(Paling Keri Dianyari On: 18/10/2019)

Kabeh turis ngimpi bab ngunjungi mutiara didhelikake ing Eropah uga metropolis Eropah penting. A foto mau seneng ngadeg jejere menara Eiffel, Colosseum utawa Big Ben ndadekake wong aran ngédap (lan kita babar blas njaluk sing!). Apa sampeyan iku Instagram madat utawa "bener" lelungan, arep panggonan ing saindhenging donya iku kabeh!

perantauan sak, Njelajah dingerteni, nyoba kanggo ketemu budaya anyar, lan pengalaman soko beda ayu. Makane lelungan nyata ora wedi Kepala mati path. Padha kaya mandheg ing kutha-kutha sing kerep ora duwe bandara lan ora tarik akeh pengunjung. Iki mutiara didhelikake ing Eropah bisa banget asring menehi gambar sing luwih apik saka negara Eropah tartamtu saka tindakan liya, pangerten bener saka bangsa. Ngunjungi wong-wong mau dening Sepur mbokmenawa cara paling apik kanggo seneng anyar mujur nengen lan mlaku saka urip. Yen lelungan, dhaftar iki kanggo sampeyan.

Kene mutiara didhelikake favorit kita ing Eropah gampang reachable dening Sepur kang tanpa mangu worth ningali.

CATETAN: Yen sampeyan mikir antarane arep bis mungsuh arep numpak sepur – pilihan ngirim mesthi dening Sepur.

 

1. Saxony, an Eclectic Mix of Nature and History and our first choice for Hidden Gems In Europe

Ora perlu kanggo langsung mental project dhewe kanggo Dresden, tenan. Dresden punika ibukutha Saxony, nanging ana sawetara bagéan saka wilayah Jerman Wétan iki worth nyebutke, banget. Sajabaning Dresden punika Benteng Konigstein. Lan yen sampeyan seneng mlaku-mlaku, sing ngirim ora kantun ing kreteg stonework ing Saxony Taman Nasional. Salajengipun, sampeyan kudu jujur ​​karo dhewe. Iku angel ngunjungi Jerman lan, ing paling sapisan, ora duwe akeh banget bir ing sawetara saka bar. Kebeneran, Saxony wis spa cilik disebut Bad Schandau, sampurna kanggo detoxing sawise wengi mabuk. Gluhwein uga kudu ing dhaftar Panjenengan wiwit iku asal kanggo pasar Natal paling tuwa ing Jerman. ing jaringan sepur Jerman banget ing wilayah iki supaya sampeyan bakal kanggo nemu kanggo menehi kebekan.

Frankfurt kanggo Trains Dresden

Dortmund kanggo Trains Dresden

Luksemburg Trains Dresden

Amsterdam kanggo Trains Dresden

 

mutiara Siningid Saxony ing Eropah

 

2. Langkawi, a Cilik, Capital Romantic

Bab ingkang sapisanan mikir yen ngomong bab Luksemburg iku bank-bank. negara iki uga dikenal persis amarga wong. Nanging Luxembourg kang steepled gréja, omah watu, lan kanal-kanal cilik nggawe ngunjungi liyane nglaras saka ngene nyana. Makane Panggonan iki salah siji saka mutiara didhelikake langka ing Eropah antarane huruf iki bawana kang. Iku Panggonan ayu, glethakaken ing titik ing endi Pétrusse lan Alzette kali ketemu. Sampeyan bisa visit sawetara saka restoran lan hip bar cedhak kothak tengah. tambahan, rue Philippe II wis Bunch saka kopi, supaya sampeyan luwih siap kanggo nglampahi sawetara duwit! kabeh Luxembourg iku panggonan sampurna kanggo romantis akhir minggu.

Cologne to Trains Luxembourg

Koblenz kanggo Trains Luxembourg

Metz kanggo Trains Luxembourg

Paris kanggo Trains Luxembourg

 

mutiara Hidden kutha Luksemburg ing Eropah

 

3. Antwerp: Diamonds, Bikes lan Beer More

Siji wektu liyane, dudu permata didhelikake, nanging kita kedah sebutno iku. Alesan punika prasaja. Antwerp iku panggonan kang gedhe kanggo mungkasi dening ing trip Sepur Luksemburg menyang Walanda. Kejabi, kutha iki wis akèh kanggo kurban, lan sampeyan kudu duwe fun ana. Yen hasrat babagan muter lan arsitektur sampeyan kudu njupuk "demo arsitektur." Thanks kanggo map kelangan, sampeyan bisa nemokake highlights kutha ing wangun favorit saka transportasi. Lan yen seneng soko "shinier", pindhah mriksa metu Antwerp Ngarep Diamonds. Sanalika, Belgia iku gedhe kanggo bir penyayang. Kasedhiya sing siji, njupuk bodo ing "De Konick", ing Antwerp pabrik kutha.

Brussels kanggo Trains Antwerp

Amsterdam kanggo Trains Antwerp

Lille kanggo Trains Antwerp

Paris kanggo Trains Antwerp

 

 

4. Camogli, a True Hidden Gems ing Eropah

mung 45 menit saka Sepur kulo adoh saka Genoa, kutha nelayan cilik iki ora duwe kathah saka kudu-sumerep. Nanging, akeh kaya sing apanggonan derrated sing nguripake metu dadi mutiara didhelikake bener Eropah, siji iki banget kudu ing dhaftar Panjenengan. Kanthi omahé warni lan lurung-lurung tajem, Camogli iku panggonan sampurna kanggo pindhah kanggo mlampah. Mlaku-mlaku liwat Camogli, sampeyan bakal sok dong mirsani hotels apik, bangunan lawas, lan bakeries cilik. Sadurunge ngerti – sampeyan bakal tiba ing katresnan karo panggonan iki! Lan yen kesel mlaku-mlaku mubeng, ana apa-apa luwih saka gadhah nedha awan ing sawetara saka restoran kutha. A wektu sampurna kanggo ngunjungi Camogli bakal May, sak iwak Festival. Daya tarik utama ing acara iki 28 ton pan. Kang digunakake, sampeyan wae tengen, iwak masak.

Florence kanggo Trains Camogli

Genoa to Camogli Trains

Roma kanggo Trains Camogli

Milan kanggo Trains Camogli

 

Gems didhelikake Ing Eropah Camogli

 

5. Langkawi, a Beach Town in England close our list of Hidden Gems In Europe

Iku angel dianggep salah siji saka mutiara didhelikake ing Eropah nalika duwe fosil dinosaurus cedhak sampeyan. Iya, maca tengen. fosil dinosaurus bisa ditemokake ing sadawaning pesisir Jurassic saka Weymouth. Nanging, ora akeh wong arep njupuk 3 jam Sepur kulo London kanggo ndeleng wong. Wong-wong sing nindakake bisa seneng beda watersports lan duwe iwak lan Kripik ing pantai. Utawa milih kanggo meal ing sawetara saka gastropubs. Wiwit pound wis rada mudhun ing wayahe, iku wektu tengen kanggo nggawe kunjungan dhateng Inggris. Lan wektu tengen kanggo ngunjungi Langkawi bakal Agustus sak Langkawi karnaval.

Amsterdam kanggo London Trains

Rotterdam kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

 

Did we help with deciding which place to visit next on your upcoming adventures? Good! Iki limang panggonan sing mung conto ing kana isih ana mutiara kapanggih lan didhelikake ing Eropah. donya kebak surprises nunggu sampeyan nemokake wong. Traveling dening Sepur bakal menehi kesempatan kanggo ndeleng lokasi iki saka amba beda. uga, sampeyan bakal seneng trip liyane. Yen sampeyan perlu bantuan planning voyage Panjenengan, utawa sampeyan pengin tuku karcis, please visit us ing SaveATrain.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/hidden-gems-europe/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)