(Paling Keri Dianyari On: 15/07/2019)

hotels in Eropah sing ora ngarsane langka, utamané ing kutha-kutha gedhe karo Sajarah sugih. Paris, London, Roma, Munich, Wina - kabeh iki kutha duwe panggonan apik banget kanggo kurban. turis crave sawetara kemewahan tradisional bakal ora kangelan nemokake panggonan kanggo tetep ing Eropah. Sisih paling bab iku sing bisa lelungan menyang kabeh kutha iki dening Sepur, ing budget a. Kene gangsal hotels sajarah ing Eropah lan carane njaluk ana dening Sepur:

 

1. Kita wiwiti ing daftar Hotels Langkawi karo – Pan, Paris

Ora dhaftar Hotel sajarah ndhuwur ing Eropah bakal lengkap tanpa Paris. Siji Pearl industri Hospitality sawijining stands metu: Pan. hotel duwéni sejarah sugih lan interior mewah kanggo pindhah karo. Diadegaké ing 1898, lan malah banjur ana Pinnacle comfort.
Pan ana alamiah pilihan populer kanggo anggota masyarakat dhuwur Eropah. Sawetara tamu misuwur padha Adipati lan Putri saka Windsor, Coco Chanel, lan Ernest Hemingway, antara liya. Yen sampeyan pengin kanggo njelajah sawijining narik Sajarah, sampeyan bisa njupuk Sepur kanggo Paris saka kutha Eropa kaya London, Roma, Amsterdam, utawa Brussels.

Brussels kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Marseille kanggo Paris Trains

Amsterdam kanggo Paris Trains

 

2. The Westin Cadogan Hotel, London

Historic Hotels in Europe, Belmond Cadogan Hotel, London

The Westin Cadogan Hotel in London dianggep hotel Butik, nanging wis dawa lan macem Sajarah. Sawetara bakal ngomong iku malah serem ing kaping, Oscar Wilde iki ngenteni kang ditangkep ana ing 1895. The Cadogan wis 64 kamar lan Island apik atmosfer. Iku Townhouse sajarah, lan iku wis katahan akèh karakter unik saka jaman. Yen sampeyan njupuk rujukan pisanan kita, sampeyan bisa kanthi gampang lelungan saka Paris kanggo London dening Sepur.

Amsterdam kanggo London Trains

Lille kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

3. Albergo del Tunggal al Pantheon, Roma

Nalika nerangake hotels sajarah ing Eropah, Albergo del Tunggal al Pantheon ing Roma njupuk jajan. Iku salah siji sing paling tuwa hotels in donya, didegaké ing 1467! Kamar sing klalen Pantheon sing paling, ngrampungake karo kasur Renaissance-gaya lan frescos abad-17 minangka hiasan. Iku ora njaluk apa luwih apik utawa luwih sajarah saka sing. Liyane bonus iku lelungan kanggo Roma cukup gampang dening Sepur, utamané wiwit utama kutha Italia.

Milan kanggo Roma Trains

Florence kanggo Roma Trains

Salerno kanggo Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

 

 

4. Hotel Torbrau, Munich

Hotel Torbrau is a great place to stay in Europe

The Torbrau diwiwiti minangka panggonan kanggo lelungan bosen saka Salzburg duwe liyane lan bir apik. Iku wis operasi kanggo liwat 500 taun, lan iku ditampa mbenake modern ing '90s. The Torbrau minangka sing paling disenengi saka lelungan bisnis lan turis sing pengin liyane nengsemake hotel sajarah pengalaman. Yen sampeyan lagi ngunjungi München Sepur saka Berlin, Wina utawa kota Eropa liyane, sampeyan bisa rencana nginep ing Torbrau.

Berlin kanggo Trains Munich

Frankfurt kanggo Trains Munich

Wina kanggo Trains Munich

Cologne to Trains Munich

 

5. The Grand Hotel Wien, Vienna

The Grand Hotel Wien dibangun ing 1870, lan mung ngginakaken jumlah wektu cendhak minangka panggonan pribadi. Iku sing paling tuwa saka "Ring Hotels" saindhenging wilayah Opera saka Ringstrasse ing Wina. Minangka adoh minangka Sajarah dadi, hotel wis katon nuduhake sawijining loro kasenengan lan heartbreak. Iku sokongan saka hubungan Mayerling kang rampung tragis, karo matine ing Austria Mahkota Rudolf lan kang pacangan, Baroness Marie Vetsera. Yen crita wis sampeyan intrigued, sampeyan bisa nambah Grand kanggo dhaftar Panjenengan saka hotels sajarah ing Eropah kanggo ngunjungi. sirah kanggo Wina dening Sepur saka Munich, karo mandeg ing Salzburg.

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Innsbruck kanggo Trains Vienna

Frankfurt kanggo Trains Vienna

 

Ngunjungi Hotels in Eropah dening Summary Train!

Sing looking kanggo ngunjungi sawetara saka hotels sajarah paling menarik ing Eropah? Rencana lelampahan liwat kutha-kutha utama Eropah lan Book karcis sepur kanggo njaluk sampeyan ana!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/historic-hotels-europe/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane