(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 01/02/2020)

Simpen A Train ieu bringing anjeun 5 Paling Menawan Disumputkeun Gems Di Bélgia nganjang! Aya deui Bélgia ti saukur bir. Ngajalajah istana quirky, patung rusiah, jeung kota anu teu acan dina radar anjeun tapi sagemblengna kudu! Bélgia geus aya kakurangan disumputkeun gems anjeun bakal geura-giru turun asih.

 

1. Nu Underrated Kota Mechelen

Mechelen nyaeta satengahna antara Brussel na Antwerp. Puseur dayeuh dicirikeun ku imah Renaissance gabled, taliti disimpen, bari pasaran nu didominasi ku katedral Gothic dina hiji sisi jeung bale kota, ogé Gothic, di sisi sejen. Mechelen mindeng overlooked di ni ' mat leuwih maksud popular. Sanajan, scratch handapeun beungeut sarta anjeun bakal geura-giru manggihan nu geulis Bélgia pakampungan anu leuwih ti patut waktos anjeun bari di nagara jeung pasti salah sahiji Disumputkeun Gems Di Bélgia nganjang!

Brussel-ka-Mechlen Kareta

Antwerp ka Mechlen Kareta

Ieu-Mechlen Kareta

Bohong ka Mechlen Kareta

Mechelen Most Charming Hidden Gems In Belgium

 

2. The Sugar Town Of Tienen

The saeutik kota nu bisa (jeung gula!) Mun anjeun geus kungsi ngarasakeun gula kubus barengan anjeun seger kopi atawa cangkir tea, lajeng mamang teu éta bakal meureun geus diprosés di kota ménél Tienen. Leutik ieu kota téh teu jauh ti Leuven. Kaluar jalur keok jeung dina pisan jantung Flemish Brabant di Flanders, ieu pakampungan ieu sakali di jantung Romawi keramik jeung kaca nyieun! Ieu salah sahiji alesan utama éta salah sahiji gems Hidden Dina Bélgia nganjang!

Aya deui Tienen nu meets panon. Tingali saluareun gereja utama atra. Soak nepi ambiance jeung sampel asakan lokal (tradisional Flemish asakan ngawengku loba daging beurat staples saperti stews, meatballs, sarta mussels).

Leuwih katempo kudu nempo ciri kota téh Sint Germanuskerk, a garéja Romanesque luar biasa topped ku UNESCO belfry jeung dating deui ka abad ka-13. Salila bulan Juli jeung Agustus, konser carillon lumangsung unggal Rebo. Tambahkeun ka almenak!

Liege ka Tienen Kareta

Brussel ka Tienen Kareta

Antwerp ka Tienen Kareta

Namur ka Tienen Kareta

Tienen Most Charming Hidden Gems In Belgium

 

3. hoeilaart, Flemish Brabant

Anjeun gampang bisa nyekel karéta a kalayan bantuan Nyimpen Hiji Kareta ka Brussel. Mangka gancang tilu puluh menit numpak kidul ka kota Hoeilaart. Di dieu anjeun baris manggihan gateway ka Sonian Leuweung jeung salah sahiji 5 Paling Menawan Disumputkeun Gems Di Bélgia nganjang!

Lamun cinta Ngalanglang alam, eta anu sampurna basa, luar tina Brussel sibuk. Didatangan Leuweung Museum Jan van Ruusbroec, pikeun neuleuman ngeunaan leuweung saméméh Ngalanglang salah sahiji loba trails leumpang.

Hoeilaart boga gem disumputkeun sejen; eta imah pikeun anu pangalusna anggur di Bélgia. Hoeilaart ieu sakali katelah kaca city sabab sakabeh anggur nu dieusi imah kaca. Bari produksi geus sabagean gede leuwih taun, Hoeilaart anggur anu masih prized sabudeureun nagara, sarta aranjeunna ngajual kaluar jadi gancang, geus pangalusna pikeun pindah lempeng ka sumber pikeun meunangkeun leungeun anjeun dina eta.

Lille ka Hoeilaart Kareta

Brusseles-ka-Hoeilaart Kareta

Antwerp ka Hoeilaart Kareta

Liege ka Hoeilaart Kareta

Hoeilaart, Flemish Brabant, Belgium

 

4. Menawan Disumputkeun Gem – Tongeren, Limburg

Nganjang nu pangkolotna di kota di Belgia. Nickname ieu dibikeun alatan anak beunghar Gallo Roman sajarah. Tanda sajarah ieu téh katingali sapanjang kota, tapi titik awal pangalusna nyaéta pangajén unggul Gallo Romawi Museum. Sakali anjeun geus steeped diri dina némbongkeun interaktif, pencét jalan dina hiji timer dipandu leumpang wisata pikeun manggihan lapisan sajarah di Tongeren.

Saeutik ieu kota geus dua UNESCO didaptarkeun monumen, nu belfry tina Basilica of kami Lady na beguinage nu. Ngalenyepan kahirupan Beguines, awéwé anu dedicated diri gareja, di Beguinage Museum Beghina. dina Sundays, Tongeren sarwa Beneluxs pangbadagna pasar antik, kalawan leuwih ti 350 stallholders ngajual antik ti sajarah période.

Lamun masih keneh geus teu kungsi eusian anjeun nu baheula 5 Paling Menawan Disumputkeun Gems Di Bélgia, eureun di caket dieu Castle Alden Beisen pikeun stroll a ngaliwatan taman formal picturesque.

Maastricht ka Tongeren Kareta

Liege ka Tongeren Kareta

Aachen ka Tongeren Kareta

Bonn ka Tongeren Kareta

Tongeren, Limburg, Belgium

 

5. Menawan Disumputkeun Gem – Binche, Hainaut

Kota Binche di Belgian wewengkon Hainaut kasampak kawas loba kota leutik di Wallonia. Ieu téh hiji tunduh nurun tempat jeung ngan hiji utama objek wisata, nu alus teuing International Museum of karnaval sarta masker, atawa MUM.

Dina dinten ngarah nepi ka Ash Rebo, Binche nanaon tapi tunduh. The karnaval ti Binche nyaéta unik di dunya tur pasti a gem disumputkeun! perayaan éta ngawengku kostum elaborate, musik, menari, sarta saeutik adil tina nginum jeung senang! Éta kitu husus dina kanyataanana, mangka inscribed salaku karya tina Lisan jeung intangible Warisan ti manusa ku UNESCO.

Tradisi jeung upacara bisa sigana tos rengse inexplicable ka luar, kabeneran MUM anu aya pikeun nerangkeun sagalana dina jéntré vivid. Attending nu Karnaval of Binche anu sabenerna pangalaman unforgettable.

Brussel ka Binche Kareta

Antwerp ka Binche Kareta

Lille ka Binche Kareta

Reims ka Binche Kareta

 

 

Siap pikeun manggihan nu 5 Paling Menawan Disumputkeun Gems Di Bélgia? Lajeng kantor on leuwih kana Simpen A Train ayeuna. Buku dina menit kalawan euweuh waragad disumputkeun, gems ngan disumputkeun!

 

 

Do you want to embed our blog post “5 Most Charming Hidden Gems In Belgium” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/hidden-gems-belgium/ – (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)