(Last Updated On: 18/10/2019)

Kabéh wisatawan impian ngeunaan ngadatangan gems disumputkeun di Éropa ogé metropolises Éropa nonjol. Hiji poto aranjeunna happily nangtung gigireun munara Eiffel, Colosseum atawa Big Ben ngajadikeun dulur ngarasa luar biasa (sarta kami sagemblengna meunang nu!). Naha anjeun hiji Instagram mikaresep atawa "leres" traveler, bade tempat di sakuliah dunya téh sagalana!

Wandering sabudeureun, Ngalanglang nu kanyahoan, nyobian papanggih budaya anyar, jeung pangalaman hal béda téh geulis. Éta naha travelers nyata henteu sieun ka kantor kaluar jalur. Aranjeunna resep eureun ku kacamatan anu mindeng teu boga bandara na teu tarik loba datang. Ieu gems disumputkeun di Éropa bisa pisan sering masihan gambar hadé ngeunaan nagara Éropa nu tangtu ti lain nanaon, pamahaman leres hiji bangsa. Ngadatangan aranjeunna ku karéta meureun cara pangalusna ngarasakeun anyar landscapes sarta walks tina kahirupan. Mun anjeun anu traveler, Daptar ieu keur anjeun.

Di dieu gems disumputkeun favorit urang di Éropa gampang reachable ku karéta anu mangrupa tanpa ragu patut ningali.

CATETAN: Mun anjeun mikir antara bade ku beus versus bade ku karéta – pilihan nu kudu sok aya ku karéta.

 

1. Saxony, an Eclectic Mix of Nature and History and our first choice for Hidden Gems In Europe

Teu perlu geuwat mental proyek diri ka Dresden, nyaan. Dresden mangrupa ibukota Saxony, Tapi aya sawatara bagian séjén wewengkon Jerman wétan kieu patut mentioning, oge. Ngan di luar Dresden teh Bénténg Konigstein. Tur upami Anjeun salah mikaresep leumpang, Anjeun teu kudu luput sasak stonework dina Saxony Taman Nasional. Saterusna, Anjeun kudu jujur ​​jeung diri. Hese didatangan Jerman jeung, sahenteuna sakali, teu boga loba teuing beers di sababaraha bar. Kabeneran, Saxony ngabogaan kota spa leutik disebutna Bad Schandau, sampurna pikeun detoxing sanggeus hiji wengi drunken. Gluhwein ogé kedah dina daptar Anjeun saprak éta imah pasar Natal pangkolotna di Jerman. The jaringan karéta Jerman nyaeta unggulan di wewengkon ieu jadi anjeun bakal meunang ngalaman ka na fullest.

Frankfurt kana Kareta Dresden

Dortmund kana Kareta Dresden

Luksemburg kana Kareta Dresden

Amsterdam kana Kareta Dresden

 

gems Nyumput Saxony di Éropa

 

2. Luksemburg Kota, a Tiny, Ibu romantis

Hal kahiji anjeun mikir lamun ngobrol ngeunaan Luksemburg mangrupa bank. Nagara ieu ogé dipikawanoh persis kusabab aranjeunna. Tapi Luxembourg sacara steepled gereja, imah batu, sarta kanal leutik make ngadatangan eta leuwih ngarasakeun ti anjeun kukituna nyangka. Éta naha tempat ieu téh salah sahiji gems disumputkeun langka di Éropa diantara gede ieu buana urang. Ieu mangrupakeun tempat nu endah, diteundeun di titik dimana Pétrusse na Alzette walungan papanggih. Anjeun tiasa didatangan sababaraha réstoran jeung hip bar deukeut kuadrat sentral. Sajaba, rue Philippe II ngabogaan kebat warung, sahingga leuwih hadé jadi siap méakkeun sababaraha bucks! Sakabehna Luksemburg mangrupakeun tempat sampurna pikeun hiji layeut tuntung minggu.

Cologne kana Kareta Luksemburg

Koblenz kana Kareta Luksemburg

MetZ kana Kareta Luksemburg

Paris keur Kareta Luksemburg

 

gems Hidden kotana Luksemburg di Éropa

 

3. Antwerp: intan, bikes sarta Beer More

Sakali deui, teu bener a gem disumputkeun, tapi urang tadi nyebut eta. alesan nu geus basajan. Antwerp mangrupakeun tempat hébat eureun ku on Anjeun lalampahan karéta ti Luksemburg ka Walanda. sajaba ti, kota ieu ngabogaan loba nawarkeun, jeung anjeun kudu boga senang aya. Mun anjeun gairah ngeunaan Ngabuburit jeung arsitéktur nu kudu rebut "wisata bina." Hatur nuhun ka peta ieu cool, Anjeun tiasa ngajalajah highlights kota on formulir favorit Anjeun angkot. Tur upami Anjeun salah resep hal "shinier", balik pariksa kaluar Antwerp Imah tina Inten. Dina waktos anu sasarengan, Bélgia nyaeta gede pikeun pencinta bir. Disadiakeun anjeun salah, grab bodo a di "De Konick", nu Antwerp brewery kota.

Brussel kana Kareta Antwerp

Amsterdam kana Kareta Antwerp

Lille jeung Kareta Antwerp

Paris keur Kareta Antwerp

 

 

4. Camogli, a Leres Hidden gems di Éropa

ngan 45 menit tina numpak karéta jauh ti Genoa, kota nalayan leutik ieu teu boga pisan sahiji must-nilik. Sanajan, teuing kawas jalma atempat derrated nu ngahurungkeun kaluar janten gems disumputkeun leres Éropa, ieu teuing kedah dina daptar Anjeun. Kalayan imah warni sarta jalan lungkawing, Camogli mangrupakeun tempat sampurna balik for keur leumpang panjang. Leumpang ngaliwatan Camogli, Anjeun gé aya bewara hotél fancy, wangunan heubeul, sarta bakeries leutik. Sateuacan anjeun terang eta – Anjeun gé murag asih jeung tempat ieu! Jeung nalika anjeun meunang bosen leumpang sabudeureun, aya nanaon hadé ti ngabogaan dahar beurang di sababaraha réstoran kota urang. Hiji waktos sampurna nganjang Camogli bakal Méi, mangsa lauk pestipal. Daya tarik utama acara ieu teh 28 ton pan. Hal ieu dipaké, Anjeun ditebak eta katuhu, pikeun lauk masak.

Florence kana Kareta Camogli

Genoa mun Camogli Kareta

Roma pikeun Kareta Camogli

Milan ka Kareta Camogli

 

Gems disumputkeun Di Éropa Camogli

 

5. Weymouth, a Beach Town in England close our list of Hidden Gems In Europe

Hese dianggap salah sahiji gems disumputkeun di Éropa lamun anjeun boga fosil dinosaurus deukeut anjeun. Leres, maca eta katuhu. fosil dinosaurus bisa kapanggih sapanjang basisir Jurasik of Weymouth. acan, moal loba jalma mutuskeun nyokot 3-jam karéta numpak ti London ningali aranjeunna. Leuwih anu ngalakukeun bisa ngarasakeun béda watersports sarta mibanda lauk jeung chip on pantai. Atawa milih pikeun tepung di sababaraha gastropubs. Kusabab pound dina rada handap dina momen, eta teh waktos katuhu nyieun lalampahan ka England. Sarta waktu katuhu pikeun ngadatangan Weymouth bakal Agustus dina mangsa Weymouth paway.

Amsterdam ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

 

Did we help with deciding which place to visit next on your upcoming adventures? alus! Ieu lima tempat téh sakadar conto kumaha aya kénéh sababaraha gems teu kapanggih sarta disumputkeun di Éropa. dunya pinuh tina kejutan ngantosan Anjeun pikeun manggihan aranjeunna. Iinditan ku karéta bakal mere Anjeun kasempetan ningali lokasi kasebut ti sudut béda. oge, anjeun bakal ngarasakeun lalampahan anjeun leuwih. Lamun perlu mantuan rarancang perjalanan Anjeun, atawa rék meuli tiket, mangga buka kami di SaveATrain.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/hidden-gems-europe/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)