareta

Maastricht ka London Kareta

Cologne ka London Kareta

Bonn ka London Kareta

 

Go to Cauldron on your Harry Potter Weekend in London

 

5. Tempo wisata Ti The Buku Jeung Pilem Dina Hiji Muggle Leumpang Tour

The 2.5 jam Muggle Leumpang Tour nyertakeun seueur London ciri disebutkeun dina buku, kaasup Jumlah 12 Grimmauld Tempat jeung Departemen Magic. Anjeun oge bakal didatangan jalan na alleys yén éta inspirasi keur loba ti séri lokasi kayaning; Diagon gang na Knockturn gang. Sanajan, urang bogoh kumaha wisata ieu teu ngan pangaweruh. Ogé nyadiakeun wawasan sababaraha situs sajarah anjeun bakal maot sapanjang jalan.

Düsseldorf ka London Kareta

Essen ka London Kareta

Munster ka London Kareta

Leuven ka London Kareta

 

See Sights From The Books And Movies On A Muggle Walking Tour

 

Rarasaan diideuan mun nyieun gaib sorangan maneh sabudeureun London? Paké daftar urang tina 5 Tempat nganjang keur anjeun Harry Potter sabtu minggu di London, ayeuna. Buku tiket anjeun dina menit kalayan bantuan Simpen A Train!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “5 Tempat nganjang Pikeun Harry anjeun Potter sabtu minggu Dina London” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/harry-potter-weekend-london/– (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)